Бургаски мамчета - 8 тема

• 45 212
  • 736
  •   1
Отговори
# 450
  • Бургас
Добро утро на всички и от нас!
И ние сме киселяци както обикновено...
Няма сън освен в ръцете ми или на гърдата ми!
Менина, да, дърва се цепят всяка вечер, а докато се запали гадния котел /старичък си е/ и докато го чака моя мъж да се разгори, че да му сложи дърва и т.н., минава час.След това си оправя нещо по мрежите и се качва, оправя се и докате се е завъртял, е станало вече късно.
Светле, дръжте фронта с бебо, с вас сме!

# 451
Добро утро и от нас!Днес май ще е хубаво времето ,така че стягаме количките за разходка.Вчера ходихме да претеглят малкия след като ми казаха да го дохранвам и за 10 дни е наддал 400 гр.(камък ми падна от сърцето) и сега се хранем от двете гърди на 2 -2,5 часа и се отказах да му давам АМ,той така или иначе не го пиеше след кърмене.Надявам се така да продължим с наддаването ,та и аз да имам малко спокойни дни Simple Smile.Пожелавам на всички усмихнат ден с малките мъници ,дали в коремчетата на мама или в ръцете Simple Smile

# 452
Добро утро и от мен!  Hug
Светленце, стискаме палци и дано скоро да да сте си у дома! Praynig
Днес отново съм на преглед, но вече нищо не очаквам - дежурния отговор Скоро ще е  #2gunfire
Приятна разходка на мамите с колички  Simple Smile

# 453
Светленце, късмет! Praynig
Бамбуче и на теб! Praynig
Криси Бойчева, поздравления за резултата и решението да сте без АМ! Друго си е мама да е спокойна и доволна!  bouquet
Шоки, а вашето нон стоп висене на гърда дори ме е страх да си го представя Crazy

# 454
А кой ще ми каже как е групата във фейса и аз да се присъединя Simple Smile

# 455
  • Бургас
Влади, питай ме .....
Дремне 10 минутки на гърдата ми, събуди се , плаче и пак....Иначе трябва да се разнасяме, обаче много го боли коремчето и къркори страшно.Аз се чудя при кого можем да го заведем да се консултираме за коликите отново дали няма друг лек.Някой знае ли в неонатологията в МБАЛ неонатолог при когото можем да отидем?
Бамбуче, още ли си на линия?Дано да е скоро момента!

# 456
Здравейте !

Аз докато се наканя да излезем, макар и на две крачки край нас, че по-далеч не мога да се дотътря и то се развали времето - изчезна слънцето, излезе вятър...абе няма да е...ще се излежаваме и днес  Mr. Green

svetlenceto , bambuche - стискам палци за вас /едната да стиска краката, а другата да ги отваря широко  JoyPraynig

Аз утре съм на тонове и консултация с кардиолог, пак се паднах при този образ от Св.София д-р Злати Русев - да видим с какво ще ме срази пак  Joy

Хубав ден!

# 457
Здравейте мамчета.Един въпрос ,сигурно ще ви се стори смешен ,при условие ,че имам 2 деца,но раждах ги доооооооста отдавна и нямаше никакви красоти и екстри за бебета.Та ,въпроса ми е - за изписване на новородено само комплект за изписване ли се носи ,или трябва да се носи одеялко или нещо такова....

# 458
Светленце, стискай краката и му кажи на бебока да не бърза много много.
Бамбуче, хайде късмет и дано тия дни или днес е твоя ден!

Рени72, освен комплект за изписване /а може и ти да си съчетаеш дрешки/, може и порт бебе да се носи или пелена или комсонавтче, но то си зависи и от сезона, когато ще се роди Simple Smile

# 459
Тук съм  Hug, с никакви признаци за раждане  newsm78 а то времето си минава. Благодаря ви за подкрепата   bouquet. Ако бебчо не реши да излиза тези дни, в неделя ме приемат в болницата. Толкова дни го чакам, та още 2-3, само по-бързо да минават и да се гушнем, живи и здрави  baby_neutral

# 460
Здравейте и от мен!
Чакам момиченце на 27.06.2012г, имам и една принцеса на 4г7м.
Ходя на консултации при д-р Ризова!
Честита рожба на Сабинка! baloni

# 461
Майчета, с какъв лек се спасявате от киселини?Аз пробвах някакви хомеопатични лекарства не помогна ,мляко ,газирано също - а особенно вечер направо съм дракон всичко пари и адски боли .Бамбуче - стискам палци да мине леко като на сън ,Светленцето -  дръж се - още малко....

# 462
  • Бургас
Момичета, имам един въпрос - как се избира дата за секцио? И кога става ясно коя точно ще е? Предполага се, че това е дата, преди предполагаемия термин (поне в повечето случаи), нали. Но има и случаи, в които е планувано нормално раждане, а бебето се бави. Тогава как се действа? Бамбучето я изчакват дето се вика до последно, но ако я приемат в неделя в болница - планира се секцио или се пуска система за предизвикване на раждане? Малко ми е объркано в в главата, затова питам?

# 463
  • Бургас
Добро утро!
Как сте всички?
Линда, добре дошла!Хубав отчет си дала за темичката Simple SmileЛека бременност ти желая до термин!Кака вълнува ли се от предстоящата поява на бебче?
Теди, не мога да се включа по въпросите относно секциото, че бях с нормално раждане.А що се отнася до забавяне на бебето след термин, ако всичко е наред и е минала седмица, може да ти пуснат система за предизвикване на родилния процес като те следят как върви всичко и ако нещо не им допада, може да направят секцио на ммомента.Абе Божа работа!
Бамбуче, тук ли си Simple Smile
Хайде, разписвайте се!Лек ден от нас!

# 464
  • Бургас
И аз точа зъби за нормално раждане, ама гледам да се информирам и за другата вратичка. Само на мен ми ли омръзна да чакам. Остават ми още 3 месеца и половина, а вече нямам търпение. При вас как е , как беше? По-хитрите сигурно са се наслаждавали до последно на спокойствието си, ама аз съм от нетърпеливите  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт