The Vampire Diaries - Welcome to Mystic Falls, Originals! (Тема 23)

• 37 405
  • 723
  •   1
Отговори
# 345

Мерси, мерси, мерси!   bouquet
Имам доста очаквания за серията, дано се оправдаят!  Simple Smile

# 346
Помогнете на Всичко за The vampire diaries да разпространят новата си страница на AllAboutSC. Предишната им страница за Тайния кръг, беше най-нагло открадната. Извинявам се за спама.

Аз и без това щях да го постна. Та откраднаха ни страницата, сега правим нова..

Как така я откраднаха?  Shocked За Facebook страницата ли става въпрос?

# 347
Помогнете на Всичко за The vampire diaries да разпространят новата си страница на AllAboutSC. Предишната им страница за Тайния кръг, беше най-нагло открадната. Извинявам се за спама.

Аз и без това щях да го постна. Та откраднаха ни страницата, сега правим нова..

Как така я откраднаха?  Shocked За Facebook страницата ли става въпрос?

Да, след конкурс за админ се оказва фалшив профил но вече ни беше изтрила всички

# 348
  • КиТ
Кога почва тоя докторски сериал и до колко ще е докторски,щото тоз май става дух  Thinking Ако е нещо такова,ша гледам,но иначе не си падам по докторски сериалчета  Rolling Eyes

Тъй по епизода  Mr. Green
Скрит текст:
Само аз ли усетех привличане от страна на Илайджа към Елена CrazyМММ? Тори Девито пак лоша го играе...няма как,дано се окаже нещо сръх,че  Rolling Eyes За стефко,иска да е отново предишния,ноооооо  Crazy не знам,не може да преодолее това което направи,не иска да ги има тези,чувства,защото може пак да я загуби завинаги Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes ох ми романтична душа съм  Blush

# 349
  • Разпиляна във въображението
Изгледах серията. И коментара

Скрит текст:
Елена?!?!? Боже, Боже?!?! Пак провали всичко ooooh! А колко хубаво щеше да е момчетата да станат хора Whistling Не знам, но тук ми беше като една птица, която не знае какво прави.  Crossing Arms

Кар и Клаус са аут newsm44

Аларик като стана през нощта казах на половинът, че ще го наръгат, но тя взе, че го застреля Wink Става, все пак Мат не е замесен, което е добре за мен Whistling Пичът ще оздравее. Няма начин просто.

Онова с фиданката ме уби ooooh!

# 350
Хайде и аз на клона с коментарче

Скрит текст:
Докторката - не ми се вярва това да е паралелна история - трябва да е свръзана с вампирите по някакъв по-особен начин. Аз ли ставам параноик или тя като видя Кол и се уплаши, като че го познаваше (човек, който краде вампирска кръв да лекува пациентите, не би трябвало да се стряска от нахален сваляч, пък бил той и вампир) - тук има нещо - тая сигурно им играе някакъв агент под прикритие на оригиналите.
Милият ми Деймън - скъса ми се сърцето, като каза че тя не го иска. Много го обичам лош, ама това е лошотия от мъка - миличкия той  Heart Eyes - пак се жертва за братчето си (аСтефан да вземе да реши какъв иска да бъде, че ми писна от радините му вълнения).
А според мен следващата любов на Елена е Илайджа - ще зареже тя братята Салваторе и ще мине на по-класни вампири-оригинали  Mr. Green

И сега кой ще ги чака цял месец - ох  Cry

# 351
  • Стара Загора, България
Скрит текст:
Абе защо всички викате, че Кер и Клаус са аут? Пак бяха много сладки тоя епизод, какво сте ги отписали?  Mr. Green

# 352
# 353
Скрит текст:
Абе защо всички викате, че Кер и Клаус са аут? Пак бяха много сладки тоя епизод, какво сте ги отписали?  Mr. Green

Ми те 2-мата се здърпаха и после той изгори скиците си на нея. Weary

# 354
Скрит текст:

Ми те 2-мата се здърпаха и после той изгори скиците си на нея. Weary
Да,защото си помисли,че когато го нараниха чрез магията беше Каролайн

# 355
  • Cambridge, UK
Скрит текст:
Мередит има роднинска връзка с Логан Фел (репорерът-вампир от сезон 1), ако не се лъжа на партито спомена, че е от семейство на основатели, едва ли е нормален човек, такива останаха малко. Аларик е голяма партия на братята Салваторе, едва ли ще го убият просто ей така.

И на мен ми се стори, че имаше уплаха когато видя Кол на бара  Flutter Но и Деймън го разпозна при първата им среща ... вероятно тези истории ще се развиват в следващите серии. Според мен краят на този и следващия сезон ще бъдат за Древните.

# 356
Епизодът беше много добър,но жалко че се разбягаха така бързо древните.Естер и Фин незнайно къде,Кол и той хвана света...а дано Илайджа се откаже след наличието на още един бял дъб.Деймън се връща към старото му аз...ура!На Клаус му разбиха сърцето...милия той.

Ах тази Мередит,излезна си чистокръвна гадина.Силно се надявам скоро да й видят сметката  hahaha

# 357
Снощи изгледах серията и не знам какво да кажа...
Май Илайджа не е пил от шампанското миналата седмица. Нали уж усетил, че Елена го лъже. Пак заради нея Бони загуби член от семейството си.
Определено Елена ревнуваше от Ребека. Как я изгледа само, когато се засякоха на вратата. Опита се да прикрие ревността си, но не се получи, Деймън на бързо я разгада. Ако не й пукаше нямаше да се оплаква на всички.
Ох, не искам да връщат ревливия Стефан. Два сезона ми омръзна от терзанието му. 
Лошия Деймън се завръща с пълна сила и имам предчувствие, че този път ще е много много зъл. Трябваше да остави Стефан да превърне майката на Бони. Защо оставам с впечатлението, че Деймън винаги страда заради Стефан?
Знаех си, че на Мередит не може, да и се вярва. Доста се изплаши като видя Кол. Ще  ми е много интересно да видя какво ги свързва.

# 358
  • Разпиляна във въображението
Снощи изгледах серията и не знам какво да кажа...
Май Илайджа не е пил от шампанското миналата седмица. Нали уж усетил, че Елена го лъже. Пак заради нея Бони загуби член от семейството си.

Определено пи. Ясно и точно.

Скрит текст:

Кар я искам за Мат Crossing Arms

# 359
И аз мисля,че Елена ревнува Деймън,но май и Илайджа си я е харесал..
А доколкото Стефан,Деймън наистина страда заради него,мисля,че го предпазва дори

Общи условия

Активация на акаунт