Нека зима вън да вее ЮНСКО слънце в мама грее.

• 28 910
  • 734
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Бейбииии Честит Рожден Ден миличка! Да си жива и здрава, много спокойна и Юни месец едно сладко ангел4е да те зарадва най-мило!  

# 91
Здравейте мамчета и аз да се разпиша в новата темичка .
Не пиша често вече, но си ви чета редовно и мен беб ме ритка днес бях на лекар, защото много ме мъчат бъбреци и водим битки с тях, беб напредва и доки каза че съм в 26 г.с.

Да честитя и аз на рожденичката Бейби честит рожден ден да си жива и здрава много щастие, късмет и сбъднати мечти ти желая Hug

vikin83 мила с теб съм и ти стискам адски мнооого палчета и знам че всичко, Hug Hug ще е наред

# 92
  • varna
Здравейте мамчета и да е честита новата тема.Скоро не съм се включвала даже все още не съм изчела всичко от старата, за да видя дали всички бебоци са наред.Но днес ме изписаха от болницата при 4 -ри дневен престой. Някоя от вас лежала ли е във АГ Варна на 8 етаж-патология, ужасно гадно е само отношението на санитарките беше добро. Ако нямаш избран лекар който да те наблюдават ще ти води раждането те подминават и не ти обръщат много внимание. Всичко което пише по форумите наистина е вярно, няма контакти в стаите, банята е една за 4 жени, яденето трябва да си го платиш или да ти носят от вкъщи, а днес даже когато трябваше да ме изпишат лекарят който бил дежурен за визитацията не дошъл и до 12 чакахме някой да дойда да мине визитация. Дано не се налага повече да лежа и на никои да не му се налага. С мен имаше едно момиче което си е платило за секцио за ВИП на 7 етаж 1100 лв , но за да могат да вземат още пари я приеха уж с високо кръвно и ще лежи 5 дена до понеделник и тогава ще я свалят на 7 етаж. Изпадаш в шок и ужас , и после искат да си спокоен та всичко да е наред

И аз лежах там през ноември за 3 дни. В стаите наистина няма контакти, храна също няма, но иначе с мен се държаха добре- и акушерките и лекарите. А между другото знам , че петия етаж е ремонтиран и там си плащаш само за избор на екип- 350 лв, а условията са почти като на седмия, където цената е 1100лв.  Thinking

Честит рожден ден на Baby!
Джиджи, браво за добрата развръзка.  

Момичета, дано вече всичко е наред!!!!! Praynig

# 93
Бейби  newsm59 Да си жива,здрава,много късмет,любов и юни най-красивия  newsm30  Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet

# 94
Джиджи много се радвам за вас.  Hug Сега да оздравяваш бързо

Бейби честит рожден ден!!! Да си жива и здрава. Най-прекрасния подарък ще получиш през Юни   bouquet  bouquet  bouquet

# 95
kateto_85, разсмя ме.  Simple Smile
Наистина и аз наблюдавам подобни изпълнения от коремчо. Включва се и пъпа понякога, като изпълнява някакви вълнообразни движения без аз да мърдам - много странно.  Laughing

# 96
  • Русе
Бейби, честит рожден ден! Много здраве, щастие и юни месец едно сладко ангелче!
Пантерка, странно, че те водят с различен термин. Как ти изчислиха термина в репродуктивната клиника? Аз също съм инвитро- по точно икси. При мен термина съвпада, но аз ходя на ЖК и на частно, все в репродуктивната клиника, при доктора, който ми прави опита. Реално на мен ми го изчислиха на база на деня на последна менструация, но стимулацията ми беше точно 7дни, може това да оказва влияние.
Линко, Доминика, и аз чакам с нетърпение да се затопли, да се стопи този сняг навън и да става за срещи на кафе. Ще се радвам да се запознаем.

# 97
  • София/Правец
Я да задам аз пак един от мойте си въпроси Simple Smile Но не ми се преглеждат тонове информация... Simple Smile
Вече ми обясни Аделинчето май още преди месеци разликата между инвитро и инсеминация, а сега да попитам какво е по-различното при това "икси"?
Извинявам се ако на някои им звучи нелепо, но не съм запозната Simple Smile

Лека нощ на всички Simple Smile

# 98
  • София, Бургас
dania_09, ние сме с комбинирано Инвитро /ИКСИ ..разлика на практика за жената няма..и при двете процедури има стимулация, пункция и трансфер..разликата е в оплождането на яйцеклетките..при инвитрото ембриолозите оставят сперматозоидите да намерят яйцеклетката сами и един от тях сам пробива стената и се случват нещата..при ИКСИто разликата, е че ембриолога избира един сперматозоид и го вкарва в яйцеклетката..ИКСИто се прави обикновено при мъжки фактор, когато има проблем при мъжа и се очаква, че плувците му няма да се справят сами Laughing

# 99
Джиджи много се радвам за вас,че всичко е минало благополучно с баткото Hug                                                                                        Бейби честит рожден ден,много здраве и щастие ти пожелавам и едно прекрасно  newsm32  bouquet

# 100
Страхотни сте, момичета. Hug Трогнахте ме с пожеланията за рождения ми ден Hug Hug Hug Hug Да ви се връщат Hug Hug Hug
И ето една закъсняла почерпка. Освен РД на 10.02. получих и годежен пръстен Heart Eyes

Бейби, Честит Рожден Ден! Здраве, щастие, любов и прекрасно и здраво бебче през юни.  bouquet

# 101
Плодчееее, много хубава новина и много приятно, те е изненадал....
Благодаря за хубавата почерпка Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 102
  • София, България
Добро утро, майчета,
аз докато се усетя, и вие сте изписали цели 7 страници  Shocked
Наденце, темичката ни всеки път става от хубава - по-хубава   bouquet
Джиджи, браво за хубавите новини, вашият батко е голям герой  Hug
Плодче, много щастие ви желая, с много любов и търпение да изградите своето семейство   bouquet cheers

# 103
  • Пазарджик
Добро утро момичета Hug
Джиджи, баткото наистина е герой - радвам се, че всичко е минало добре Simple Smile
Бейби, честит рожден ден на патерици - здраве и щастие на цялото семейство!
Плодче, страхотен подарък си получила/и аз бях изненадана по същия начин преди 10 год., а тази - отново Grinning/. Сега ще има ли сватба?
Момичета, това сдтояне в къщи не ми понася хич и днес изтрещях нещо #Crazy така се разревах преди малко пред детето и мъжа, че направо немога да се понасям ooooh! Докато всичко е ок и после от най малкото нещо ...

# 104
  • София/Правец
Добро утро, момичета Simple Smile
Как сте днес? Simple Smile Май пак се очертава снежен ден...

Катето, благодаря за пояснението Simple Smile Ще взема да стана и аз голям специалист по тия неща Simple Smile Ама ние близнаците сме така.. Всичко да знаем Simple Smile Пък дали много запомням особено важните неща е отделен въпрос Simple Smile

Плодче, честито!!! Simple Smile Много хубав подарък Simple Smile И аз на рождения ми ден през предната бременност получих същото и ми беше много вълнуващо Simple Smile Пожелавам ви много, много щастие и много да се обичате!!! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт