The Vampire Diaries - Welcome to Mystic Falls, Originals! (Тема 23)

• 37 245
  • 723
  •   1
Отговори
# 405
Мен лично не ме дразни,каквото е по сценарий това е  Peace

# 406
Не знам за защо толкова обиждате Елена. newsm78 Всички искат да я спасят, ами много ясно тя им е приятелка.Пък и Стефчо и Деймънчо я обичат много ясно, че ще се жертват за нея.Защо да я ''голяма бяла патица '' ?  newsm78 Тя се опитва да убие Клаус.И така спасява света от тея кръвопийци.МНого си е хубава даже. smile3515 smile3534 Ще пожертва скъпият Ви Илайжа.Не му стигат 1000 че и повече години живот.Както и на Клаус и на Ребека.Само тоя Кол и Фин може да ги оставят за няколко години още.

Последна редакция: нд, 19 фев 2012, 17:52 от the_vampire_diaries

# 407
Че е хубава Еленка....хубава е.Ама и че е патица....патица е,и то голяма.Проблема е,че не мисли.Взима важни решения на своя глава,а след това все някой трябва да я спасява и да се жертва заради това.На този вярва,на онзи вярва...и накрая някой умира заради доверчивата й душа.

Могат да бъдат изброени доста хора,които умряха заради нея...ама колко да е спасила тя,действайки на своя глава  newsm78

# 408
  • Велико Търново
Елена е много красива, спор няма. Но прекалено много хора пострадаха заради нея и най-вече Бони. Първо загуби баба си, а сега тъкмо се събраха с Аби и видяхте какво стана. Затова ме е яд на нея. Пък Древните аз не ща да ги убиват.Сериалът живна, откакто ги включиха.

# 409
Че е хубава Еленка....хубава е.Ама и че е патица....патица е,и то голяма.Проблема е,че не мисли.Взима важни решения на своя глава,а след това все някой трябва да я спасява и да се жертва заради това.На този вярва,на онзи вярва...и накрая някой умира заради доверчивата й душа.

Евала.

# 410
Елена е много красива, спор няма. Но прекалено много хора пострадаха заради нея и най-вече Бони. Първо загуби баба си, а сега тъкмо се събраха с Аби и видяхте какво стана. Затова ме е яд на нея. Пък Древните аз не ща да ги убиват.Сериалът живна, откакто ги включиха.

Майка й да, но за баба й никои не я е карал тя беше твърде слаба за магията никои не й й виновен

# 411
  • Разпиляна във въображението
Елена стана като Бела от "Здрача". Трябва да се оправи, да се вземе в ръце, да махне вампирите, да запали колата и марш от селото.

# 412
Елена стана като Бела от "Здрача". Трябва да се оправи, да се вземе в ръце, да махне вампирите, да запали колата и марш от селото.

Или пък да стане вампир..та да стане най-накрая човек от нея  hahaha Жив пример от TVD - Kaр.

Ето Бела откак вампиряса е придобила доста по-хубав вид (съдейки по едно промо-клипче за следващия филм  Peace )

# 413
Не знам за защо толкова обиждате Елена. newsm78 Всички искат да я спасят, ами много ясно тя им е приятелка.Пък и Стефчо и Деймънчо я обичат много ясно, че ще се жертват за нея.Защо да я ''голяма бяла патица '' ?  newsm78 Тя се опитва да убие Клаус.И така спасява света от тея кръвопийци.МНого си е хубава даже. smile3515 smile3534 Ще пожертва скъпият Ви Илайжа.Не му стигат 1000 че и повече години живот.Както и на Клаус и на Ребека.Само тоя Кол и Фин може да ги оставят за няколко години още.
Малко вампирско дневниче ,ако възрастта ,която си посочила (11г.) е вярна има да се чудиш още няколко години......Не се заяждам ,просто ми стана симпатичен коментара ти  Hug

# 414
Ето Бела откак вампиряса е придобила доста по-хубав вид (съдейки по едно промо-клипче за следващия филм  Peace )

Може ли линк, че намирам само fan made. Simple Smile

# 415
Ето Бела откак вампиряса е придобила доста по-хубав вид (съдейки по едно промо-клипче за следващия филм  Peace )

ЛС  Hug

Последна редакция: нд, 19 фев 2012, 18:55 от диди88

# 416
Ето Бела откак вампиряса е придобила доста по-хубав вид (съдейки по едно промо-клипче за следващия филм  Peace )

ЛС  Hug
И аз искам,плийс  Hug

# 417
Цитат
Малко вампирско дневниче ,ако възрастта ,която си посочила (11г.) е вярна има да се чудиш още няколко години......Не се заяждам ,просто ми стана симпатичен коментара ти  Hug

Това , че съм на 11 (почти 12) не означава, че не разбирам нещата.Много ми е чудно възрастта ми какво общо има. hahaha Вярно е че Ленчето много бърза с решенията, но пък чак '' бяла патица ''  Naughty И защо пък '' бяла ''  smile3532

# 418
Цитат
Може ли и на мен, че не го намирам?

# 419
Аз също не разбирам защо така нападате Елена. И не мога да ви разбера какво искате. Хем не искате да умират Древните, хем защо тя ги била спасила. Ако не беше взела това "глупаво" решение всички щяха да измрат, и после щяхте да пишете "Защо не предупреди Илайджа?" . Например преди защо не му била подсказала по някакъв начин, а сега като му каза, защо му била казала. И какво общо има тя с Бела от "Здрач"? Единственото, по което си приличат е това, че и двете са влюбени във вампир.

А това със възрастта не ми стана много ясно  newsm78 .

Общи условия

Активация на акаунт