Нека зима вън да вее ЮНСКО слънце в мама грее.

• 28 906
  • 734
  •   1
Отговори
# 75
Бейби, честит рожден ден!! Жива и здрава да си и да си изкараш една спокойна бременност!!!   bouquet

ДеалемаHug. Въобще нямах предвид, че ни натоварваш излишно - темата е точно за това - да си споделяме мъките, болките и радостите. Просто ми се стори, че наистина се притесняваш прекалено много и ми се прииска да те "разтърся" леко, за да се измъкнеш от дупката.. Сега разбирам, че е напълно нормално да си толкова стресирана, предвид какво си преживяла  Hug. И все пак - опитай да мислиш, че това бебе е друго, то е по-силно и ще се справи!  Hug

Джиджи, разплака ме твоят батко  Rolling Eyes Simple Smile Heart Eyes. Много се радвам, че всичко е минало добре, сега се успокой и ти, за да можеш да се излекуваш по-лесно и бързо  Hug.

За движенията - не, не ги виждам; но аз си продължавам да го усещам много слабо и рядко, така че не съм се засилила да гледам шкембето.. Т.е. "буря" вътре настава мнооооого рядко... Ама като й отеснее на госпожицата, ще се вижда, де ще ходи  Twisted Evil. Калоян си го имам на запис даже - как ми орелефява корема (егати и глагола дето измислих  Crazy) и ми е много забавно да го гледам  Laughing.

# 76
Някоя от вас лежала ли е във АГ Варна на 8 етаж-патология, ужасно гадно е само отношението на санитарките беше добро.
Чак на мен ми стана гадно, дано повече не ти се налага да лежиш там. Отново се убедих,че правилно съм избрала да раждам в частна болница(МД) - парите, които ще дам са си същите-1200лв.

baby ЧРД и весело празнуване:)

# 77
Запи и от мен!Темичката е страхотна!
Бейби ,честит рожден ден!Много здраве и усмивки Simple Smile
Хубав следобед от мен Hug Hug

# 78
  • Бургас
Джиджи, много се радвам, че всичко е минало благополучно Hug
Вики, важното е,че сега си вкъщи и дано не ти се налага повече да влизаш в болница!
Бейби, честит рожден ден! Много здраве и безкрайно щастие!

# 79
  • София/Правец
Джиджи, браво на вас! Много се радвам, че всичко е минало добре Simple Smile Миличкия малък батко, май, много сериозно приема бебето Simple Smile

Бейби, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!! Пожелавам ти много хубави моменти с малкия бебо лятото Simple Smile

# 80
Джиджи много, много се радвам че всичко е минало успешно. Добре че написа, май всички те мислехме.
vikin83 дано не лежиш повече никъде, само положителни емоции ти желая!
baby 06.2012 Голямо честито и от мен!

# 81
Привет и от мен! Hug
Бейби  newsm51, Честит рожден ден, само здраве, много любов и юни сладко подаръче  smile3504
Джиджи браво на смелия батко, а на теб бързо възстановяване  Hug
vikin83 много е неприятно това, което ти се е наложило да изтърпиш, дано не се налага повече. Аз самата лежах в патологията на АГ две седмици с първата ми бременност, наистина много е гадно, гледаш какви ли не неща, но пък се сприятелих със сестрите,с доста майчета с проблеми и така  Simple Smile
Но явно условията на 8-ми етаж не са се променили през последните 9 год.  Sad Жалко ...

# 82
  • вляво от асансьора
Най-накрая ви изчетох, прочетох за Gubzerka и се радвам за добрите резултати и новини около нея, но не намерих нищо за Juturna, дано се включи и тя с добри новини. Praynig
Момичета, благодаря ви, че ни мислихте, аз чак сега се включих, защото нямахме нет в болницата, а и бях неотлъчно до детето.Вчера ни изписаха между другото, защото Детска хирургия беше претъпкана, но нямах време да пиша, а и бях размазана от безсънието.Благодаря, още веднъж и дано само хубави емоции за напред в нашата юнска дружина! Hug

Бейби, честит рожден ден и от мен, както и на Плодче, малко на патеричка!Бъдете живи и здрави, много поводи за радост и усмивки! newsm59  ura

# 83
Juturna, хайде момиче, чакаме те и теб да се разпишеш  Praynig

Джиджи, браво на вас страшното мина, сега се лекувай ти.

Бейби2012, Честит рожден ден!
Пожелавам ти много здраве, щастие, късмет и най- вече любов!
Нека всяка твоя мечта стане реалност!
Помни, че живота е като огледало, ако ти му се усмихнеш и той ще ти отвърне със същото!
Така че винаги бъди усмихнато момиче! Grinning

за почерпката, една тортичка с един бейлис няма да откажа Wink

Последна редакция: сб, 11 фев 2012, 18:14 от linko5

# 84
  • София
Момичета, и аз се заглеждам в корема ми как подскача Wink Много е забавно

# 85
Бейби,честит рожден ден!  bouquetПожелавам ти здраве и сбъднати мечти!
Вики,дано не се налага повече да се връщаш в тази ужасна обстановка.
Джиджи,радвам се че всичко е минало и се възстановявате.Обърни внимание и на себе си ,не си сама имам бебче в коремчето.
Аз се замислих вчера дали няма да се получи някаква объркация с болничните ми ,45 дневните преди раждане които издават?Защото на жк където ми издават болничните ме водят с един термин ,смятат си последна менструация ,а  в клиниката в която правих инвитро опита си и където ще раждам съм с друг термин  Grinning,та дали няма да се наложи да компенсирам с отпуски ли ,нямам идея  Rolling Eyes..

# 86
Бейби..Честит Рожден Ден и от мен... Да си жива, здрава и с едно прекрасно бебе Юни месец .

И аз движения не виждам, но си ги усещам и аз.
Хайде сега пак ще се оплача от ужасното главоболие. Като се прибрах се намазах с маслото от мента, както беше писала една от вас(не си спомням коя, за това моля да ме извините).
И имаше ефект, но после пак се будих, пак си ме болеше, и така цяла нощ.

Джиджи страхотни новини. Много се радвам за вас.

# 87
  • София, Бургас
Пантерка, относно болничния искам да ти кажа, че е много важно и на трите болнични, които се издават за първите 135 дни, да пише един и същи термин..това е много важно, защото в НОИ въвеждат термина от първия болничен и след това ако на другите два не съвпадат, ги връщат и  трябва ти сама да ходиш да ти ги преиздават..имахме два такива случай на работа и беше много неприятно за майките..единия път даже една друга колежка ходи вместо майката при лекаря да вземе новия болничен и той и се скара как може да не си знае термина и да не му е казала, като и го издавал ooooh!

Последна редакция: сб, 11 фев 2012, 19:24 от kateto_85

# 88
Добър вечер на всички.Бейби Пожелавам ти много здраве щастие и през юниии едно прекрасно  smile3541 newsm32 .Джиджи много се радвам че всичко е минало добре с твоят юнак.За движенията на бебчо и аз ги виждам вече подават се леки издутина по коремчето.

# 89
Джиджи, разплака ме твоя батко. Сладур4е златно. Истински малък-голям герой. Да го нацунка6 от мен  Hug

Бейби, Честит Рожден Ден и от мен   bouquet

Вики, никакво влизане в болница пове4е  Peace

Усмихнатото  Hug

И аз не усе6там бебето 4ак толкова силно. В4ера да, но днес явно му се спи  Grinning

На мен днес ми е толкова ло6о, 4е все едно съм 1 месец бременна. Повърнах няколко пъти, боли ме глава, нямам сили за ни6то. Добре, 4е следобед мъжа ми се затвори в хола с малката да играят и аз успях да си поспя.
Имам такива дни горе-долу 1 път в месеца  Tired

Лека ве4ер прекрасни мами   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт