The Vampire Diaries - Welcome to Mystic Falls, Originals! (Тема 23)

• 37 376
  • 723
  •   1
Отговори
# 600
  • Cambridge, UK
страхотни са, особено гушнати
само на мен ли ми се струва или Иън пак носи пръстена на Деймън?  Embarassed

# 601
само на мен ли ми се струва или Иън пак носи пръстена на Деймън?  Embarassed

Не това е друг виж:

Това е пръстена на Деймън(ако не се бъркам)

А това е явно негов пръстен.

# 602
Нина е страхотна на снимките, Тори наистина отпред не е добре, но отзад е страшна роклята и-явно просто не я виждаме цялата.
А Кат-нямам думи-шеметна рокля-много красиво и стои, обаче никак не ми допадат обувките,дето ги избира.
Защо никъде няма снимки на Кандис на събития-не мога никъде да и се порадвам, а ми е много красива.

# 603
Нина е страхотна на снимките, Тори наистина отпред не е добре, но отзад е страшна роклята и-явно просто не я виждаме цялата.
А Кат-нямам думи-шеметна рокля-много красиво и стои, обаче никак не ми допадат обувките,дето ги избира.
Защо никъде няма снимки на Кандис на събития-не мога никъде да и се порадвам, а ми е много красива.

Е как да няма Simple Smile Ето последните, на които е била:

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.319754488061749.67755.1 … 995756&type=3

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.320818034622061.68042.1 … 995756&type=3

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.320102724693592.67923.1 … 995756&type=3

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.283795138324351.61412.1 … 995756&type=3

# 604
Ммммм,страхотни снимчици,как ще дочакаме 16-ти март  ooooh!

# 605
  • Стара Загора, България
Хм.. на Тори нещо и идват дълги ръкавите и не само.. едно намачкано стои и не ми харесва.. Но гърбът компенсира горе долу.. красив е. Апък Нина и Иън как са се хванали за ръцееее #Crazy Heart Eyes Heart Eyes Обичам, обичам!!    Heart Eyes Heart Eyes

На Кат роклята е просто УБИЕЦ! Страхотна.. !

# 606
  • Велико Търново
Да изкоментирам и аз. Нина- прекрасна! Рокля, прическа, клъч, излъчване. И в комбинация с Иън- просто уникални. Тори нещо и на мен не ми допада, но се търпи. Има и по-зле облечени от нея. Кат- страхотна рокля, НО ужасни обувки.

# 607
  • Cambridge, UK
само на мен ли ми се струва или Иън пак носи пръстена на Деймън?  Embarassed

Не това е друг виж:

да, права си, на първата снимка е на Деймън, просто вторият отдалече ми заприлича на него

ето ги и на клипче
http://www.youtube.com/watch?v=0-zhxeHJPRg

Последна редакция: пн, 27 фев 2012, 23:08 от usmifchica

# 608
Здравейте, приемате ли нови попълнения? Аз също като вас следя сериала и имам желание да се включа в коментарите. Любимците са ми Деймън, Илайджа и Клаус. В анкетата гласувах за Клаус, Илайджа и Кол.

# 609
  • София
Нито роклята на Нина ми харесва, нито плитката, която си е направила . За роклята- имам чувството, че е взела някой елек на Йън ,резнала го е малко  и го е комбинирала с  полата на мама. Тя е млада и хубава, можеше да избере  нещо по- младежко. А плитката с този разръфан край, не пасва за официален тоалет.
 Тори няма да я коментирам много-  изглежда ужасно. Кой стилист ги съветва тези хора не знам, но не съм му фенка:)
 Кат- бих резнала оттук- оттам нещичко от тоалета и, но като цяло тя изглежда най- добре.
А Пол, явно не е хич фотогеничен, защото на снимки винаги изглежда странно. Така успяват да го докарат, че главата му стои огромна на фона на едно слабичко тяло. Иначе момчето е много хубаво. И във филма стои добре, само на снимки- не. Та като застанат един до друг с Тори и ги снимат, се получава страшна комбинация:)

# 610
Да, и на мен плитката на Нина не ме кефи-ужасна е, имах чувството,че някой като я е сплитал не си е свършил работата. Оле, като гледах снимките на Кандис наистина няма вкус за дрехи горката-колкото е сладка, толкова смотано се е обличала, добре,че напоследък май по-добре го прави. А на Кат-тази рокля ми допада много,ама като гледах предни такива.... ooooh!
Оффф малко,ама аз като бях в Щатите, американките ме накупчваха да ме разпитват с какви дрехи се обличаме в Европа и като им обяснявах и бяха много учудени от комбинациите, от самите дрехи-там не носят такива-нито дрехи, нито обувки. Гледат да са по-спортни, дрехите са изчистени до семпло-спортно, а и не мога добре да обясня какви комбинации правят с обувки... #Crazy На нас ни е странно,ама за тях е супер мода. Mr. Green Та в този ред на мисли може би Кандис и Кат си мислят,че са страхотни така, само дето из цял свят не мислят така като ги видят. Нина е ясно защо се отличава-тя не е американка и не е живяла като такава, защото Канада не е Америка.

# 611
Не мисля, че Канада оказва огромно влияние, естествено има де. И все пак е възпитана като българка, живяла е малко и тук, пък и майка и е художничка, много стилна жена. Оставаше и Нина да се докарва като американците  ooooh! В последното и интервю за NYLON говореше колко е различна от всички, с които е общувала като малка заради европейската култура. Даже Иън коментира, че самата тя е възпитана по много различен начин и няма нищо общо с американските момичета. И най-сладко ми беше как си признава, че има проблеми с английските идиоми и някои изрази, защото на български ако се преведат значат различно нещо и и е трудно да ги разбере на английски и да ги използва.

Колкото до стила им вчера: ами няма как да се докарат младежки, все пак са на събитие за Оскарите, доста официално, да не говорим, че е и за фондация. Та те момчетата бяха в строги костюми, нетипично и за двамата, какво остава за момичетата. Кандис напоследък се е пооправила, кожените панталонки и едни други късички от партито на CW беше много добре.

# 612
Ами като казах Канада имах предвид,че в Канада има страшно много емигранти, които внасят своите колорити, докато в Америка също има много емигранти, но те са някак принудени да се вкарат в американските стериотипи ид а живеят според тях. В Канада сякаш се усеща европейското, това имах предвид. Тя е била в България до 2 годинки само-едва ли нещо въобще помни от там, а иначе сигурно майка и много допринася за културата и. Ама определено в Америка надушват веднага различните. Mr. Green

# 613
  • Велико Търново
А да ви питам, на Нинка и двамата родители са българи, нали?

Edit: усетих се, че питам глупости, не обръщайте внимание  Laughing

# 614
  • Buffyworld
А да ви питам, на Нинка и двамата родители са българи, нали?

Edit: усетих се, че питам глупости, не обръщайте внимание  Laughing

Да, българи са. В Уикипедия пише, че се казва Нина Константинова Добрева.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт