The Vampire Diaries - Welcome to Mystic Falls, Originals! (Тема 23)

• 37 464
  • 723
  •   1
Отговори
# 195
И на мен много ми допадна визията на Нина.Тоалета е много сладък и нежен ,с един лек романтичен привкус  Heart Eyes .
Срам не срам ,но аз не се сещам другите две кои са  Blush .
Ашли (с червената рокля) участва в "Здрач". Малката сестра на Едуард. Сега не се сещам за други нейни роли. Аз лично за първи път я видях в този филм.
Коко е канадски модел.
Нина както винаги е страхотна. Само блестящата рокличка не ми допадна много, но като цяло не си падам по блестящи дрехи.

# 196
  • София
И на мен много ми допадна визията на Нина.Тоалета е много сладък и нежен ,с един лек романтичен привкус  Heart Eyes .
Срам не срам ,но аз не се сещам другите две кои са  Blush .
Ашли (с червената рокля) участва в "Здрач". Малката сестра на Едуард. Сега не се сещам за други нейни роли. Аз лично за първи път я видях в този филм.
Коко е канадски модел.
Нина както винаги е страхотна. Само блестящата рокличка не ми допадна много, но като цяло не си падам по блестящи дрехи.

Тенкюююю !

Ама и аз съм една  ooooh! ,хем гледах третата част на Здрач в събота ....  Embarassed

# 197
О,Ашли Грийн е страхотна,но и Добрев не отстъпва,а е мъничка  Peace

# 198
  • на кого му пука
В какъв смисъл е мъничка?
Ashley Michele Greene (born February 21, 1987)
Nina Dobrev (born January 9, 1989)
Горе долу са на една възраст ,от моята гледна точка де.
И двете го играят 18 г.във "вампирските" си амплоа.

# 199
В какъв смисъл е мъничка?
Ashley Michele Greene (born February 21, 1987)
Nina Dobrev (born January 9, 1989)
Горе долу са на една възраст ,от моята гледна точка де.
И двете го играят 18 г.във "вампирските" си амплоа.

С Нинка сме наборчета  Blush
Да,права си две години не са кой знае каква разлика,не знам защо ама мислех Ашлито за по-голяма малко , my mistake  ooooh!

# 200
А защо им гледаме годините  Mr. Green

# 201
На мен роклята й много ми хареса с тези цветчета е много сладка.  Heart Eyes

# 202
  • Buffyworld
Леле, колко много сте изписали  Joy

Изгледах отдавна серията, но честно казано не ми се пише. Нямам какво толкова да кажа по тази серия. Само това - не вярвам на Естер. Не вярвам, че кръвта на Елена й трябваше точно за това. Не вярвам някоя майка да иска да си убие детето, пък било то и вампир. А тя обясни, че чрез това заклинание всички ще умрат, не само Клаус. Аз също съм на мение , че Илайджа не отпи от чашата си. Така, че каквото и да е намислила старата вещица Илайджа ще го провали.  На мен той ми е любимец от всички древни.

И откъде Елена има пари за такива скъпи рокли ? Нито работи, живее само с Аларик, който е учител . Нещо не са го издокарали много достоверно. На Каролайн поне й подариха рокля на аванта  Mr. Green

# 203
Аз мисля, че го направи, за да не се избият един друг.

# 204
  • Buffyworld
Иначе кметицата отново си спечели мястото а нелогичен герой. Как само го каза - щом най- древното семейство вампири ме кани , трябва да отида, или нещо подобно беше. Ако беше кмет на място щеше да събере качулките или БОП или там както се водят в щатите, май SWAD - специален отряд и да ги изтребят до крак. Как може изобщо да им вярва на предложението за мир. Те нали се хранят с човешка кръв, какво ще ядат докато са в града. И наистина ми е странно това с камата, поръсена с прах от бял дъб, че само тя може да ги убие. Ами ако например му отрежат главата и я държат отделена от тялото на вампира , той какво би могъл да направи без глава ? пак ли ще оживее ? Във всички митологии единият от начиите да убиеш вампир е именно чрез обезглавяване .

# 205
Иначе кметицата отново си спечели мястото а нелогичен герой. Как само го каза - щом най- древното семейство вампири ме кани , трябва да отида, или нещо подобно беше. Ако беше кмет на място щеше да събере качулките или БОП или там както се водят в щатите, май SWAD - специален отряд и да ги изтребят до крак. Как може изобщо да им вярва на предложението за мир. Те нали се хранят с човешка кръв, какво ще ядат докато са в града. И наистина ми е странно това с камата, поръсена с прах от бял дъб, че само тя може да ги убие. Ами ако например му отрежат главата и я държат отделена от тялото на вампира , той какво би могъл да направи без глава ? пак ли ще оживее ? Във всички митологии единият от начиите да убиеш вампир е именно чрез обезглавяване .
Според мен не може да ги убият чрез обезглавяване, защото те ще усетят, ако някой се приближава към тях с брадва. Или поне докато са будни (не са намушкани с кама). Освен с обезглавяване, ако са намушкани може да се раздели тялото на няколко части и те надали ще се съберат отново.Но наистина не може само с камата да се убиват.

Последна редакция: пн, 13 фев 2012, 16:40 от dili4

# 206
Освен с обезглавяване, ако са намушкани може да се раздели тялото на няколко части и те надали ще се съберат отново.Но наистина не може само с камата да се убиват. [/b]

Еми не се убиват само с камата, едното е дървото от дъба, сега вещицата, която ги е създала също може да ги убие, а Илайджа щеше да убие Клаус след заклинанието в края на сезона.

# 207
  • София

Според мен не може да ги убият чрез обезглавяване, защото те ще усетят, ако някой се приближава към тях с брадва.
smile3532

# 208

Според мен не може да ги убият чрез обезглавяване, защото те ще усетят, ако някой се приближава към тях с брадва.
smile3532

Ами ако пробват с кухненски нож от WS Teleshop  Joy

# 209
Според мен не може да ги убият чрез обезглавяване, защото те ще усетят, ако някой се приближава към тях с брадва. Или поне докато са будни (не са намушкани с кама). Освен с обезглавяване, ако са намушкани може да се раздели тялото на няколко части и те надали ще се съберат отново.Но наистина не може само с камата да се убиват.

И аз много пъти съм се чудила, но може би тялото им е толкова твърдо, че не може да ги обезглавят, както не ги лови и огън нали се опитаха да изгорят Илайджа, но не стана.

Общи условия

Активация на акаунт