Нека зима вън да вее ЮНСКО слънце в мама грее.

• 28 914
  • 734
  •   1
Отговори
# 105
Добро утро пупалани,как са бебоците има ли шутове,че при мен..... Crazy ама нищо,щом така и харесва,така да прави,само да е жива и здрава.Хубав ден на всички ви Hug

# 106
Здравейте и от мен.
Плодчe много мила изненада! Дано съхраните любовта си и с радост да гледате дечицата си!
nanyna познато ми е усещането, всичко е от хормоните. Едва се сдържам в работата, не е там мястото да викам, ама се дразня от най-малкото нещо. В къщи, когато се ядосам, направо излизам от стаята, иначе някой го отнася. Вчера бяхме на сладкарница с приятели; на влизане всичките те, добри души, застанаха прави до масата и чакат мен да си избера най-удобното място. Е, така се вбесих (?!), че ми идваше да ги убия! Хвърлих чантата, промърморих че трябва да отида до тоалетна и избягах; а в тоалетната се наревах. Не, това изобщо не съм аз! Така че не си сама.

Сега съм в процес на здраво готвене  food002 и постоянно забравям да сложа нещо на време. Голям проблем ми е и да измисля какво да сготвя за тийна в къщи, който унищожава яденета за секунди.

# 107
  • София
Даниа 09,  кажи няколко думи за близнаците и за твойто име хихи Simple Smile 4е бебка нали ще е близнаци, а и Диана ни е фаворита за име...
В4ера 4етох за зна4ението на първата дума от името... ина4е за зодията нямам никакви наблюдения,освен жената на баща ми, която е ужасен песимист, 4ерногледа и с каквото и да се захване първата и дума е - то няма да се полу4и... ина4е е души4ка и я оби4ам много.  Party

# 108
Добро утро

Мимси, desert_r0se, nanyna, dania_09, Adelinche, благодаря за пожеланията Hug Hug Hug Hug
nanyna, подписване може и скоро, но аз си искам всичко наведнъж и граждански, и църковен брак и тържество, а според мен най - добре ще бъде като родя, може би 2013г. Тепърва ще го мислим Simple Smile

# 109
Плодче, честито за прекрасния подарък.
Бейби, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на патерици   bouquet .
Джиджи, много се радвам че всичко е минало добре и ви желая много здраве.
Вики, дано повече не ти се налага да лежиш в болница докато дойде момента за раждане.
Пожелавам ви прекрасен и спокоен ден.

# 110
Здравейте и от мен дружинка,
Доста отдавна не съм писала, даже май пропуснах цяла една тема и да знаете,че много ми липсвате. Причината е, че ми намериха заместник на работа и сега я обучавам, а вечер не мога да се вредя от моя за лаптопа. Аз май последна казах на шефа, а първа ми намериха заместник, явно се изплаши човека, че ще взема да боледувам и отсъствам по-често. Сега ще трябва да мисля за отпуски или болнични да изчезвам от там по-бързо, че двете колкото си помагаме, толкова си и пречим на раотата. Исках да ви попитам знаете ли, дали мога да си взема, примерно другия месец, платения годишен отпуск от 20 дена? newsm78
Виждам, че съм пропуснала да честитя на много рожденници.
Бейби, честит рожден ден на патерици, желая ти да си ни винаги здравички, безкрайно щастлива и усмихната и нека всичко, което си пожелаеш се сбъдне.  bouquet
Плодче, честито и от мен, наистина страхотна изненада си получила за рожденния си ден, пожелавам ви любовта да не ви напуска никога, а щастието да ви е верен спътник.  Heart Eyes
Джиджи, браво на твоя герой, много миличко ми стана като прочетох какво е казал, да ти е жив и здрав и за напред да го очакват само хубави неща.  Hug
Мимси, не чети нищо в този нет, само тук в нашия форум, вярвам, че всичко ще бъде наред с твоята принцеска  baby_neutral
Вики, съжалявам, че е трябвало да изтърпиш този ужасен престой в болницата, аз също започвам да се радвам, че съм избрала частна клиника. Дано повече не ти се налага да влизаш където и да било, освен за раждането.
Ох, толкова много неща още исках да напиша, но ще стане доста дългичко, за това спирам дотук и ще гледам да се включвам при първа възможност.
Приятен неделен следобед желая на всички, аз ще се захващам да поизчистя къщата  newsm79

# 111
Привет Simple Smile

Бейби, честит рожден ден на патерица! Да си здрава и щастлива, и с най-хубавия подарък Юни месец   bouquet

Джиджи, много се радвам на добрите новини! Ама и баткото какъв е сладур, веднага за бебето се е сетил  Heart Eyes Пожелавам ти сега да оздравееш бързо и ти  Hug

Плодче, получила си страхотен подарък за рождения ден Simple Smile Да ви е честито!

викин, обикновено престоят в патология е кошмарен. Виждам, че и във Варна положението не е по-различно  Confused Пожелавам ти повече да не стъпваш там  Hug

Петя, да, и аз много ще се радвам да се съберем поне трите, дето пишем по-редовно в темата. Незнам защо другите русенки не са особено активни, но пък ще се радвам да се видим и с тях  Simple Smile

И аз си наблюдавам корема, когато бебчето рита. Досега обаче само 2 пъти съм имала късмета да видя движение по тумбака ми. Много обичам да ме ритка, галя си коремчето, все едно галя бебчо. Ух, да идва вече този Юни  Blush

ХУбав ден, момичета!

# 112
Благодаря ви за страхотните пожелания!!!

# 113
Записче и от мен. Пак ви изпуснах Sad ама имам толкова много работа.
Аз другата седмица съм на преглед и нямам търпение да си видя бебо. И дано вече се покаже какво ще е срамежливчето Simple Smile

# 114
Честито Плодче,

много хубава новина!!!!!!!!!!!!!!

# 115
Най- накрая ви изчетох,ама наистина много бърозо пишете Laughing!Наденцето благодаря отново за прекрасната и цветна темичка  Hug страхотна си  bouquet,на Аделинчето също,за прекрасното заглавие  bouquet!ЧРД на Бейби с пожелания за много здраве,семейно щастие и едно хубаво и здраво бебече Hug Simple Smile!Плодче наистина хубав подарък си получила дано все така се обичате и дълъг семеен живот newsm62!Джиджи много се радвам за хубавите новини,от сега на татък ви желая само здраве и хубави моменти с големия и грижовен батко Hug newsm44

# 116
здравейте и от мен,неуспях да вляза вчера,че имахме гости и сега след следобедна дрямка с моята госпожичка,сядам да ви чета!
От вчера корема ми е като топка  Confused нищо не ме боли,но усещането е странно! Вчера яко се преуморих и си мисля да не би да е от това,та затова цял ден мързелувам и лежа пред тв и компютъра!Дано ме отпусне малко!! newsm78 Вие какво ще кажете,дали е от това ?????

# 117
здравейте и от мен,неуспях да вляза вчера,че имахме гости и сега след следобедна дрямка с моята госпожичка,сядам да ви чета!
От вчера корема ми е като топка  Confused нищо не ме боли,но усещането е странно! Вчера яко се преуморих и си мисля да не би да е от това,та затова цял ден мързелувам и лежа пред тв и компютъра!Дано ме отпусне малко!! newsm78 Вие какво ще кажете,дали е от това ?????

Мен корема ми е на топка от контракциите. Ходих на лекар и се оказа, че наистина имам много сериозни контракции и ми изписаха Магнерот и Но- шпа. Препоръчаха ми повече да си почивам, да лежа и така.
Почивай си повече и на консултацията спомени за това на АГ.  Hug

# 118
да непременно ще го спомена на докито,хубавото е че утре ще се видя с нея,да видим какво ще каже!!!

# 119
Здравейте момичета!
Аз да се похваля снощи с половинката и с малкия ходихме да играем боулинг. Не бях ходила откакто бяхме гаджета с мъжа ми/ ние още сме де/ Grinning. Малкия също много се кефи, та спретнахме 2 игри после два билярда и накрая въздушен хокей с дребния да не се сърди че не игра билярд.
Май това си избрахме да правим занапред да си разнообразяваме седмицата.

Сием, ти беше се оплакала от проблеми със стомаха и аз забравих да ти кажа че съм така от две седмици. Нещо явно съм си раздразнила червото, защото почти всяка вечер ме боли високо горе. Нямам киселини а болки, гледам да не смесвам храни да ям повече плодове, но понякога като ми се преяде нещо не се одържам и си хапвам.

Плодче, и в другата темичка те поздравих, но и тук ще го направя, много се радвам за вас, ей това се казва жест,ако знаеш аз колко съм се надявала, ама вече категорично имам отказ.
Дано вечно се обичате и се подкрепяте, бъдете винаги заедно  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт