The Vampire Diaries - Welcome to Mystic Falls, Originals! (Тема 23)

• 37 242
  • 723
  •   1
Отговори
# 420
Ами с риск да е спам...все пак ето го и въпросното клипче от Зазоряване 2

http://www.youtube.com/watch?v=DkT6VHGZd40&feature=related

# 421
Аз също не разбирам защо така нападате Елена. И не мога да ви разбера какво искате. Хем не искате да умират Древните, хем защо тя ги била спасила. Ако не беше взела това "глупаво" решение всички щяха да измрат

Нямаше! Щяха да станат хора, което за мен би било много интересно. Как ще се справят без свръхестествените си сили.

# 422

Нямаше! Щяха да станат хора, което за мен би било много интересно. Как ще се справят без свръхестествените си сили.

Ето това точно съм го изпуснала.Нали след като Рик прободе Кол,всички започнаха процеса на умиране:позеленяване,съсухряне и т.н Кога Естер е щяла да ги превърне в хора....този момент и намерение наистина са ми убягнали  Peace

# 423

Ето това точно съм го изпуснала.Нали след като Рик прободе Кол,всички започнаха процеса на умиране:позеленяване,съсухряне и т.н Кога Естер е щяла да ги превърне в хора....този момент и намерение наистина са ми убягнали  Peace

Гледай пак сцената с Естер от 21 минута. Там обяснява точно това.

# 424

Гледай пак сцената с Естер от 21 минута. Там обяснява точно това.

Погледнах го   bouquet  Но все пак намерението й е да ги убие,не да ги остави като мирни жители на Мистик Фолс  Peace :"Когато пак станат хора,могат да бъдат убити.Докато те са едно цяло,моят смел Фин ще бъде жертвата.С неговата смърт идва и тяхната "

# 425
"Когато пак станат хора,могат да бъдат убити

Но не е казала, че ще ги убие. Както и да е, за мен е интересно дали ще станат хора. Simple Smile

# 426

Но не е казала, че ще ги убие. Както и да е, за мен е интересно дали ще станат хора. Simple Smile

А, каза, че след като ги превърне в хора, ще ги убие.  Peace

# 427

Ааа каза,каза  hahaha Ще убие Фин,за да умрат и всички други  Wink
Но наистина би била интересна сюжетна линия...вампири лишени от вампирските си сили,по подобие на вещери,лишени от вещерските си  сили (Тайният Кръг) Дали биха били доволни,или биха искали отново силата и надмощието си  Thinking

# 428

А, каза, че след като ги превърне в хора, ще ги убие.  Peace

Казва, че ще жертва Фин и той ще умре за каузата, ако говорим за същата сцена?

# 429
Да,интересно би било дали ще станат  Whistling

# 430
Просто ще дойде Катрин с една камара колове от новото дръвче и ще ги довърши всичките Wink

# 431
# 432
Би следвало Фин да се самоубие, но пък знае ли се, може и той да има някакви скрити мисли, не вярвам да е толкова безхарактерен герой. Ако е, защо изобщо го вкарват в сериала ? Дори и Древните да умрат, по света пак ще има хиляди вампири. Баланс няма да има освен ако с тях и другите вампири не станат хора, но тогава що за вампирски сериал ще е това  Mr. Green ?

# 433
Ох,само как се надявам Аларик да оживее ,и ако тази лекарка е виновна за състоянието му някой да й откъсне главата хубавка  Mr. Green
Интересен ми е и триъгълника - Стефко-Елена - Деймън,да видим какво ще стане,нямам търпение.

# 434
Ох,само как се надявам Аларик да оживее ,и ако тази лекарка е виновна за състоянието му някой да й откъсне главата хубавка  Mr. Green
Интересен ми е и триъгълника - Стефко-Елена - Деймън,да видим какво ще стане,нямам търпение.

Според мен лекарката е свръхестествена (сукуб, да се надяваме, че ще развият тази линия) и Рик няма да умре Simple Smile

Интересни снимки от сета качих, струва ми се че Пол и Нина се държат за ръка и ако е така, Стелена из бак - http://www.facebook.com/photo.php?fbid=329882680382263&set=a … ype=1&theater

Общи условия

Активация на акаунт