След "1001 нощ" - с проектите на нашите любими актьори - 203

• 37 301
  • 722
  •   1
Отговори
# 690
Момичета, благодаря  за трейлара ,превода,снимките!
Нора как са я спретнали ще грабне сърцето на Мустафа.
Значи в тази серия ще има истинско наказание.Голям удар ще бъде
отнемането на харема от Валиде.
Сюлейман трябва да потърси сметка от Махи,защото ака тя не бе излъгала
и представила случая по съвсем различен начин,Мустафа нямаше да реагира така.
Той даде да се разбере ,че иска майка му да стои на страна от игрите в харема.

.

# 691
# 692
# 693
Защо не виждам Майдрим?
Нейните хубави коментари ми липсват.
Знае ли някой нещо?Да не е болничка?

# 694
..

Последна редакция: вт, 28 фев 2012, 19:02 от nadejda2639

# 695

Ауу, Наде, много е сладко Heart Eyes Heart Eyes

И на мен ми липсва Майдрийм ooooh! Да не е сърдита, тя не издържа толкова време без да пише newsm78 ooooh! И Варна също я няма... Cry Cry

Честит Рожден Ден на Мелиска Heart Eyes Heart Eyes Да е жива и здрава и стане красива и лъчезарна като мама newsm59 newsm51

# 696
Защо да са сърдити?Варна и Майдрим винаги са били толкова добронамерени,че не мога да допусна,че някой от нас би могъл да ги обиди.
Варничка,Майдрим,ако някой ви е обидил е това го чака!
Прошка няма!Аз не съм Сюлейман!

.

# 697
  • Варна

Здравейте момичета!       Hug   Hug   Hug

Прекрасни сте!

БАБЧИ Много ти благодаря за новините, с които ни радваш!
        И какво сега  newsm78  -  Словаците знаят как да уважават любимците си, и сега пак ще си
        имат интервю, и очакват ново посещение!  Thinking доколкото разбрах
        А ние знаем как толкова добре да се изложим,  че никога и да не си помислят нито за посещение,
        нито за друго интервю дори!  Weary

Наде  Благодаря ти за прекрасните колажи!
        Позволих си сложа някои от тях в заглавната част на новата тема!

Гардения,   Дари, Мари,   КорделияСветле,   Краси Даная,   Сасии,   Петкана,   Жани, ДжуНансим     

Майдрийм, Варна, Марман, Фреш ЛИПСВАТЕ НИ!      smile3518

Много лошо се получава, когато не можем да гледаме в сряда директното излъчване! Weary
        Отделили сме време, наредили сме си програмата и напразно сме си изхабили и времето   
        и нервите! Weary  Ето, аз и досега не успях да гледам последния епизод! Как да се включа
        в  коментарите?!

Гардения, Не упреквай щастливите влюбени!  smile3503
       Аз не мога да повярвам, че и двамата са толкова безскрупулни! Особено любимката ни Нигяр!
       Тя изглежда прихвана от Ибко! Аз въобще не мога да я позная! Как може да и щастлива, когато
       знае какво причинява на Матракчъ?!  newsm12 Как може спокойно да гледа в очите Хатидже?!  newsm12
       И грае си с огъня, а е толкова спокойна, безгрижна и щастлива?!  newsm12
      Каква ли е цената, която ще плати за това греховно щастие?!  newsm12

# 698
  • г. Пловдив
Защо не виждам Майдрим?
Нейните хубави коментари ми липсват.
Знае ли някой нещо?Да не е болничка?

не не е болна писа че ще бъде ангажирана и няма да има много време за да влиза във темата

Последна редакция: вт, 28 фев 2012, 22:44 от gardenia85

# 699
  • г. Пловдив
Планетче  Hug въобще не ги упреквам, а като са толкова щастливи да бяха се оженили

просто ми е мъчно за Матракчъ

# 700
  • г. Пловдив

# 701
  • Варна
като са толкова щастливи да бяха се оженили

Да, разбира се, че ще се  оженят!   smile3521

А Сюлейман и Хатидже ще им станат свидетели на сватбата!    hahaha

Нали знаеш какво ще им се случи ( и на двамата), в момента в който се разчуе за връзката им!   newsm09 smile3508

# 702
  • г. Пловдив
като са толкова щастливи да бяха се оженили

Да, разбира се, че ще се  оженят!   smile3521

А Сюлейман и Хатидже ще им станат свидетели на сватбата!    hahaha

Нали знаеш какво ще им се случи ( и на двамата), в момента в който се разчуе за връзката им!   newsm09 smile3508
знам знам,  не ми се мисли за Хатидже  Thinking си ако разбере ще хвърчат глави. Тя и без това му се закани!

# 703
  • г. Пловдив

# 704
  • Plovdiv
Muhteşem Yüzyıl - 49. Bölüm Özeti

Скрит текст:
49. Bölüm

Muhteşem Yüzyıl'da heyecan ve tutku devam ediyor.

Sultan Süleyman'la Şehzade Mustafa karşı karşıya. Sultan Süleyman oğluna nasıl bir tepki verecek ? Nora, Mustafa'yı baştan çıkarabilecek mi ? İbrahim ve Nigar arasındaki yasak aşk ortaya mı çıkıyor ? Ay Bige ve Bali Bey birbirlerine gerçek duygularından bahsedecek mi ?

Şehzade Mustafa ve Sultan Süleyman karşı karşıya !

Şehzade Mustafa Sultan Süleyman'ın huzuruna çıkar. Mahidevran'ı korumak için sert bir konuşma yapar. Sultan Süleyman Şehzade'ye beklenmedik bir tepki gösterir. Şehzade Mustafa babasının tavrına karşı nasıl bir tepki vereceğini bilemez.

Mustafa ve Nora geç de olsa bir araya gelir. Nora Mustafa'yı etkilemek için çok tanıdık yöntemler kullanmaya başlar. Sultan Süleyman üst üste haremde yaşanan olaylardan rahatsız olur. Hareme çeki düzen vermek için yeni bir karar alır. Daye'yi eski görevine iade eder. Valide Sultan ise Sultan Süleyman'ın kendi kararlarını ezip geçmesini içine sindiremez. Ana oğul karşı karşıya gelir.

Bali Bey, Matrakçı'nın İbrahim Paşa hakkında söylediklerinden şüphelenmiş. İbrahim'e durumu anlatır. İbrahim, Nigar konusunda dikkatli olması için Matrakçı'yı uyarır. Ancak payitahtın sokaklarında çoktan Nigar ve Matrakçı hakkında söylentiler dönmeye başlamıştır.

Ay Bige ve Bali bey yakınlaşır !

Ay Bige memleketine dönmeyi istemektedir. Fakat Valide Sultan, Ay Bige'nin gitmesine müsaade etmez. Ay Bige, Bali Bey'den çok tehlikeli bir ricada bulunur. İkili arasındaki tartışma yakınlaşmaya dönüşür.

Sultan Süleyman'ın tepkisi Mustafa'yı çok üzer. Onunla görüşmeyi reddeder. Mahidevran oğlunun bu kadar tavırlı davranmasından dolayı endişelenir. Şehzade Mustafa'nın bilhassa Cuma selamlığına katılmayacak olması çok tepki toplayacaktır. Mahidevran Mustafa'yı ikna etmeye çabalar. Hürrem ise Şehzade'nin verdiği karardan haberdar olur. Bu bilgiyi Sultan Süleyman'a ulaştırmaktan çekinmez...

Общи условия

Активация на акаунт