The Vampire Diaries - Welcome to Mystic Falls, Originals! (Тема 23)

• 37 405
  • 723
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Гледах серията! Хареса ми бозицата тоя път. Двете серии навързани бяха чудесни - последните де!

Голямо кокорене, голяма вътрешна драма, голяяяяяяяяяяяма интрига!
голямо чудо за една патица! Хубаво и го показа Очльо, че всъщност светът не се върти около нея. Хубаво и го показа и Бони като не пожела да я види!

Клаус и Бека форевър!  newsm18

Явно мястото на ревящия вАмпир е време да бъде заето от Илайджа! Много жалко за него  Tired

# 361
  • близо под тепетата
Приемате ли нови членове?   bouquet Аз съм от друпата Делена(за протокола Mr. Green )

Толкова много серии съм изпуснала...днес ще си наваксам-продължавам от 12та. Сън не спах, за да изгледам първите 2 сезона, обаче сега с това чакане за всеки следващ епизод ooooh! верно ли чак март ще има нова серия???? Shocked как могат да ни оставят толкова дълго без нищо.... Crossing Arms Naughty

# 362
Верно ще изкукаме до март,да живеят повторенията,и ще е добре и тук във форума да се поддържаме,че бая дни са си това  Mr. Green

# 363
Да не ви повтарям, ще кажа няколко впечатления. Ребека всъщност е мого наранена, че Елена е предала доверието и. Клаус много ми харесва, когато играе влюбен. Илайджа си пада по Елена и няма да е зле и тя да си падне по него. И без това тя харесва ревльовци, а Илайджа ще стане такъв.

Аз съм много щастлива, че в следващия епизод ще играе Касиди Фрийман!!! Hug Не разбрах като каква, но я обожавам. Особно в ролята на Тес Мърсър(Smallville).

# 364
Март е само след две седмици, стига се тръшкали.

Смешен епизод, твърде много Бони, твърде.  hahaha Интересува ме и кой е коафьорът на мама Естер, много добре ѝ докарва прическата. Аз бих предложила на сценаристите да убият Елена, да видим дали ще сте доволни тогава.

# 365
  • близо под тепетата
Хииииииии....пепел ти на устата ИрПуц Laughing  Joy

Ама пък средата на март е след още 4 седмици...цял месец си е това! Naughty

# 366
  • София
Аз бих предложила на сценаристите да убият Елена, да видим дали ще сте доволни тогава.

Суката, Елена и Бела под ножа  Twisted Evil Mr. Green

# 367
  • София
Аз бих предложила на сценаристите да убият Елена, да видим дали ще сте доволни тогава.

Суката, Елена и Бела под ножа  Twisted Evil Mr. Green

И Касито..
Тогава ще спя спокойно и няма да сънувам кошмари Rolling Eyes

# 368
  • Sofia
запис

# 369
Суки да не се пипа.  Naughty Mr. Green

# 370
  • София
И Касито..
Тогава ще спя спокойно и няма да сънувам кошмари Rolling Eyes

Чакай бре! Каси-то още не е навъртяла толкоз глупост колкото горе-изброените  Mr. Green

На нея съм склонна да и простя, само да спре с романтиките докат се секси с вАмпирите!

# 371
  • София
Гледах серията! Хареса ми бозицата тоя път. Двете серии навързани бяха чудесни - последните де!

Голямо кокорене, голяма вътрешна драма, голяяяяяяяяяяяма интрига!
голямо чудо за една патица! Хубаво и го показа Очльо, че всъщност светът не се върти около нея. Хубаво и го показа и Бони като не пожела да я види!

Клаус и Бека форевър!  newsm18

Явно мястото на ревящия вАмпир е време да бъде заето от Илайджа! Много жалко за него  Tired

Vanya_I ,поста ти ме на кефи на макс  Crazy !

# 372
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England

Аз мисля, че той няма да падне на нивото на "ревьото", а по-скоро ще станем свидетели на ужарските умения на един истински джентълмен. Честно казано, на мен Елена и Илайджа повече ми допадат като двойка  Flutter

И тоя Аларик се скъсаха да го убиват  Crazy

# 373
Пу най-сетне изгледах!Сегаааааааа,вече си мисля ,че в тоз град освен Елена друга мома няма......То ,който не я е зърнал ,той не и е паднал в краката.Трябват нови персонажи -спешно!
Сука никога не може да умре- такваз ми е дива селка фея - обичкам я  Heart Eyes

# 374
Пу най-сетне изгледах!Сегаааааааа,вече си мисля ,че в тоз град освен Елена друга мома няма......То ,който не я е зърнал ,той не и е паднал в краката.Трябват нови персонажи -спешно!
Така е, но всички знаем, че виновницата за Троянската война е била хубавата Елена. Нищо чудно да видим Вампирска война за сърцето на Елена.  Mr. Green

Сука никога не може да умре- такваз ми е дива селка фея - обичкам я  Heart Eyes
Това ми хареса Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт