Нека зима вън да вее ЮНСКО слънце в мама грее.

• 29 035
  • 734
  •   1
Отговори
# 135
  • Русе
Емсичка, стискам ти палци за утрешния преглед.   Praynig fingerscrossed

# 136
Емсичка успех утре, всичко ще е наред  Hug

Петя страхотни новинки за бебчетата Simple Smile

Джиджи чудесни новини и браво на баткото /как само се е сетил за бебчето/ Hug

Dqvol1 добре дошла и леко бременеене Simple Smile

Baby Честит Рожден Ден /с малко закъснение/ с пожелание за много усмивки, здраве и най-прекрасния подарък ще си го получиш тази година юни месец  Hug

Плодче страхотен подарък си получила за Рождения си ден, желая ви винаги любовта да е с вас  Hug

Беатрис аз също ще раждам в Правителствена болница, бременноста мия следи др.Христова Simple Smile Ти при кой лекар си

Хубава вечер и сладки сънища  

# 137
14 юни, Велико Търново, Красимира, 1-ва бременност, момче Wink

# 138
 55Добро утро момичета.Емсичка имаш и от мен едни стиснати  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Добре дошли на дявол 1 и Красимира тодорова дано да ви е приятно тук с нас и на финала едни прекрасни бебенца.Ох тази сутрин като станах да пригорвям детето за предучилищна  то милото ми вика че го боли гърлото премерих му тем.и 38.5 след малко ще го водя при доки. да го види но според мен има гнойна ангина защото има някакви налепи по гърлото омръзна ми вече от тази зима болести и т.н  #Cussing outТази седмица съм на ФЕ и нещо ме е страх ама ще дочакам да дойде 15 и че видим какво ще каже доки.Какво ли стана с Gubzerka дано и снея всичко е ок.Това е засега ще ставам да правя на детето да закусва. Hug

# 139
 Добро утро ,

днес как не ми се идваше на работа , ама няма как.

Плодче , честито и много семейно щастие , изпълнено с много детски смях.

vania81 , и аз съм с болки , но по - режещи са вечер и като се изправям от седнало положение или се въртя в леглото.Пия си магнерича и при нужда си вземам и но-шпа.Важно е лекар да те види и да те посъветва какво да правиш.

emsi4ka , палчетатаги имаш , а от теб после отчета. Laughing
nadenceto6640 , бързо оздравяване.

dqvol1 , не само че приемаме нови попълнениея , ами и много се радваме на пернишки мами. Laughing

jasmina_mira , и аз се улавям , че съм станала доста емоционална.Аз по принцип съм много спокойна , но ето онзи ден се ядосах за някаква елементарна глупсот.
Купих на детето един мултимедииен самоучител за азбуката и в него пише ,че се регистрира софтуера му чрез мейл или по телефон.Е познай чрез мейл нищо не става , а телефона никой не вдига и това направо ме вбеси.И като се замисля ,че преди просто щях да го зарежа и даже да не мисля за това , а сега се ядосах ужасно.Ама какво да се прави хормони.

Хайде хубав ден и повечко усмивки.

Последна редакция: пн, 13 фев 2012, 08:24 от petq B

# 140
  • София/Правец
Добро утро и от мен Simple Smile

Емсичка, успех на прегледа! Чакаме само хубави новини, нали знаеш Simple Smile

ДОбре дошли на новите мами, ама да разкажете малко за себе си Simple Smile

За емоциите и хормоните и аз вече забелязвам, че много ме тресат. Вчера спонтанно предложих на малкото да иде с баба си и дядо си на Правец на гости и то като хукна... На секундата трябваше да му стегна багажа. Избута ни нас с баща му и каза само чао да му кажем да не сме идвали и ние.. Направо шаш! Обикновено реве до полудяване за мен и не иска да ходи никъде и с 300 уговорки е ходил само 2 уйкенд-а от живота си там, а сега....  Rolling Eyes
И аз като се натъжих като тръгнаха... Не можах да се успокоя... Моя и той само звънни да видиш какво прави и не знам си какво и то като ми се обади единя път направо се разревах на телефона! А пък детето се забавлява, играе си, качва им се на главите там Simple Smile И брат ми си беше у нас... Направи после съм ревала цяла вечер! Всичко по телевизията ми се струваше много тъжно и не стига това ми се загледах във филма по БТВ май беше "П.П. Обичам те!" и направо няма да ви говоря.. Уж викам не са хормони, ама какво да е... Предните два пъти не съм ревала... Ужас Sad

Ох пак се разписах аз като луда... ама то сте ми свикнали вече Simple Smile

Приятен ден на всички!

Аз ще мисля с какво да си запълня седмицата, че да няма много рев Simple Smile

# 141
Момичета пак ще ви черпя!!!Имаме си бебенце,момченце!!!!!!!

# 142
  • София
Добро утро коремчета:-)))
Пожелавам добри новини на тези, които днес са на преглед.
Хубав ден от мен  newsm51

# 143
  • София
Бейби, сестра ти ли роди? Да е живо и здраво, вашите са големи късметлии и двете им деца по едно време бременни, голяма радост е сигурно, а Юни ще е съвсем 4ерешката на тортата  Party Как го кръстиха?   bouquet

# 144
Здравейте момичета.
baby 06.2012 честито, да ви е живо и здраво! Ти си леля, нали?
nadenceto6640 дано бързо да оздравее детенце, а ти да не прихващаш.
emsi4ka стискам ти палци.
На новите мами - добре дошли, лека бременност и успешен финал.
dania_09 и до сега ми е мъчно когато дъщерята отиде при роднини, на лагер. Жалко че съм на работа, щяхме да си правим "плетаческа" компания.

# 145
Добро утро,момичета  Hug
Добре дошли на всички нови мамита,успешни прегледи и нека всички ,които чустват болежки бързо да се оправят Praynig
Надявам се за мен тази седмица да е по-успешна от предходната-поне засега изследванията ми са в нормата-имам само отбелязано,че хепрес от тип 1 (т.е на устата) ми е като минала инфекция и се оказа,че имам имунитет към рубеола(аз не съм я карала,но мисля ,че имам ваксина за нея).Стискам палци и другите да са ок(листериоза и токсоплазмоза),но ако всичко е ок,тогава от какво са се получили калцификатите на бебчо  newsm78
Поне се уговорих като ми излязат резултатите да говоря с една докторка и тя да ми уреди скорошен преглед при доц.Димитрова Praynig
Иначе и тия дни много ме тресат и мен хормоните и мислех да си хващам багажа за В.Т., защото моя много ме ядоса-все трябва да го моля да качи пердетата,да напазарува (сакъм без мен не може да отиде до магазина) и прочие....да не говорим,че дъртата колица пак се счупи...ей добре,че се пренесохме навреме-все едно съм предчуствала,че ще има такова време и ,че колата ще се скапе.

А тази сутрин имах разправия за болничния-от НОИ ми казаха,че не бил подаден и аз се ошашках-звъннах веднага на счетоводителката (добре,че е свястна жена),че се оказа,че работодателите не били внесли осигуровките за януари-един вид,докато пред НОИ не се внесат осигуровките ти-няма излащане на болничен....поне сега като ги внесат на 15.02 ще взема и за двата болнични. И после как човек да си кара спокойно бременността! Close 

Тия дни гледам с жадни очи шапките на Adelinche и пеленките....но не смея,докато не се произнесат докторите,че всичко е оки с малкият мъж.....сигурно чак към края ще купувам.

Лека и успешна седмица на всички-аз отивам да си дам картона на ЛКК за този месец-дано с  някоя бяла мечка не се срещнем по пътя  Joy Joy Joy

# 146
Момичета, искам да ви кажа, че в момента съм в "Майчин Дом" и ми правят обраменяване с глюкоза- ужасна работа. Тук съм от 8 и ще искарам до към 13ч.  Rolling Eyes  Стискайте палци да не се окаже Гестационен диабет... Praynig

# 147
Добро утро, мамета,

mimsy успех, мила  Hug

Красимира добре дошла и лека бременност и юни прекрасно бебче

Бейби честито Simple Smile с хубава новина започваш деня  Hug

dania хайде на йога довечера, щом се чудиш с какво да си запълниш времето Simple Smile

Хуабв ден и много усмивки  Hug

# 148
Здравейте на всички и успешна седмица!
Добре дошли на новите попълнения!
baby 06.2012, честито Ви момченце! Да е живо и здраво!
Mimsi, стискам ти палци!
Връщам се назад да чета, че много съм пропуснала.
Лек ден на всички!

# 149
Здравейте момичета  Hug
Емсичка стискаме палци да се върнеш само с хубави новини, блазе ти че ще видиш бебка. И аз искам ама чак на 23-ти  Simple Smile
Baby честит ти племенник. само радости да ви носи и юни да си има най-сладката братовчедка  Wink
Mimsy стискаме ти палци и дано всичко да е ок при теб  Hug
И на всички мамчета само хубави новини  Hug

Общи условия

Активация на акаунт