Нека зима вън да вее ЮНСКО слънце в мама грее.

• 29 052
  • 734
  •   1
Отговори
# 165
  • София/Правец
Бейби, честито ви бебенце! Simple Smile Да е живо и здраво!!!

r m e, честита племенница и на теб! Много да ви радва и само приятни емоции!

Гъбзерка, не се притеснявай! Всичко ще бъде наред и ще имаш едно здраво бебенце! Записвай си час при Димитрова, за да не се притесняваш излишно!

Мимси, стискам ти палци да не е гестационен диабет или нещо друго сериозно!

Ели, на йога няма да мога днес... Само за средите съм се договорила да ме спонсорират Simple Smile Да не ставам нахална.. Иначе много започна да ми харесва там Simple Smile

Аделинчее, това беше първото, което ми мина през главата още вчера... Ама ти си на работа... Ти и да не си си достатъчно заета у вас. Трябва да ми кажеш с какво да се сдобия като за начало.. Игла, прежда??? Какви и откъде? Simple Smile
А това твоето бебе излезе най-срамежливото... Направо вече нямам търпение да кажат какво е Simple Smile

Наденце, какво става с твоето детенце?

Емсичка, ти направо си сървайвър Simple Smile Добре, че не си пострадала нещо...

# 166
Пантерка моите контракции започнаха от два дни,но първият ден бяха стягане -отпускане и така докато заспах,но вчера бяха през целият ден ,но без болка,само стягания!Отиди да те видят все пак!!Незная защо на всички ,които са като нас,са и изписали и магнерод,а на мен не  newsm78 ,но тя каза че ако продължи това,съм щяла да  бъда на инжекции  #Crazy Днес съм добре!!! Ами така ме е страх от тези инжекций.,че май се оправих  Joy .Дано всичко ни е наред занапред и да се наслаждаваме на бременността си!!!! Hug

# 167
Здравейте момичета,
не съм ви чела от 3- 4 дни и ми домъчня за вас.
Радвам се за добрите ви новини от прегледи.
Аз вчера бях на погача и се изумих от бебчета, леле колко беше сладко. Laughing
Добре дошли на новите.
Бейби, да е живо и здраво.
Гъбзерка и аз съм сигурна, че бебето е здраво и нищо му няма.
Лек и успешен ден.

# 168
Здравей Elisun&  Peace , аз не ходя на консултации там,просто на там съм се ориентирала. Притеснява ме единствено,че чух за тази болница,че от вратата и те подготвят за секцио,а пък аз искам да раждам нормално....нз колко е вярно това,но ме притесни ...

# 169
Здравейте момичета   bouquet

Отдавна не бях писала, а имам да наваксам с четенето още от старата тема  ooooh! ooooh!
Искам да попитам мамите от Варна (а и не само) с какви впечатления са от Доц. Балев?
На всички болни бързо и скорошно оздравяване  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 170
Беатрис една приятелка скоро роди там по нормален начин Simple Smile здраво и прекрасно момиченце. Това за секциото - невярвам  Naughty Доколкото знам ако искаш да родиш в правителствена е необходимо да се запишеш да ти проследяват бременността там, защото имат само няколко легла/ забравих колко/ в АГ отделението и неприемат както в Шейново, Окръжна Болница и другите АГ Болници.

# 171
  • Пазарджик
Емсичка браво за хубавите новини, ама днес не излизай повече, че не ти е ден Laughing
Аделинче, и аз да питам за номер на кука и вид прежда за пеленката и шапчиците? А за лежането в болницата последния месец -само ако се налага наистина, иначе не си го причинявай Naughty Аз родих сина си точн месец по-рано и макар че всяка седмица е важна за бебчето, стоянето в болница през целия 9-ти месец просто профилактично е излишна травма - поне според мен де Rolling Eyes
Момичета, сънувах ужасен сън - сега си го спомних Sick Бях в болница, родила, бебчето беше много голямо и с много зъби... кърмех го и то ме хапеше... в един момент се сещам, че нямам спомен от раждането, поглеждам, че нмам разрез от секцио и се зачудвам как съм родила и тогава се сещам, че всъщност съм била бременна с близнаци и незнам защо са ми дали само едно бебе, поглеждам го, а то продължава да ме хапе ужасно и изглежда на 6 месеца.... и тогава разбирам, че това не е моето бебе и ... уффф ужас
До сега не бях сънувала подобни неща, а само мноооого розови сънища за +18, които няма да ви разказвам, че ме е срам Blush обаче това днес беше гадно...

# 172
 Joy нанина и на мен скоро ми се случи да сънувам,че раждам и че си имам бебе,но тъкмо да ми го покажат и аз с събудих,но цялото раждане си наблюдавах отстрани и в същото време се и напъваха  Joy Луда работа !!!! Laughing Но не се притеснявай,аз с първата бременност си сънувах бебето ,та и даже знаех ,че ще е момиче и я видях как изглеждаше като пораснала.Представяш ли си  Laughing,но странното , е че съм си я предствяла,точно каквато е сега хахахаха!!!Колко ще имаме още да сънуваме докато родиме и то все такива неща  Crazy

# 173
и аз скоро сънувах, че съм родила и си кърмя бебчето.не мисля, че нещо означава този сън, просто мислим за това и това е причината  Simple Smile
Емси, наистина не излизай повече днес Mr. Green Hug
И аз искам вече да си го видя бебо..свекърва ми ме ядосва само (нейната м..) Хормони ли са, що ли, но не мога да я понасям тази жена..вчера по телефона ми вика "Радвам се че със сина ми винаги се държите пред хората, сякаш всичко ви е наред!" .......... #2gunfire все едно, че нещо наистина не ни е наред..пък ние не знаехме, добре, че ни каза #Cussing out хич не искам искам тази вещица дори и да види детето ми... #Crazy

# 174
roro81, не ми се сърди,но много ме разсмя с твоята свекърва и ще ти кажа,защо,понеже и моята така се държи! Joy Докато живеех у тях(5 години),все ми повтаряше "Детето ми спокойно,чувствай се все едно си си у вас",а аз и внуче и бях родила , с кеф да я  #2gunfire,но сега ми е смешно,като се сетя,т.к. вече сме си отделени от 2 години и се чувствам прекрасно!!!Недей се ядосва,че казват старите беби,че на кой се ядосваш през бременността на него прилича бебето Naughty Не вярвам на тези неща,но все пак гледам да не и се ядосвам много мног на приказките Laughing

# 175
И аз едни сънища сънувам всяка вечер  ooooh! Единия път сънувах,че имам момченце от сурогатна майка,която не искаше да ми го дава,но в същото време аз все още си бях бременна и си чаках момиченцето. Единия път пък сънувах, че раждам, дадоха ми бебчето и то веднага започна да ми рови в пазвата да суче  Laughing Много смешно ми стана като се събудих. И отделно дето всяка вечер си сънувам някакви откачени неща  Grinning

# 176
Ванче, то ние сега не живеем с нея, представи си заедно да бяхме Twisted Evil Close той бащата на детето иска да живеем с тях, в един малък град от селски тип....за съжаление, това ще е краят на връзката ни!!! Решила съм го твърдо- ако държи да се върне при майка си и баща си да живее, вместо с мен и бебето- Прав му път- аз там няма да отида и да се подложа на Жив Ужас! така, че на всички-  #Cussing out

# 177
мале, тия хормони, съвсем изтрещях Joy  като от онзи филм съм..не се сещам името му- дето една мацка имаше нервни и всякакви словесни изблици и навсякъде псуваше и крещеше за по 1 минута и после се успокояваше, и после пак така....и те така Joy

# 178
dania_09 , nanyna куката за по - плътната шапчица и пеленката е 4, прежда :
http://stenliyarn.com/site/index.php/magazin-za-prejdi?page=shop … amp;product_id=71 която е акрил
или http://stenliyarn.com/site/index.php/magazin-za-prejdi?page=shop … amp;product_id=24 която е памук.

За по - леките летни модели се ползва кука 3 и 100% памучна прежда, напр.
http://alexanderyarn.com/prejdi/pamuchni-za-edna-kuka/alize-bella.html

Но разнообразието от прежди е голямо, зависи и от моделите.

# 179
roro81 спокойно, всичко ще е както си го направите,ако допускаш тя да те ядосва с приказките си,ще се ядосваш,но един ден ще се смееш като мен и ще си кажеш ,че напразно си се ядосвала!!!Преди бях по ниска от тревата и ми се качиха на главата,но с времето като се поокопитих ела гледай,само с леки усмивки и културни разговори между двете ни и показах,че неможе да ме трогне с нищо и предствиси,сега никой не идва в къщи докато не бъдат поканени Simple Smile,но понякога ми е е гано,т.к. си представям ако моите родители бяха на тяхно място  Confused но каквото повикало ,такова се обадило!!!!Не се ядосвай,че вредиш и на теб и бремеността си!! Hug

Общи условия

Активация на акаунт