The Vampire Diaries - Welcome to Mystic Falls, Originals! (Тема 23)

• 37 385
  • 723
  •   1
Отговори
# 375
  • КиТ
Аз бих предложила на сценаристите да убият Елена, да видим дали ще сте доволни тогава.

Суката, Елена и Бела под ножа  Twisted Evil Mr. Green

Подписвам се  Mr. Green  Joy Joy Joy Joy

# 376
  • София
И Касито..
Тогава ще спя спокойно и няма да сънувам кошмари Rolling Eyes

Чакай бре! Каси-то още не е навъртяла толкоз глупост колкото горе-изброените  Mr. Green
Ти да не мислиш, че ще я търпя още 3 сезона Mr. Green. Ще почна да гледам само от типа на River, поне да не се дразня.

# 377
Бела даже бих я разкарала собственоръчно. Нека се маха и Елена, да се маха и Каси! Да си гледаме Катрин и Фей! Но Суки е чаровна и сладка, а и пусна и на двамата вампири. Заслужава да живее! Елена, ако имаше нейния акъл...ехеее...на Деймън да му се е отворил паращута.

# 378
  • Wonderland
Момичета, много се смях на последните постове......Май всички тук сме фенки на вампирските сериали.....Елена май не знае какво иска....но явно сценаристите смятат,че на хората им е интересно по този начин да се развива действието....Суки е страшна.....няма втора просто,и на двамата им пусна и се развъртя една любовна игра нямам думи.....с нетърпение чакам да пуснат сериала отново....Бела ме заинтригува с книгите,които изчетох,но филмите определено не са толкова хубави.....

# 379
Аз съм много щастлива, че в следващия епизод ще играе Касиди Фрийман!!! Hug Не разбрах като каква, но я обожавам. Особно в ролята на Тес Мърсър(Smallville).

Сейдж - стара вампирка, приятелка на Деймън. Първо ще я видим в ретроспекция от 1912, после май и в настоящето, но още не се знае

# 380
  • Разпиляна във въображението
Къдрите на Деймън в миналото са много фешън.

Ретроспекциите не ми харесват. И много лъжат. Клаус беше много страшен уж в миналото, а сега рисува коне и изглупява около Кар Crossing Arms

# 381
И мен като цяло ме дразнят ретроспекциите.

Мириел, признай си, ти просто не искаш Карълайн да е с него, затова те дразни.  hahaha

Но Суки е чаровна и сладка, а и пусна и на двамата вампири. Заслужава да живее!

Joy Абсолютно вярно, обаче. Суки поддържа равновесие в природата.

# 382
Неее, тя има нещо против конете, усещам я Grinning

# 383
И това, и това, да.  Mr. Green

# 384
О , Miriel защо така неромантично? То както и друг път съм писала това е сериала за по - нежните вампири  Laughing- ами така де ,любов ,драма .......Какво да правиш през тия дълги 1000г.-рисуваш, а други пишат дневници, подозирам ,че някой има и първата марка........

Последна редакция: сб, 18 фев 2012, 20:53 от Cafelate

# 385
Той Илайджа нали каза, че навремето двамата с Клаус били влюбени в първата Петрова, значи все му трепва нещо в сърчицето вампирско като види Ленчето.

Но пък Ленчето няма да му пристане - на нея вампир-вегетарианец й трябва - значи я по-добре да хваща Фин -т ой нали мрази това, че е вампир - тъкмо кат за нея. Да вкара малко разкол и в Микелсен семейството, не само в Салваторе.

Ама недейте да я трепете отсега, че иначе ще трябва да гледаме само Бони , а това не мога да го изтърпя. Пък ако и някой вампир се влюби във вещицата - ще се застрелям

# 386
  • София
Ама недейте да я трепете отсега, че иначе ще трябва да гледаме само Бони , а това не мога да го изтърпя. Пък ако и някой вампир се влюби във вещицата - ще се застрелям
hahaha hahaha hahaha

# 387
  • Buffyworld
На мен защо ми се стори, че когато заклинанието се задейства на Клаус нищо не му стана ? В смисъл, само той не "Умря" като другите. Да не би защото е хибрид и е  по- различен от останалите ? Аз мисля, че след това той разбра, че Каролайн няма ищо общо, а че това е дело а Естер. Не би трябвало да е сърдит на Каролайн. Аз също много ги харесвам двамата. Възхитих се на Фин. И би било добре да си останат просто хора, не да ги убиват. Но не знам дали така действа заклинанието или трябва непременно да бъдт убити.

Ако братята бяха безпристраснти щяха да жертват Елена и да спасят света от едно голямо зло.

Надявам се Аларик да оживее. Той ми е един от любимите герой и ще ми е тъп сериалът без него.  Sad

# 388
И тук го обърнаха на сапунка.Тъкмо Елена се сближи с Деймън и айде Стефан стана добър и тя пак залита към него.Двойката Карълайн-Клаус ми харесва, но май и там няма да го бъде.Сценаристите нарочно намекват любовни истории, за да гледаме епизодите и да се чудим какво ще стане, а то накрая нищо и половина #Cussing out Sick newsm78

# 389
На мен защо ми се стори, че когато заклинанието се задейства на Клаус нищо не му стана ? В смисъл, само той не "Умря" като другите. Да не би защото е хибрид и е  по- различен от останалите ?
Ако братята бяха безпристраснти щяха да жертват Елена и да спасят света от едно голямо зло.

Бъф,  права си - Клаус не се мумизира от заклинанието - нали само на него не му действат камите.  Ако можеше да станат хора - колко лесно щеше да се реши всичко.

Сега ми хрумва - ако вампирите чрез заклинанието могат пак да станат хора - това само за оригиналните ли ще важи или за всички вампири? И ако е за всички - какво става с хибридите -все пак върколаци е имало преди вампирите (значи те са по-старото зло)?

Братята за съжаление никога няма да станат безпристрастни - и не знам дали всичко е толкова заради Елена или заради опитите им да се грижат един за друг и да се доказват сами на себе си, че не са лоши  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт