Голяма еуфория настава, МАРТенчето на годинка става! - тема14

• 37 337
  • 734
  •   1
Отговори
# 585
Момичета, влизам само да честитя рожденните дни на всички сладки мартенски февруарчета. Простете, че няма да ги изброя поименно, ама много ми е нанагорно тези дни. София май е болна от шарка и е такъв киселяк, че няма накъде.
Мили дечица, Честит Първи рожден ден, Да сте здрави, щастливи и уверено да крачите в живота пред вас. Да гребете с пълни шепи от всичко, което ви се струва интересно, забавно, любовно. Прегръдки за всички вас от мен и София. (ако не е шаркава).
И стига с тези зъби и кърмене. Всички имаме акъл и всеки може сам да си реши. Зъбите се мият при малките деца заради идеята да се изгради навик, а не кой знае за каква хигиена...
Пенмар, прости ми, ама ако ти говориш руски толкова добре, колкото госпожа Стихията български, тогава може да правиш забележки. И се пише убивайте (това между другото).
Добре дошли на всички нови мами, Любов във париж, много красиво дете имаш...
Ще дам отчет утре, като разберем по-подробно дали наистина това е шарка.
Мама пристигна и ми е много, много радостно.
Целувки от мен

# 586
„Е, сега вече ЧЕСТИТ 1-ВИ РОЖДЕН ДЕН, КРАСАВИЦЕ ДАРА! БЪДИ ЗДРАВА, ЩАСТЛИВА И ВСЕ ТАКА ПРЕКРАСНА ГОСПОЖИЦА! А ПОЖЕЛАНИЯТА ЗА ПРАЗНИКА СА:

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И НА ГРИЖОВНАТА МАМА, BUB! Ти си герой за мен и си пример за истинска отдаденост на детето си, имам предвид кърменето и това, че въпреки проблемите и огромните трудности, които те провокираха да се откажеш, ти устоя в името на най-доброто за детенцето си! Сигурна съм, че си така отдадена и за всичко останало!  Hug

# 587
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДАРА-БУБОВА, ДА РАСТЕ ВЕСЕЛО И ЩАСТЛИВО ДЕТЕ!

Последна редакция: нд, 26 фев 2012, 14:25 от maiski3

# 588
Честит рожден ден на Дара на Буб! Да е жива и здрава най-вече, и да носи само радост и усмивки на своите родители  bouquet
Честито и на останалите , който със сигурност не ни следят темата вече  Wink И има защо  Laughing

Пипиллота
книгата е страхотна, но по мое време, когато съм била в гимназията, тази книга дори не съм я чувала. Не съм я изучавала , нито разглеждала като произведение. Учихме предимно българска и гръцка литература. Митология, Едип цар , такива работи  Laughing
А пък и защо да не поправя г-жа Бедствието, та нали точно в тази тема всичките сме толкова умни, с толкова възвишени и топли чувства! Не виждам нищо лошо да и покажа верният път към съюзите в българският език. Никой тук нито си налага мнението, нито нищо! Просто темата е такава , че който се осмели да каже нещо по-по-по , излизащо от калъпа на другите , не  му обръщаме внимание или му обясняваме колко е тъп. За жалост....

lilyrose аз няма да пиша ,  Hug или Марти гуш , не се притеснявай  Laughing
Сега 2-3 дни ще му е некомфортно на детето , но всичко ще отмине. Просто почиствай добре. И ако искаш се обади за консултация с уролог, да го погледне детето. Може  и някакво обезболяващо кремче да му изпишат.  Peace
Пиша го тук , защото писането в момента ми е леко затруднено с тези ЛС  Laughing Сори  Hug

Еna да не сте болнички нещо?  Hug
И между другото като направиш тортата искам да споделиш как е станала , даже и снимка изисквам  Laughing

katilias не го правя , за да се заяждам и т.н. Всеки допуска грешки от бързане или недоглеждане  Laughing И между другото говоря руски много добре  Laughing А пък ако бях живяла в СССР сигурно руският ми щеше да е повече от перфектен.
Много да се забавлявате с гостенката  Hug Вярвам,че ти е мно'о гот  Laughing Laughing

Не се заяждайте с меня   Laughing
Скрит текст:
За два дена препатих много , ядосвах се, ядосвах се , та вашите забележки сега ми идват като букет кокичета  Sunglasses

# 589
Споко от забележки по повод правописа ми и говора въобще не се сърдя, аз и с другите забележки нямам проблем. Стига целта наистина да научавам нещо, а не защото съм написала нещо не по вкуса на някой.
Penmar права си за езика, всеки трябва да знае езика на държавата в която живее, това една от болките ми, сигурна съм че ако работих грешките които имам в правописа щяха да се изчистят, за съжаление ситуацията в която се намирам не ми позволява да работя, по едно време четох и се самообучавах сама, напоследък и това време нямам.  

# 590
Здравейте, малки и големи!
Не съм влизала тия дни, и гледам че темата продължава да се пъстри с тори, снимки Hug(много са хубави всички дечица, и вкусни всички тори), и всякакви други "щуротии"Laughing Нека да е весело!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПОРАСНАЛИ МАРТЕНЧЕТА- ФЕВРУАРЧЕТА! БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ! А всичко останало мама и тати ще купят от магазина! Wink
Ако има още болнички- Бързо да оздравяват, че Баба Марта чука на вратата.
katilias, настръхвам като чуя за шарка, бр..., може би защото аз не съм карала нито една. Дано да си оправи настроението София, и да е някакво неразположение само.
Имам един въпрос към ЛЛЛ Мога ли да възстановя лактацията след 3 месечно не кърмене и не цедене? Дъщеря ми от около 3 месеца вече не суче, не съм спирала кърмата с хапчета, или друго, но все още има някаква кърма (предполагам че е ) в гърдите, след като се пробвам да изцедя с помпичка. Количеството и двата пъти( през около седмица разстояние), което се отдели е около 30-40мл. и от двете гърди. Питам, защото се сещам за случаи на ре-лактация, та ако имате някакви конкретни съвети и идеи как да стане, ще се радвам да ме насочите.

# 591
г-жа Стихийно бедствие ,  както си прочела аз не те обиждам , нито се заяждам. Много пъти си коментирала , че не се обиждаш по повод грешки в правописа (и правоговора предполагам) .  Wink
Дали постовете ти са по вкуса на някого си е лично негова си работа. Никой не е длъжен да чете всичко тук написано.
Ама адвокатите са много ....

Американски форум: Питаш нещо и ти отговарят.
Руски форум: Питаш нещо и теб те питат.
Български форум: Питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп!

Май нещо такова се получи.  Laughing Laughing Laughing

Сигурна съм ,че ще ти се отдаде възможност да научиш още много за Българският език , литература, кухня и т.н.  Wink
Нали знаеш колкото и да се подготвяш , практиката си е друго нещо Wink
Изучавала съм руски език повече от 12 год. Но и сега като ми се наложи да го използвам в разговорен стил , понякога допускам грешки и се замислям как беше това, ама как беше онова. Падежите малко съм ги позабравила  Mr. Green Ама така е....
Цял живот се учим ние хората...   bouquet

# 592
  • София
Привет, момичета!

Да споделя за сладкарница Папая в Дървеница. Детският кът е в отделно помещение и беше затоврен. Може и да е добре, но лятото, защото има маси точно до него. Торти не ядохме, защото бяхме осверепяли от глад и хапнахме соленичко, а после нямаше място за торта. Но аз нямах и интерес вече, тъй като ми стана ясно, че няма да празнуваме там.
Та, пак сме в начална позиция.

# 593
redreny2000 до скоро живеехме с/у Papaya. Сега сме на 5 мин с кола Simple Smile Яла съм почти всички десерти (торти, пайове, кремчета, баклави и тн.). Моята най-любима торта е еклеровата с баварски крем и боровинки. Такава взехме за 1/2 годинка, но без фонданова "шапка". Сега пак ще е такава, но под формата на пита сиренце и "налазили" я мишлета. Доволна съм от всичките им торти. Винаги са вкусни и пресни (тези в самата сладкарница). А за поъчка е ясно, че са пресни. Ценита са повече от добри. Няма как да не си намериш твоята защото има всички на мен известни видове пълнежи. Хммм, май е това Simple Smile
Простете за рекламата, нямам нищо общо със заведението, просто съм тортофен  Embarassed

За всички фенове на дървените играчки :
http://www.mytoys.de/Holzspielzeug/KID/de-mt.to.ca02.06/

...и една идея за подарък за "ден ден"
http://www.mothercare.com/Early-Learning-Centre-Wooden-Trailer/d … mp;qid=1330180677

Много целувки
 afwitch

Последна редакция: нд, 26 фев 2012, 16:52 от Magica_de_Spell

# 594
  • София
Magica, благодаря за включването!

Ще трябва да се пообиколят разни места, за да решим къде ще празнуваме. Така ми се искаше вкъщи, ама няма как да се съберем около 14 възрастни и 8 деца.
Ако някой вече е организирал партито в заведение или детски клуб, моля да сподели, може и на ЛЦ да не спамим тук Simple Smile

Да ви питам вашите бебоци падат ли назад? Виктор уж вече стана стабилен, но от време на време се разсейва нещо и пада назад и съответно си удря главата. Като се изправи на плочките и все бързам да го сваля, за да не стане някоя беля. Иначе за другите места не се притеснявам толкова, как иначе ще се научи, че трябва да се пази.

Последна редакция: нд, 26 фев 2012, 17:31 от redreny2000

# 595
  • Стара Загора
Честит 1-ви рожден ден на Божидара!Bub,да расте здрава,жизнена,умна и щастлива! Hug  bouquet
Сиренце,Марио е само за гушкане-невероятен сладур Hug Heart Eyes
Divina,идва ми да го изям това малко пате-Сами Heart Eyes Hug
Ена,много оригинална торта Party
love in paris,прекрасни очи има сладката Далия Heart Eyes
Всички болнички скоро да оздравяват Praynig Hug
Скрит текст:
И моите съкровища са в тези редици ooooh!Малката е с Т 38,5-39 от петък вечерта.Панадола я смъква само за час до 37,7-8 и пак скача.Няма кашлица и хрема,а от къде тази Т ooooh!Малкият пък с кашлица и хрема.Писна ми вече! #Cussing out

# 596
  • Sofia

Ще трябва да се пообиколят разни места, за да решим къде ще празнуваме. Така ми се искаше вкъщи, ама няма как да се съберем около 14 възрастни и 8 деца.
Ако някой вече е организирал партито в заведение или детски клуб, моля да сподели, може и на ЛЦ да не спамим тук Simple Smile

имах същият  проблем, след много търсене и разпитване ще празнуваме тук :
http://www.barbaroni.com/Младост-1
хубавото е, че и възрастните и децата са в едно помещение (това беше основният ми проблем)

# 597
lilyrose аз няма да пиша ,  Hug или Марти гуш , не се притеснявай  Laughing
Сега 2-3 дни ще му е некомфортно на детето , но всичко ще отмине. Просто почиствай добре. И ако искаш се обади за консултация с уролог, да го погледне детето. Може  и някакво обезболяващо кремче да му изпишат.  Peace
И lilyrose ли има урологични проблеми с Марти като нас? Аз това нещо съм го пропуснала, много чудно  newsm78 Знаех, че им предстои отпушване на слъзно каналче. lilyrose какво е развитието на този проблем? Не си се отчела  Wink

По повод тортите на Papaya, една жена в темата за торти беше писала, че поръчали от там за някакво важно събитие и се получила голяма излагация. Беше снимала тортата, която поръчали и тортата, която са получили, е няма такава пародия, бледо копие. Освен това не им дали да си я видят, а я смотали в някаква кутия и ги изпратили набързо да си ходят  Rolling Eyes Имаше и няколко други описани случки, които разбира се може да са единични, но мен лично ме отказаха.

# 598
  • София
имах същият  проблем, след много търсене и разпитване ще празнуваме тук :
http://www.barbaroni.com/Младост-1
хубавото е, че и възрастните и децата са в едно помещение (това беше основният ми проблем)

pufita, златна си. Би трябвало да са отворили нов детски център съвсем близо до нас  bouquet Ще ги посетим съвсем скоро.

# 599
  • Бургас
Честит рожден ден, малка Дара   bouquet  bouquet  bouquet Расти здраво, усмихнато и послушно момиченце  Heart Eyes
Към мамите с тревоги около дечицата -   bouquet Дано скоро тъмните облаци да преминат.
Magica, благодаря за включването!

Да ви питам вашите бебоци падат ли назад? Виктор уж вече стана стабилен, но от време на време се разсейва нещо и пада назад и съответно си удря главата. Като се изправи на плочките и все бързам да го сваля, за да не стане някоя беля. Иначе за другите места не се притеснявам толкова, как иначе ще се научи, че трябва да се пази.

redreny2000
, ако го пусна ще падне накъдето свари  Laughing

Последна редакция: нд, 26 фев 2012, 22:22 от catwalk

Общи условия

Активация на акаунт