The Vampire Diaries - Welcome to Mystic Falls, Originals! (Тема 23)

• 37 235
  • 723
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Никакви разяснения!
Клаус е много съществена фигура. Ако ти се гледа - тегли и гледай. Няма да разваляме кефа! 

# 436
  • Варна
Аз си тегля някой епизод от сериала , че чета доста хора го гледат Mr. Green само едно разяснение моля...кой кой е..кой е Клаус и т.н.от двамата мъже може и снимков материал за да включа по-лесно
И сори , че се изплюсках ей така в темата ви Rolling Eyes
Скрит текст:
аз съм друг вид вампир...в една друга тема Mr. Green
Направо тегли всичко от началото - няма да съжаляваш!
Аз започнах да гледам от любопитство, тогава вече бяха излезли 1-ви и 2-ри сезон.На един дъх ги изгледах и после айде пак Crazy

# 437
Интересни снимки от сета качих, струва ми се че Пол и Нина се държат за ръка ...

На тази снима ли:

Според мен си държи телефона, а Нина си е бръкнала в джобовете.

# 438
  • КиТ
Аз да питам Йо,Йо след като Daniel Gillies,започва сега през паузата да снима новия си сериал,кога ще почне той Thinking Аз питах ма сега като е по тихо се надявам да има някъв отговор,че искам да го погледна  Crazy

И имам нужда от помощ знам,че имаше някъде на вашия сайт снимки с българчето от Игра на Лъжи,но то толкос албуми,нещо не откривам  Crazy

Цитат
Малко вампирско дневниче ,ако възрастта ,която си посочила (11г.) е вярна има да се чудиш още няколко години......Не се заяждам ,просто ми стана симпатичен коментара ти  Hug

Това , че съм на 11 (почти 12) не означава, че не разбирам нещата.Много ми е чудно възрастта ми какво общо има. hahaha Вярно е че Ленчето много бърза с решенията, но пък чак '' бяла патица ''  Naughty И защо пък '' бяла ''  smile3532

Ми на 11 години,още не си минала през доста неща,гледаш от друг ъгъл на нещата,това е не е в никъв случай някво заяждане  Peace

# 439
Аз да питам Йо,Йо след като Daniel Gillies,започва сега през паузата да снима новия си сериал,кога ще почне той Thinking Аз питах ма сега като е по тихо се надявам да има някъв отговор,че искам да го погледна  Crazy

И имам нужда от помощ знам,че имаше някъде на вашия сайт снимки с българчето от Игра на Лъжи,но то толкос албуми,нещо не откривам  Crazy

Мисля, че ще е от есенните, ама не съм особено сигурна. Трябва да погледна допълнително.

На Кристиян имаме само една снимка, изпратена от фен за да ни информира, че е българин
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=307033902667141&set=a … ype=3&theater

Иначе отдолу в коментарите са дали и туитъра му, можеш да разгледаш там, пише доста на бг и отговаря, даже ми отговори и на мен Simple Smile

ПС: И не е бяла патица, а бяла ПТИЦА, което си е намек, че е гъска Simple Smile

# 440
  • Buffyworld
Евала на Елена, че поне  за разлика от Бела не пожела да стане вампир Peace. Дори , когато Деймън "превантивно" й даде кръв в края на втори сезон, тя беше против. Изабел й каза ...."Не може да не си мислила затова, ти ще остарееш, а той не ...", но тя е против да стане вампир. Не съм чела книгите, но се надявам да не стане като Здрач. Дано Елена си остане човек. Peace

Диди, мерси за линка за Зазоряване 2 - Бела хич не ми харесва с толкова изкуствено бяло лице.   

# 441
Евала на Елена, че поне  за разлика от Бела не пожела да стане вампир Peace. Дори , когато Деймън "превантивно" й даде кръв в края на втори сезон, тя беше против. Изабел й каза ...."Не може да не си мислила затова, ти ще остарееш, а той не ...", но тя е против да стане вампир. Не съм чела книгите, но се надявам да не стане като Здрач. Дано Елена си остане човек. Peace   

В книгите става вампир, но за да убият Катрин и Клаус (нещо такова). Тъй като няма нищо общо с книгите не смятам, че ще я превръщат скоро, дано в последния сезон ако може последен епизод. Това и е плюса на Елена - не е заслепена от любов и поне е трезвомислеща, що се отнася до вампиризма. Всячески се страми да се предпази, не да се хвърля с главата напред и то заради някакъв Simple Smile

# 442
  • Buffyworld
Евала на Елена, че поне  за разлика от Бела не пожела да стане вампир Peace. Дори , когато Деймън "превантивно" й даде кръв в края на втори сезон, тя беше против. Изабел й каза ...."Не може да не си мислила затова, ти ще остарееш, а той не ...", но тя е против да стане вампир. Не съм чела книгите, но се надявам да не стане като Здрач. Дано Елена си остане човек. Peace  

В книгите става вампир, но за да убият Катрин и Клаус (нещо такова). Тъй като няма нищо общо с книгите не смятам, че ще я превръщат скоро, дано в последния сезон ако може последен епизод. Това и е плюса на Елена - не е заслепена от любов и поне е трезвомислеща, що се отнася до вампиризма. Всячески се страми да се предпази, не да се хвърля с главата напред и то заради някакъв Simple Smile

О, Мока, ти ме разби Cry. Още по- разочарована съм вече. Какъв е този култ към вампиризма. Вече не знам кой от кой е плагиатствал - Здрач от Дневниците или Дневниците от Здрач или  взаимно.  ooooh! Sad

Добре че поне любимият ми образ "Бъфи" си остана човек до края и винаги слагаше вампирите на място , без никакво превъзнасяне, пък било то и гаджета или приятели.

# 443
Ами аз ти казвам за книгите, сериала е коренно различен, само имената на героите са същите  Peace Иначе Дневниците са писани около 10 години преди Здрач

# 444
  • Cambridge, UK
Чаааааааааакайте моля!  Naughty
В книгите Елена стана вампир по грешка.
Беше разменила кръв и със Стефан и с Деймън, а Катрин предизвика катастрофата, в която умря и чрез която се събуди като вампир.
Не е станала такава по желание.

Освен това в книгите Елена е манипулативната, въртяща всички на пръста си личност, а Катрин е ... малко по-добра от нея, но все пак е обичащата и искаща Стефан само за себе си кучка.

# 445
Такааа, аз изгледах всичко до сега, втори сезон беше страхотен, но трети нещо ми е оводнен. От всичко изгледано ми изплуваха следните въпроси,ако някой може да ме светне, ако се знае вече, аз съм го изпуснала:
Къде е бебето на Катерина, което тя роди през 1490 г в България?
Защо двойницата е толкова важна в развалянето на проклятието? Много е оводнено тук-двойницата първо разваляше невалидното проклятие, после пак двойницата разваляше и истинското проклятие-казва ли се някъде защо е толкова важна една двойница?
Всъщност Елена коя по ред двойница е, Катерина оригинала ли е? Напред май говорихте,че и Катерина е двойница...
Защо да му се не види хибридите умират чрез изтръгване на сърцето-така не умираха ли само живите хора? Нали вампирите умират чрез забучване на кол в сърцето? Хибридите нали са мъртви вече, нищо,че са върколаци, те са мъртви, докато само върколаците са живи хора още. Значи логиката не е ли хибридите да се убиват по-скоро като вампири, не като върколаци? То май сценаристите не са помислили за това:))))) А защо Майкъл заплаши Деймън в бара, че ще му извади сърцето? Нали вампир не умира от вадене на сърце? Нещо май или аз не разбирам, или оплетоха работите вече....

Не мога да възприема Стефко като лош. Не мога и да го възприема като самосъжаляващ се-нали той каза на Елена в края на втори сезон да се бори, да живее, сега се самосъжалява...Пък и тя-да вземе да избере, кво се лашка между двамата-ту ще се бори за Стефан, ту целува Деймън... Аз между другото като се чудеха кой е в четвъртия ковчег веднага се сетих,че е мама вещица. Laughing Щом само този, който е в ковчега можел да убие Клаус ми стана ясно. И какво сега-мама ще утрепе всичките си деца? Чудно-тя ги превръща в чудовища,сега ще си ги убива.
Мен Деймън ме кефи най-много от сериала-не губи чувството си за хумор никога... Mr. Green Страхотно си играе ролята Иън. Да видим сега Мередит уби ли Аларик или не. Rolling Eyes

# 446
Къде е бебето на Катерина, което тя роди през 1490 г в България? - Взето е от нея и повече нищо не се разбира, освен че е останало човек и е продължило рода до Изабел - Елена.
Защо двойницата е толкова важна в развалянето на проклятието? Много е оводнено тук-двойницата първо разваляше невалидното проклятие, после пак двойницата разваляше и истинското проклятие-казва ли се някъде защо е толкова важна една двойница? - Да, защото проклятието над Клаус е направено с кръвта на Татя Петрова, а като вратичка за развалянето му се появяват двойници през 500  години - първо Катерина, сега Елена. Двойницата си разваля истинското проклятие, сама каза, че другото е невалидно, просто измислено от Клаус, за да може всички вампири да му търсят двойника, като мислят, че така ще могат да ходят по слънцето.
Всъщност Елена коя по ред двойница е, Катерина оригинала ли е? Напред май говорихте,че и Катерина е двойница... - Елена е втора, Катерина е първа двойничка, оригинала е Татя. Говореха за нея в предния епизод.
Защо да му се не види хибридите умират чрез изтръгване на сърцето-така не умираха ли само живите хора? Нали вампирите умират чрез забучване на кол в сърцето? Хибридите нали са мъртви вече, нищо,че са върколаци, те са мъртви, докато само върколаците са живи хора още. Значи логиката не е ли хибридите да се убиват по-скоро като вампири, не като върколаци? То май сценаристите не са помислили за това:))))) - Няма как да се убиват с кол, защото не са само вампири, тоест кола няма да им подейства.
А защо Майкъл заплаши Деймън в бара, че ще му извади сърцето? Нали вампир не умира от вадене на сърце? Нещо май или аз не разбирам, или оплетоха работите вече.... - Може и да умира, не са го казвали.

# 447
Защо да му се не види хибридите умират чрез изтръгване на сърцето-така не умираха ли само живите хора? Нали вампирите умират чрез забучване на кол в сърцето? Хибридите нали са мъртви вече, нищо,че са върколаци, те са мъртви, докато само върколаците са живи хора още. Значи логиката не е ли хибридите да се убиват по-скоро като вампири, не като върколаци? То май сценаристите не са помислили за това:))))) - Няма как да се убиват с кол, защото не са само вампири, тоест кола няма да им подейства.
А защо Майкъл заплаши Деймън в бара, че ще му извади сърцето? Нали вампир не умира от вадене на сърце? Нещо май или аз не разбирам, или оплетоха работите вече.... - Може и да умира, не са го казвали.

И вампирите умират като им извадят сърцето. Ако си спомняте във втори сезон Илайджа извади сърцето на два вампира. Не помня кой епизод беше, но знам че Елена беше тръгнала да се предава, Роуз беше с нея, опитаха се да се свържат с Клаус и дойдоха негови хора и Илайджа дойде.

# 448
  • на кого му пука
мишка върху книжка ,
търсиш прекалено много логика във фентъзи сериал,който ще се разводнява все повече и повече иначе какво ще гледаме 6 сезона.
Наслаждавай се на хубавите "дупЕта" които играят в него,разменяй шеговити реплики със списващите тук и общо взето enjoy yourself.

ПП.Май-само древните могат да вадят вампирски сърца. Mr. Green

# 449
мишка върху книжка ,
търсиш прекалено много логика във фентъзи сериал,който ще се разводнява все повече и повече иначе какво ще гледаме 6 сезона.
Наслаждавай се на хубавите "дупЕта" които играят в него,разменяй шеговити реплики със списващите тук и общо взето enjoy yourself.

ПП.Май-само древните могат да вадят вампирски сърца. Mr. Green

Не имаше 1 сцена мисля, че беше Деймън (или пък  Стефан - забравила съм) в която изтръгва сърцето на 1 вампир. Wink

Последна редакция: пн, 20 фев 2012, 15:42 от the_vampire_diaries

Общи условия

Активация на акаунт