Нека зима вън да вее ЮНСКО слънце в мама грее.

• 29 055
  • 734
  •   1
Отговори
# 180
Мамета,не им обръщайте внимание на тия свекърви.Моята ония ден ми вика:Куила там някакво си месо и вика ето майко,знам че нямате какво да ядете  #Crazy , а същевременно казва на сина си лелееее майко колко си напълнял ??? newsm78 Е какво е това?Ние ако нямахме какво да ядем....сина и да не би да дебелее от туршии  #Cussing out #2gunfire #2gunfire #2gunfire Както и да е....няма да излизам,че наистина днес не ми е ден

# 181
Здравейте отново аз нещо изтрещтях #Crazy Водих малкия на доки.и се оказа някаква афта на лявата сливица изписани както винаги зинат и той милия преди малко имаше 39 гр.температура  едвам му я свалих.Дадох му да пие хексалгин и оцет на краката.Емсчичка радвам се за хубавите резултати а за падането и аз се извъргалях преди малко на вън пред стълбите EmbarassedGubzerka ] ще видиш мила че всичко ще е ок накрая и ще имаме едни прекрасни и ревливи  baby_neutralА за сънищата и аз сънувам често че раждам.
До сега не бях сънувала подобни неща, а само мноооого розови сънища за +18, които няма да ви разказвам, че ме е срам Blush обаче това днес беше гадно...
за тези сънища и аз много често сънувам такива и мисля че това е поради липсата на  luvbed txtloves kiss въпреки че ние правим 1 в месеца Embarassed Crazy Рор81 и ние бяхме така с моята свекървещица докато не стигнах ме до fight fight и накрая с моят мъж набързо си оправихме единият етаж от къщата честно да ти кажа не и обръщай внимание така по ще и лазиш по нервите аз имам 6г. опит.Аделинченаправо ти казвам евала за knitмного ти се отдава браво.Ох стана дълго това е за сега дами. Hug

# 182
  • София, св. Троица
Здравейте момичета,
Тази зима направо ни замрази...аз не мога да отида на урок по англисйки, защото редвоно даскала е затрупан в някакви преспи извън София...

dqvol1 и Krasimira Todorova добре дошли сред нас, надявам се да ви е приятно забавно и интересно. Желая ви лека бременност и леко раждане.

Като говорите за емоционалност, случва ли ви се да често да ревете като видите бебе? Аз на всеки филм сериал или каквото е там има ли бебе, независимо по какъв повод е там това бебе аз си рева. А когато започне “Такъв е живота” по БТВ, даже и за рекламите не спирам. Гледам, подсмърчам и мъжа ми се смее или гледам и се карам с телевизора, защото някоя си баба дава акъл да не се гушкало бебето....

mimsy___ стискаме ти палци не се тревожи. Дори да е гастационен диабед след раждането се оправя Peace

Gubzerka не се тревожи и ти, виж Аделинчето каза, че според майка й тези калцификации се абсорбират от организма(ако наистина ги има). Понякога докторите просто се презастраховат. Peace Hug

Бейби 06.2012 и r_m_e да са ви е живи и здрави племенниците и много да ви радват, а мамите и татковците много да ги слушат.

Beatris Georgieva Чудесно е, че искаш да родиш нормално. Hug Всяка майка има правото да роди нормално(ако всичко е наред), а ако въпроса е за източване на здравната каса...докторите да си намерят друг начин.
За самото бебе е много важно да премине през родовия канал(няма да навлизам в подробности защо, ако някой иска ще споделя каквото знам), а за майката това е неповторимо преживяване.
Според мен не е важно къде ще се ражда, имам предвид дали ще е луксозно или не, дали ще има някакви екстри, самостоятелни стаи с шарени чаршафи например...Важен е екипа, с който ще се ражда, важно да се има доверие на лекаря/акушерката, а за мен от най-съществено значение е бебето веднага да ми се даде и да си е с мен през цялото време. Веднъж вече им сърбах попарата, втори път няма да се мина. Twisted Evil Naughty

nanyna, аз винаги съм си сънувала бебето по-голямо от колкото му е моментното състояние и това ми даваше някакво успокоение, че всичко е наред и че ще порасне здраво и силно. Спокойно, сега емоциите са ни в повече. Аз преди две вечери сънувах, че съм хванала първия самолет за Америка и съм се срещнала с Мадона, която се оказва, че ми е леля и цяла нощ си говорих с нея и с някакви от нейния антораж. Проблема беше, че не си бях взела пари за самолетен билет обратно за БГ и това много ме тормозеше.

roro81, като те слушам май по-добре по-далече от тая свекърва.....ох какви хора има по тази земя ooooh!...изумявам се. ooooh!  bouquet

лек и топъл следобед ви желая   bouquet

# 183
  • София, България
Здравейте и от мен:)
Baby, r_m_e, да са ви живи и здрави племенниците и скоро да ги зарадвате с хубави и здрави братовчеди  Hug
Честито и на мами с хубавите резултати от прегледите   bouquet
И аз искам вече да си го видя бебо..свекърва ми ме ядосва само (нейната м..) Хормони ли са, що ли, но не мога да я понасям тази жена..вчера по телефона ми вика "Радвам се че със сина ми винаги се държите пред хората, сякаш всичко ви е наред!" .......... #2gunfire все едно, че нещо наистина не ни е наред..пък ние не знаехме, добре, че ни каза #Cussing out хич не искам искам тази вещица дори и да види детето ми... #Crazy

roro81, тъкмо и аз щях да се оплаквам от моята свеки... Еййй тея жени, дали и ние някой ден ще сме такива, ужас  smile3511
Снощи така ме изнерви, че чак не можех да заспя  smile3515
Има мерак да ни купи тя количката, и уж ще си я избираме ние, те само щели да я платят. Сега се оказва, че тази която сме харесали ние, май много не я кефи на свекито, и почна отдалече да ни обработва тя каква била харесала (жалко че на мен ама хич не ми хареса), да намира кусури и много се изнервих  ooooh!
И сега ме е яд че толкова съм се нервила, просто ще тропна с крак и ще кажа това е количката, ако не ги кефи ние ще си я купим  Crossing Arms

# 184
  • София, България
Лелее, докато си напиша поста, вие сте изписали цяла страница  Crazy

# 185
Мамчета, всичко е ОК, няма гестационен диабед. Всичко е в норми  Praynig
Сега обаче трябва Да направиме нещо с тези околоплодни води и много се надявам всичко да е наред....

# 186
Mims браво!  bouquet
Desert rose, абе то не е нужно свеки да я кефи Rolling Eyes не й се ядосвай- вземете си каквато харесате ти и мъжът ти Peace тя ако иска да помогне, ще го направи така или иначе... Hug

# 187
dqvol1 и Krasimira Todorova добре дошли   bouquet

Мимсу страхотни новини  Hug

4естити бебоци на двете лели  Heart Eyes

Аз днес най-накрая заведох малката на градина след 3 седмици седене в къ6ти. После минах през работата да си взема заплатата, после една обиколка из търговския център. Бях се зарекла докато не мине поне о6те 1 преглед и да ми кажат, 4е бебо е добре да не купувам ни6то. Да ама не, накупих една камара дре6ки  Mr. Green

Една приятелка ми каза, 4е нейния доктор е светило в правенето на морфологи4на екография, та познайте.....записах си 4ас  Laughing
И без това ми се иска6е да 4уя о6те едно мение, та ре4ено-сторено...на 24.02 съм на преглед.

Лек ден на вси4ки и по-малко нерви със свекървите  Hug

# 188
  • Пазарджик
Мимс супер Hug сега и водите ще оправите и всичко ще е наред Simple Smile

# 189
Мимси супер  Hug Hug Hug Всичко ще е наред.

# 190
Mimsy браво  Hug А кога ще разберат защо водите са повече?

# 191
  • София/Правец
мимси, браво за резултатите!  Peace

Аделинче, магазина от първия сайт даже ми е на 5 крачки от нас Simple Smile направо трябва да се запътя тая седмица да си купя игла и прежда  Grinning

За свекитата няма да се намесвам, че и ние бяхме стигнали до  #2gunfire преди да се изнесем, когато Мартин беше на 4 месеца.... Сега след като аз по-скоро я  #2gunfire сме си в много добри отношения и като се опита да ме убеждава нещо казвам само моето мнение и млъквам... Хич не се впечатлявам Simple Smile
Просто не им обръщайте внимание и това е! И даже да живеете при тях не им давайте да ви се качват по главите! От моя опит съдя, че не го разбират като подадена ръка, а като знам, че могат да те стъпчат  Naughty

# 192
r m e  честито!!!Да са ни живи и здрави и само радости да носат на семействата Hug

# 193
Аделинче, дай да ги видим тези прословути шапки, пелени и други нещица, изплетени от теб. Къде са ? Да не би да съм изтървала нещо ?Пускай линкове. Че мама плете и тя и съм я натоварила с "тежката" задача да плете. Тя има един шкаф пълен с Верена и Бурда с плетива и се ровим в тях.

# 194
  • вляво от асансьора
mimsy___,  браво, стискам палци и с водите нещата да са наред.

Светле, ти как си, отминаха ли ти контракциите?Мисля те, да знаеш. Hug

Плодче, честито, страхотна изненада!Дълъг и щастлив съвместен живот!

Бейби 06.2012 и r_m_e, да са ви живи и здрави племенниците, сигурно е чудесно да бъдеш леля!

emsi4ka, roro81, не им обръщайте внимание, момичета.Сигурно е дразнещо, но защо да се товарите излишно, имаме си достатъчно тревоги покрай бременеенето сега.

Adelinche, възхищавам ти се за търпението, с което твориш тези красоти.Винаги съм се възхищавала на жени с такива умения, плетене, шиене, аз за съжаление съм само с по-прозаични, като готвене, чистене и т.н. Mr. Green Ако позволиш, ще си изплагиатствам одеалцето от предната тема.Няма да го плета аз, разбира се, не умея, едната прабаба ще е натоварена със задачата, само цветовете ще поразменим.

Общи условия

Активация на акаунт