Гордата Аси (Asi) - Магията, която ни завладя, остава в нашите сърца - Тема 148

• 79 830
  • 735
  •   1
Отговори
# 45
  • Русе
Привет, момичета!  Hug

РинкаHug изобщо не съм изненадана от новината за АСИ и как се приема в Сърбия, а между другото, там знаят - как да отразяват такива сериали. Била съм там, по времето, когато излъчваха "1001 нощ" - нищо общо с нашите тв., такава реклама и еуфория / а и после за "Листопад" и "Перла"/.  Peace

# 46
  • Пловдив
След хърватките сега е ред на сръбкините  JoyРинка, май няма държава,в която е гледан и да не са луднали по него  Peace

Сватя  Hug тъкмо мислех да пращем  БТР-те да ви търся из снега,пък ти си искала това  Wink Joy

Скрит текст:
даже ако може и с по-голямо буренце,нали  Joy

# 47
  • Пловдив
Здравейте и от мен.След тръстиката е приятно да прочета такива хубави новини от комшиите за нашия сериал

# 48
  • Пловдив
Днес голям мързел ви е налегнал,де  ooooh! Чакайте да ви поздравя тогава с моето клипче,та дано се покажете  Peace

Asi ve Demir - Bir bulut olsam

# 49
  • Разград
Murat Yildirim - Michel Telo * Ai Si Eu Te Pego*

# 50
  • Русе
Златиooooh! ами с това време навън, какво се чудиш -  Thinking всеки се е свил на топло и не мърда, а ако е и  Wink в къщи още по-добре.  Peace Joy Joy

Скрит текст:

# 51

Усеща се, че наближава Св.Валентин!

# 52
# 53
# 54
# 55
  • Пловдив
Ринка, той направо си дойде Валентин  Laughing Ама нашите Валентинки де са  Rolling Eyes,май дегустират виното за утре  Wink Joy

# 56
Злати, може и да са прекалили с дегустирането!  Joy Joy Joy

Скрит текст:
Да не са се скрили в тази малка къщурка?

# 57
  • Пловдив
Добро утро в денят на любовта и виното  Hug Доста мислих какво да ви сервирам тази сутрин-кафе или вино  Wink, ама реших да спазя традицията  Joy Хайде ,елате на кафе и на раздумка  Hug

# 58
Добро Свети Валентинско утро!  Hug

Злати, кафенцето ухае на празник! На влюбен празник!  Peace

Приятен ден!

# 59

Попитай сърцето на 14 февруари по Kanal D!

http://www.tvaktuel.com/haber/4871-14-subat-sali-tv39de-hangi-filmler-var.html

Общи условия

Активация на акаунт