The Vampire Diaries - Welcome to Mystic Falls, Originals! (Тема 23)

• 37 174
  • 723
  •   1
Отговори
# 495
  • Стара Загора, България
Абе то и вампирите уж не могат да ходят на слънчева светлина, уж Древните не могат да бъдат убити, ама това е TVD  Mr. Green Иначе и аз не искам да става вампир, а да имат бебешоци изобщо не искам, ама ако искат любовта им да трае вечно.. как ще стане ако Еленка умре  Mr. Green

П.С. Честит рожден ден на синеокия симпатяга в екипа- Зак Роуриг/х Grinning !! newsm67 newsm38  Party Time  ura Да е жив и здрав, апък Мат все така мил и човечен да остане! Мириел трябва да черпи за негово здраве.. Grinning Grinning

# 496
Аз искам да стане вампир. При Кар имаше невероятен резултат. Дано и Еленка малко се отпусне и да се наслади на живота( а и да живееш цяла вечост с тези братя Praynig) Да започне и тя да ходи без блуза! А и нали Блонди разправяше на Тайлър как има много голям сексуален заряд. Елена има нужда от това.

# 497
Happy Birthday на Зак,все така да ни радват той и цялата банда от вамп-дневниците  Mr. Green

# 498
  • КиТ
да, да  hahaha и едното ще е вещица  hahaha

smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 Спрете се бе,чак се разплаках от смях  Crazy Joy Joy Joy Joy

# 499
  • Buffyworld
Аз искам да стане вампир. При Кар имаше невероятен резултат. Дано и Еленка малко се отпусне и да се наслади на живота( а и да живееш цяла вечост с тези братя Praynig) Да започне и тя да ходи без блуза! А и нали Блонди разправяше на Тайлър как има много голям сексуален заряд. Елена има нужда от това.

Точно заради това определено си заслужава да станеш вампир Joy. Защо ли в някоя от сериите Деймън толкова много се измъчваше , че не може да е човек и , че толкова много му липсва това.

# 500
  • Пловдив
  bouquet Здравейте на всички почитатели на "Дневниците на вампира", след като открих страничката ви във фейсбук, сега ви намирам и в бг-мама, поздравления за оформлението. Както винаги при мен, късно се загледах в този сериал, което обаче не ми попречи да изгледам за две седмици всички епизоди. Сега чакам с нетърпение следващият, който обаче ще е чак средата на март доколкото разбрах.
Гласувах в анкетата за Клаус, защото има слабост към секси акцента му, ако имах възможност да избера втори Древен, който харесвам, това ще е Илайджа.

# 501
  bouquet Здравейте на всички почитатели на "Дневниците на вампира", след като открих страничката ви във фейсбук, сега ви намирам и в бг-мама, поздравления за оформлението. Както винаги при мен, късно се загледах в този сериал, което обаче не ми попречи да изгледам за две седмици всички епизоди. Сега чакам с нетърпение следващият, който обаче ще е чак средата на март доколкото разбрах.
Гласувах в анкетата за Клаус, защото има слабост към секси акцента му, ако имах възможност да избера втори Древен, който харесвам, това ще е Илайджа.

Можеше да гласуваш за трима.  newsm47

# 502
Защо ли в някоя от сериите Деймън толкова много се измъчваше , че не може да е човек и , че толкова много му липсва това.

Да, в 2х12, много силна сцена беше, но на този етап не си го представям като човек... както и никой от другите вампири Confused

# 503
  • Пловдив

Можеше да гласуваш за трима.  newsm47
Така ли било,  newsm03 аз не съм забелязала, видях Илайджа и Клаус, двоумих се, обаче секси акцентът надделя над секси перчема и така.   bouquet Другият път ще съм по-внимателна, обещавам.

# 504
  • на кого му пука
Това да не са Бела и Едуард , че да си раждат вампирски бебешори Mr. Green ?

Лелее,аз без да искам съм дала грешна насока в темата.
Имах в предвид реални синеоки бебета ,които да разбират български. smile3503

# 505
  • Разпиляна във въображението

Да ми е жив и здрав. Много ще си го обгрижвам Heart Eyes

Почерпете се. Аз сега гладувам  Grinning

# 506
Това да не са Бела и Едуард , че да си раждат вампирски бебешори Mr. Green ?

Лелее,аз без да искам съм дала грешна насока в темата.
Имах в предвид реални синеоки бебета ,които да разбират български. smile3503

Аз във филма имах предвид  Mr. Green ! Иначе в реалният живот, не мисля, че на Иън и Нина им е точно до това в момента Crazy ...

Ау, какъв е хубавец тук Blush . Да му е честит рожденият ден  bouquet !

# 507
  • Buffyworld
Мириел, имай малко милост , моля те !  Mr. Green

Това ми е най- симпатичото момче в целия сериал  Heart Eyes

# 508
  • Разпиляна във въображението
Мириел, имай малко милост , моля те !  Mr. Green

Това ми е най- симпатичото момче в целия сериал  Heart Eyes

Аз го размахвам от време на време. Иначе си го крия Laughing

# 509

Общи условия

Активация на акаунт