The Vampire Diaries - Welcome to Mystic Falls, Originals! (Тема 23)

• 37 455
  • 723
  •   1
Отговори
# 255
  • Wonderland
Здравейте, момичета сега видях хубавичката тема....  bouquetТова е един от любимите ми сериали....с голямо удоволствие ще се присъединя към вас ако приемате нови попълнения....Деймън е любимият ми актьор,има страхотно излъчване и е адски секси......Повече ми харесваше като лошото момче,но няма как като го погледнеш на екрана да не ти светнат очите #Crazy/поне при мен де/...... Гледам сериала от самото начало в интернет....и като цяло историите в него ми допадат....В  последните няколко епизода започна да става доста интересно.....

# 256
Старата вещица не ми допада нещо. Веднъж решила да ги дари с безсмъртие, сега през призмата на времето поумняла изведнъж както си лежала в ковчега.. и решила да ги избие всичките. Кога пък имаше време да планира като вчера я събудиха.

Два гласа за Илайджа дадох  Mr. Green (както винаги) и един за Ребека.

# 257
Добро утро!  Hug
Остана ми да изгледам тази вечер епизод 14,и в петък живот и здраве - 15  Mr. Green
Искам да Ви попитам колко горе-долу чакате между сезоните ?

# 258
Добро утро!  Hug
Остана ми да изгледам тази вечер епизод 14,и в петък живот и здраве - 15  Mr. Green

Сезонът обикновено привършва май месец,новият живот и здраве започва септември

# 259
Добро утро!  Hug

Сезонът обикновено привършва май месец,новият живот и здраве започва септември
Лол,доста време,ама вече сме зарибени,ще траем  Peaceто още около 7-8 серии остават мисля  newsm78

# 260
22 епизода, сезона прилючва средата на май и започва началото-средата на септември. Сега след 15 еп. пак ще има пауза и 16 ще се излъчи на 15 март Simple Smile

# 261
22 епизода, сезона прилючва средата на май и започва началото-средата на септември. Сега след 15 еп. пак ще има пауза и 16 ще се излъчи на 15 март Simple Smile
Това пролетната им пауза ли ще е?
Mokka, не ти завиждам, сега във ФБ ще стане лудница. Всеки ден ще трябва по няколко пъти да обяснявате за епизода.

# 262
Това пролетната им пауза ли ще е?
Mokka, не ти завиждам, сега във ФБ ще стане лудница. Всеки ден ще трябва по няколко пъти да обяснявате за епизода.

Аз честно да ти кажа не им отговарям, Нора се занимава с тях, аз се изнервям. Пролетната е, но вероятно ще има още една, ако вървят така трябва да приключи последната седмица на април. Ще пропуснат още 2 седмици

# 263
Ух,тъкмо се засилих със сериите  Mr. Green

# 264
За Клаус - не знам кой набор е актьорът , но на сцената с коня , където Каролайн се възхищаваше  а коня "паркиран " пред  къщата, показаха Клаус в профил. Нещо говореше на Каролайн и честно, хич не ми хареса, даже ми се видя доста възрастен. Иначе британският акцент винаги е сладък.

Аз също гласувах за Илайджа , разбира се. Peace

Ммм... не е възрастен по-малък е от Деймън с 3 години даже.  
Joseph Morgan (16 May 1981) <--- Аз съм на 14  newsm62
Ian Somerhalder (8 December 1978)

Последна редакция: ср, 15 фев 2012, 14:20 от the_vampire_diaries

# 265
За Клаус - не знам кой набор е актьорът , но на сцената с коня , където Каролайн се възхищаваше  а коня "паркиран " пред  къщата, показаха Клаус в профил. Нещо говореше на Каролайн и честно, хич не ми хареса, даже ми се видя доста възрастен. Иначе британският акцент винаги е сладък.

Аз също гласувах за Илайджа , разбира се. Peace

Ммм... не е възрастен по-малък е от Деймън с 3 години даже.  
Joseph Morgan (16 May 1981) <--- Аз съм на 14  newsm62
Ian Somerhalder (8 December 1978)
Е,добре са си хихи юношите  Mr. Green

# 266
  • Buffyworld
Ами определено доста по- възрастен изглежда Клаус.

# 267
  • Велико Търново
Нека си изглежда дърт, пак бих си го прибрала! Twisted Evil

А пък с Керълайн са ми много хубави двамата, но все си мисля, че господинът крои нещо.

# 268

Офф, значи с тези паузи е направо ужас.
В промото нали имаше начертан  един пентаграм и всички древни се бяха събрали, едва ли е, за да умрат, Естер нещо друго си е намислила явно.

# 269
  • Разпиляна във въображението
Цвете, добре дошла Hug

Ох, пауза. Слава богу. Ще наваксам с останалите сериали Laughing

Общи условия

Активация на акаунт