Нека зима вън да вее ЮНСКО слънце в мама грее.

• 28 915
  • 734
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Linko къде по-то4но те боли? аз от 2 дни имам болка горе високо, между гръдния кош..като парене е.. може би е от храната  newsm78

# 121
  • София/Правец
Kalimera, какво да ти кажа... Ние сме направо перфектни хора близнаците Simple Smile Ама май само за нас си...
Аз лично съм оптимист или поне реалист в някои случай, но не и песимист Simple Smile Девизът ни "Аз знам" го изпълвам напълно Simple Smile Поне все си мисля, че знам. Имаме много големи сърца за много хора вътре и винаги сме отворени за приятели, разговори и т.н. Но не сме много добри слушатели.. Повече да бърборим щуротии ни се отдава Simple Smile То всеки е различен де, но мисля, че е хубава зодия! Поне мен никак не ме притеснява, че детето ми ще е близнак Simple Smile
А за името Диана и за значението. Диана е древноримска богиня на лова, луната и дивата природа. Пазителка на изворите и на реките и на дивите животни. Дъщеря на Юпитер и на Латона, и сестра на Аполон. Богиня - девственица. С най-хубаво и атлетично тяло. Един ден Актеон я заварил като се къпела, и тя го превърнала на елен, който веднага бил разкъсан от собствените си кучета. Влюбила се в овчаря Ендимон. (много добре е направила с този шпионин  Laughing)
Аз погрешка съм записана Дияна.. Ама развълнуван татко не е гледал какво пишат в родилното Simple Smile Лошото е, че го разбрах това в 7- ми клас, та си се чувствам Диана Simple Smile Иначе като значение на името.. "Да бъде ден!" Simple Smile
Само хубави работи Simple Smile Ако си кръстите детето така се надявам да вземе само хубавите неща, които носят името и зодията! Simple Smile

Последна редакция: нд, 12 фев 2012, 20:04 от dania_09

# 122
Линко, аз много обичам боулинга, но ме е страх да ги размятам тези топки и само стоя отстрани и гледам...
Приятна вечер!

# 123
Здравейте мамчовци.Като сте заговорили за болежки- мен пък ме понаболява едно от ребрата,под едната гърда.Нещо се подпира явно там ,но не е болка за умиране де.По големия проблем е че тея хормони ми разказаха играта.Снощи мъжа ми ме хвана да си поплаквам ,като си мислех че е заспал и извенъж се събуди newsm62 . А аз си поплаках защото иам вероятност той да замине за Англия за 6 месеца и то точно тогава когато ще раждам,още не е сигурно де но на мен вече ми е мъчно за него хахаха. Абе с две думи - странна работа сме това бременните  smile3555 newsm12 Grinning

# 124
  • varna
Момичета, да ви попитам как сте с болките в гърба и с течението?
Мен гърба много ме боли, а съм качила само 3 кг и корема ми още не е толкова голям. Представям си какво ще стане в деветия месец. Sick
А сутрин като стана имам течение, което направо ми мокри, изследвала съм го- уж не било инфекция, но на мен ми е неприятно да съ постоянно с превръзки.  bouquet

# 125
аз да ти кажа имах сериозни проблеми с бялото течение,но всичко мина след лечение с гино-певарил,но след като гинеколожката ме е прегледала и ми направи микробиолобия,сега да чукна на дърво всичко е наред!!!!Но ми казаха че е нормално да си имаш прозрачно малко течение през бременността.

# 126
Здравейте и от мен в новата тема момичета!!Направо сте фурии с писането,не мога да ви смогна да изчета!!! Laughing
Моето бебче рита много ,даже понякога ми се мърда корема и е много забавно!! Laughing Струва ми се , че реагира на някои звуци и става по-активен ,но може и да си въобразявам.... Simple Smile

# 127
лека вечер мами от мен,дано като заспя тези контракции да ме отпуснат и да не се налага да тичам през нощите до болницата.утре сутрин веднага ще ходя на доктор и като се върна ще седна да пиша!предполагам че и на мен о това стягане е супер некомфортно чувство!!!!!!
Лека вечер Мами,още веднъж Hug  bouquetдо утре!

# 128
нещо се е изтрило  newsm78 имам в предвид че и на мен сигурно ще изпише нещо от сорта на магнерот(май така беше)утре ще видя Hug

# 129
 Simple Smile

Последна редакция: нд, 12 фев 2012, 20:50 от nadenceto6640

# 130
Исках да ви попитам знаете ли, дали мога да си взема, примерно другия месец, платения годишен отпуск от 20 дена

Не мисля, че ще има проблем, дори да не е вписан отпуска в графика за ползването му за 2012 г. Стига работодателя ти да ти разреши.

# 131
Много бързо напредвате момичета  Simple Smile  Поздравления за хубавите новини!
Бейби, Честит Рожден Ден на патерици! Пожелавам ти много здраве и щастливи моменти с любимите хора!  bouquet
sssil аз имам болки в кръста и то жестоки  Sad но нали казват че таза се разширява и е нормално. По-късно пък ще ни тежи корема preggo и пак ще боли....абе бременна работа  Laughing. Също така имам течение, което последно време се засили и като отида на жк ще споделя с доки.

# 132
  • София
Kalimera, какво да ти кажа... Ние сме направо перфектни хора близнаците Simple Smile Ама май само за нас си...
Аз лично съм оптимист или поне реалист в някои случай, но не и песимист Simple Smile Девизът ни "Аз знам" го изпълвам напълно Simple Smile Поне все си мисля, че знам. Имаме много големи сърца за много хора вътре и винаги сме отворени за приятели, разговори и т.н. Но не сме много добри слушатели.. Повече да бърборим щуротии ни се отдава Simple Smile То всеки е различен де, но мисля, че е хубава зодия! Поне мен никак не ме притеснява, че детето ми ще е близнак Simple Smile
А за името Диана и за значението. Диана е древноримска богиня на лова, луната и дивата природа. Пазителка на изворите и на реките и на дивите животни. Дъщеря на Юпитер и на Латона, и сестра на Аполон. Богиня - девственица. С най-хубаво и атлетично тяло. Един ден Актеон я заварил като се къпела, и тя го превърнала на елен, който веднага бил разкъсан от собствените си кучета. Влюбила се в овчаря Ендимон. (много добре е направила с този шпионин  Laughing)
Аз погрешка съм записана Дияна.. Ама развълнуван татко не е гледал какво пишат в родилното Simple Smile Лошото е, че го разбрах това в 7- ми клас, та си се чувствам Диана Simple Smile Иначе като значение на името.. "Да бъде ден!" Simple Smile
Само хубави работи Simple Smile Ако си кръстите детето така се надявам да вземе само хубавите неща, които носят името и зодията! Simple Smile

Диди много благодаря за из4ерпателния отговор. В интерес на истината с тати много търсихме и нищо не намерихме за символика, леганда и т.н на Диана, освен 4е има имен ден на 24-ти Юни. Или аз не мога да търся в интернет ка4ествено или не знам... много ми хареса това което си написала  Hug Hug Hug

# 133
Добър вечер пупалани,аз утре съм на ЖК и после да видя бебка,нямам търпение.Моля за едни палчета,като се прибера ще докладвам.Лека вечер от нас

# 134
Здравейте момичета,приемате ли нови попълнени за мен това е втора бременност както се вижда от линийката.Термин 28.06.2012 stork-girl от гр.Перник

Общи условия

Активация на акаунт