The Vampire Diaries - Welcome to Mystic Falls, Originals! (Тема 23)

• 37 421
  • 723
  •   1
Отговори
# 300
Мммм - да  Heart Eyes

# 301
Айдееее почва след малко... отварям алкохола  beer и засядам пред ТВ вече че не издържам. и както всяка седмица след епизода само ругатни по Елена  #Cussing out  и утре обсъждане на случилото се !  blahblah

# 302
Е как почва ? То свърши !

Ето го и моето мнение по въпроса с днешната серия:

Скрит текст:
За мен лично не се случи нищо неочаквано. Учуди ме само това, че Клаус и Илайджа не паднаха и те Joy . Умен ход от страна на Деймън. А също така се оказах права, вампирите могат да бъдат превърнати обратно в хора, Естер го спомена. Другият епизод обаче ще бъде велик, много яко промо, ама много  Sunglasses !

# 303
Еми аз съм на пасифик време и при мен почва след 1 час и 40 мин... Sad  лелеее сигурно почти всички вече го изгледаха....  Cry

# 304
Нямам търпение да се прибера и да гледам  Mr. Green

# 305

Скрит текст:
КАКВО ПО ДЯВОЛИТЕ СТАНА В ПОСЛЕДНИТЕ СЕКУНДИ НА ФИЛМА. Това ми дойде като гръм  #Crazy
Сигурно докторката ги е нападала всичките и сигурно не е човешко същество, защото чичото неможе да умре.  #Cussing out

# 306
  • на кого му пука

Нали  smile3521 smile3508

# 307
  • Враца
има ли някъде английски субтитри,че нещо не ги намирам?

# 308
# 309
Разширеното

и краткото

Благодарение на Всичко за The vampire diaries.

# 310
Разширеното

и краткото

Благодарение на Всичко за The vampire diaries.
О,интересно изглежда  smile3508

# 311
Сбърках в гласуването, вместо Илайджа натиснах Клаус Blush 14-ти епизод беше супер, блазя на тези, които са гледали 15-ти, но колкото и да се изкушавам, няма да поглеждам Laughing Древната мамичка направо кърти с пъклените планове Mr. Green

# 312
А сега 15-ти ли ще е за живота на Демончето ,май така подочух  Grinning,или ?  newsm78

# 313
  • срещу двата комина :)))
аз чакам английски субс, ама още нищо няма  Tired

# 314
А сега 15-ти ли ще е за живота на Демончето ,май така подочух  Grinning,или ?  newsm78
16-ти ще е. Доста ще почакаме, за да видим част от миналото на Деймън.

аз чакам английски субс, ама още нищо няма  Tired

Сега гледах коментарите в замунда, но са намерили само френски. Sad

Общи условия

Активация на акаунт