The Vampire Diaries - Welcome to Mystic Falls, Originals! (Тема 23)

• 37 254
  • 723
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Сценаристите нарочно намекват любовни истории, за да гледаме епизодите и да се чудим какво ще стане, а то накрая нищо и половина #Cussing out Sick newsm78
Накрая ще се окаже, че всички са на един остров, умрели в самолетна катастрофа, ще видите

# 391
На мен защо ми се стори, че когато заклинанието се задейства на Клаус нищо не му стана ? В смисъл, само той не "Умря" като другите. Да не би защото е хибрид и е  по- различен от останалите ? Аз мисля, че след това той разбра, че Каролайн няма ищо общо, а че това е дело а Естер. Не би трябвало да е сърдит на Каролайн. Аз също много ги харесвам двамата. Възхитих се на Фин. И би било добре да си останат просто хора, не да ги убиват. Но не знам дали така действа заклинанието или трябва непременно да бъдт убити.

Ако братята бяха безпристраснти щяха да жертват Елена и да спасят света от едно голямо зло.

Надявам се Аларик да оживее. Той ми е един от любимите герой и ще ми е тъп сериалът без него.  Sad

От Елена ли?  Joy Joy Joy

Не бих имала нищо против. Би било интересно и Оригиналните да станат хора, но не искам да умират.
Идеята Елена и Бела да бъдат  #2gunfire много ми харесва. За Каси и Суки ми е все тая - не ми пречат.

# 392
Естер изчакваше определен час,нали бе пълнолуние  newsm78 Трябвало е да е в определена фаза луната за да засегне и Клаус,заради върколажките му гени.Затова и когато видя Фин да умира каза:Не,прекалено рано е!Още тогава е знаела,че Клаус ще дойде за нея  hahaha

Гледам,че подписвате смъртни присъди  Joy Joy Joy Елена на моменти дразни,но явно съм й привикнала.Дали ще е с Деймън,или със Стефан...сега й е време за нова любов си мисля.Тази на която с удоволствие бих извила гушата е Каси.Толкова ми е неприятно това същество...може би защото не харесвам и актрисата.Докато на Елена как да й се сърдиш дълго...това е Нина   Laughing

# 393
  • Разпиляна във въображението
Сценаристите нарочно намекват любовни истории, за да гледаме епизодите и да се чудим какво ще стане, а то накрая нищо и половина #Cussing out Sick newsm78
Накрая ще се окаже, че всички са на един остров, умрели в самолетна катастрофа, ще видите

Joy Joy Joy Кърти, кърти

И мен като цяло ме дразнят ретроспекциите.
Мириел, признай си, ти просто не искаш Карълайн да е с него, затова те дразни.  hahaha

Не, не. Да е с всяка друга. Може и с друг Wink  

Кар я искам до Мат (ако в крайна сметка го загаджат с някой Crossing Arms , защото тез едни белтъци, които си хвърляха за кратко с Бони, ме смутиха и ме изправиха на нокти Stop ) Елена е бяла птица, не я искам. Кар е печена, а и онзи лигльо, Тай, го няма още.

Клаус беше засегнат от магията на Естер, но не в голяма степен. Диди е права. Другите вампири не могат да станат хора, защото не са пили от отварата с кръвта на Елена.

# 394

smile3532 smile3532 smile3532

# 395
  • София

hahaha hahaha hahaha

# 396
  • Атлантис, Галактика Пегас

тези снимки имаше ли ги???
Ако имало сори за повтор.  Embarassed

# 397
  • Buffyworld
Корди, срахотни снимки ! Благодаря  Hug

# 398

hahaha hahaha hahaha

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 399
Страхотни снимки наистина  Party

# 400
Може и да не ги е имало в темата, ама май са от 2009 или 2010, Нина тук още не е толкова слаба..

# 401

тези снимки имаше ли ги???
Ако имало сори за повтор.  Embarassed

Много хубави снимки.Ето и още:

# 402
Много ми хареса това клипче

http://www.wetpaint.com/the-vampire-diaries/articles/congratulat … tm_medium=twitter

Последна редакция: нд, 19 фев 2012, 13:14 от малката лисичка

# 403
  • КиТ

Ох Нели  Joy Joy Joy Joy и аз да се наредя да се посмея  Crazy Joy Joy Joy

# 404
  • Велико Търново

Много хубаво клипче, чак ме хвана носталгия по първи сезон, когато Елена не ме дразнеше.

Общи условия

Активация на акаунт