Нека зима вън да вее ЮНСКО слънце в мама грее.

• 29 044
  • 734
  •   1
Отговори
# 150
Добро утро Снежанки  Hug
Навън пак вали сняг, а аз днес мислех да се разходя до работа да си занеса болничния и да пия едно кафенце с колежки  Rolling Eyes Мъжът ми ми взе джипката сутринта, а ако тръгна по автобуси рискувам да ме затрупа някъде, затова си направих едно чайче и два голеееми сандвича и седнах да ви прегледам  smile3503
Добре дошли на Дяволчето и Краси и лека бременност!

Мимси, мила, дано скоро излезеш оттам и съмненията ти бъдат отхвърлени, стискам палци Praynig
Гъбзи, защо не се обади досега за час при Димитрова, щеше да ти даде по-рано като и кажеш, че имаш притеснения. Това с болничните много неприятно, аз съм доволна, че много редовно ми ги изплащат поне. И на теб стискам палци всичко да е наред.
Емсичка, само хубави новини да носиш от прегледа  Peace

Бейби, честито, лельо! Да ти е жив и здрав племенника да има безгрижно детство и да пази като батко твоята малка принцеска!

# 151
добро утро и от мен мами   bouquet Hug !Добре дошли на новите попълнения,лека бременност и прекрасен финал юни месец  baby_neutral !!емсичка стискам ти палци и се  Praynig всичко да е наред!!Мимси да всичко е наред и при теб!!!Бейби 06.2012 да ви е живо и здраво и много да ви радва!!!  bouquet И лелята да почерпи  Laughing Наденце скорошно оздравяване на вас!Петя страхотни новинки за бебешорите newsm04  Hug.Стискам палци на всички които са на преглед днес!!! Praynig
Да ви кажа за мен,ходих днес на преглед и ми взеха микробиология и за контракциите ми каза да си лежа повечко и да пия нош-па!!Но сега съм добре и ще изчакам с приема му,тя каза сама да си предценя кога да го пия,но не повече от 3 пъти на ден!!
Ставам,че трябва пак да започвам с домакинската работа и готвенето ,но този път ще помага и тати  Simple Smile Лек ден на всички  Hug

# 152
Аз съм леля, първите ни деца също са с 3 месеца разлика, абортите ни също бяха по едно и също време имаме някъква много силня връзка HugМного ви благодаря за хубавите пожелания!!!

# 153
Добро утро.
Бейби,честито ви бебенце!
Мимс,чакаме те с хубави новини от изследването.Много е неприятно това обременяване с глюкоза.Точно за него четох в един друг форум .
Ваня,дано намалеявт контракциите,всеки ден ли ги имаш?Аз имам всеки ден ,мисля че са около 8-10,пия магнерот ,но засега подобрение нямам ,и забелязох че даже и да си лежа пак ги има .
Емсичка,стискам палци .
Знаете ли аз какво забелязвам от около месец ,вечер като спя ми изтръпват китките на ръцете ,всяка вечер ,дали е от бременноста ?
Хубав и усмихнат ден ви пожелавам .

# 154
 newsm78Моми4ета и аз се връщам от ЖК и ми изписаха магнери4 и но-шпа.Сутринта се събудих с болки и в корема и в стомаха,заведох малката на у4илище полуклекнала,изплаших се..Полегнах,ама не минава,сега пак лежа и пак ме боли след приема на таблетките...дано мине,4е краката ми 4ак изтръпват!Ако е така,май пак ще се ходи на лекар,4е акушерката само ме понатисна тук-таме и толкоз

# 155
  • София
Svetla r, иди на по обстоен преглед, да видят плацентата и околоплодните води. А също и шийката на матката! Също така да ти кажа от опит, 4е не минават така бързо тези болки и придърпваня. Не трябва да се движиш и да ставаш. Лежане му е майката. Пии си лекарствата и като се понасити организма ще из4езнат,след 2-3 дни предполагам. Аз бях в болница за същото и там не по4уствах облек4ение е първите 1-2 дни. Може би само от Папавирина който ми биха в дупето...леко се облек4авах. Но всъшност ми мина едва след като се прибрах в нас и подпирах леглото плътно 10 дни. Ставах само до тоалетна, и за нищо друго. Сега плацентата ми се е вдигнала и се 4уствам по-добре.
Мимси стискам палци и ще 4акаме да се вклю4иш с добри новини!   bouquet
Гъбзи, къде се преместихте в крайна сметка? Стикам палци в 4етвъртак за резултатите.

# 156
Здравейте и от мен  Hug
baby честит племенник, да е жив и здрав
Аз също искам да ви се похваля, че днес се сдобих с племенница  Hug , а брат ми се сдоби с още една дъщеря...  както се очертава и двамата ще си имаме по две щерки  Laughing и първите ни две щерки са с малка разлика и живот и здраве и вторите ни щерки ще са с малка разлика ...
Добре дошли на новите мами  Hug

# 157
Мимси късмет днес, дано всичко е наред  Praynig

# 158
r m e Честита племеница, да ви е жива и здрава и безкрайно щастлива   Hug

# 159
Привет  Hug Hug Hug,

Добре дошли на новите мами

Успех на тези които са на преглед

Мимси успех и на теб мила  Praynig

Бейби, r_m_e честити ви племенници  Hug Hug Hug. Да са живи и здрави и много да ви радват.

Плодче, честито!!! Прекрасна изненада  Simple Smile

Сестра ми също е бременна заедно с мен. Нейният термин е Май.  Simple Smile

# 160
r_m_e Честита племенничка! Аз също съм леля на девойка и много си я обичам.
Gubzerka  Hug когато всичко е наред (а това ще е скоро) ще ти плетна една шапчица, предпочитам да е розовка, ама за щом е за теб и синя ще направя!
mimsy___ стискам палци.

Аз преди малко се върнах от преглед. Всичко е наред с бебето, слава богу, НО никакъв пол не се видя , крие се детето! Всъщност ме гледаха на 2Д. Лекарката беше много любезна (все пак си плащам!), бях си записала въпросите и я питах за всичко. Наистина не съм качила, отслабнала съм с 1кг  от 05.01. по техния кантар; корем почти не се вижда, все едно само съм се нахранила хубаво. Бебето тежи около 400 г, отговаря на седмиците си, околоплодните води са добре... С две думи - каза да не се притеснявам, нося много навътре, така бях и с предната бременност. Щом нямам болки, кървене, контракции всичко е прекрасно. Предвид годините ми обаче ме съветва последния месец да лежа в болница; има време, ще видим.
Евентуално на 20.02. ще ме гледа на 3/4Д.

# 161
  • Пазарджик
Здравейте момичета Simple Smile Днес му отпуснах края и спах до 11.00 часа Blush ама то пък не се сетих какво друго да правя, така че ... Бебетата ме ритат почти постоянно и навсякъде - отгоре, отдолу, в страни  Crazy  И аз съм на но шпа и магнерод постоянно и док каза, че е много важно да ги пия редовно без значение имам ли или нямам контракции Sad и аз си ги пия - какво ще правя Simple Smile Нямам търпение да отида на преглед вече и този път някой със сигурност да ми каже момченца ли са, момиченца ли  newsm78 е по-важно е да ми кажат че са добре, пък каквито и да са няма значение, но все пак ми се ще да знам в какви цветове да мечтая  Grinning
На РМЕ и Бейби честити племенници   bouquet Да растат здрави, умни и щастливи!
Мимси стискам силно палчета предположенията за гестационен диабет да останат в миналото и всичко да е наред Praynig
Светле, ако болките продължават отиди на сериозен по-преглед Naughty
Емсичка, чакаме те с хубави новини  Peace
Добре дошли на новите мамчета  Hug

# 162
Здравейте мили пупалани.Аз чак сега се прибирам след множество прмеждия...Първо таксито реши че ще може да изкачи едно баирче...не стана поднесе се колата,щяхме да се удариме в други две коли,после тръгна по друг път,там пък хенга се беше обърнала и препречила целия път.Слязохме и добре че мъжа ми беше с мен от там пеша,а ужас града целия е блокиран от полиция заради обърналата се хенга...ужас.Падна на леда като куче се пребих,после пак паднах в една преспа.Благополучно и най-вече цяла стигнах до акушерката,качила съм 3 килограма  Embarassed ама не се движа много в тези условия и за това....кръвно 90/50...От там айде при доки,мъжа ми през цялото време ме стискаше и ме питаше боли ли ме корема.Отиваме при доки:вече сме 600 грама,отговаряме си на седмиците,много сме пораснали напреки сме,и той потвърди че е мома.След 2 седмици пак ще ходя за да прецениме ще вляза ли в болница докато мине тази прословута 26 седмица.Итака от нас днес,сега ще легна да почина малко пък после ще мина да ви видя пак  Hug Hug Hug Успех на всички дето днес са на преглед Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Забравих да кажа плацентата е наред,водите също

# 163
Аделинче, Емсичка, бравоооо за хубавите новини Hug Hug Hug

# 164
Мимси- желая ти бързо оправяне!!!!!!
Emsi4ka браво за хубавите новини!!!!Голямо бебче си имаш ти,моето в 21седм. беше 450гр.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт