да го питам ли

• 15 943
  • 150
  •   1
Отговори
# 75
Може пък да не е имал пари  newsm78. Споделя ли са ми, че като нямат достатъчно пари, нямат съмочуствие и не им става.

по-скоро не му е интересна жената , която така усърдно му се предлага ,
 всичко било ясно само , не и кога  - дошло му е евтинка история и понеже не смее да я разкара й връзва тенекия ...

# 76
  • Galaxy 13197853088
Или не си пада по нея или не е бил наясно с нейните намерения.
За другото не знам ... всичко е възможно.

# 77

по-скоро не му е интересна жената , която така усърдно му се предлага ,
 всичко било ясно само , не и кога  - дошло му е евтинка история и понеже не смее да я разкара й връзва тенекия ...
Добре де, съществува ли мъж, който да се откаже от  безплатно чукане - е така както казвате че му се предлага на тепсия. От него се иска само да си свали ципа. Кой ще е тоя дето няма да иска Thinking.

# 78
Зависи. Ако не е убеден, че после може да я разкара бърже-бърже ...
Тук не визирам авторката, отговарям на въпроса на Шанталче

# 79
о , съществува , разбира се , виждала съм много такива случаи ,  жените понякога така се предлагат , а мъжете се правят на разсеяни ... като не я харесва физически или не му липсва секс , или не му е до това ...

# 80
  • Насред хаоса
Joy
А той просто не си е падал достатъчно по авторката.

Хм, при тия му кусури - уморен, безпаричен, импотентен, без самочувствие, къде е тръгнал да си вее правото на избор?  Crossing Arms

С глас се хиля, направо сте го разкостили тук.  Joy Joy

# 81
ей, Шанталче, нека да съществуват такива мъже. Всички вярваме, че има такива, нали? Нашите Heart Eyes По-добре да има такива високоморални и даим идват евтини такива истории Joy отколкото да са импотентни, бедни, оф, не ги запомних всичките
да е  жив и здрав, и да си намери мацка по негов вкус
аз несъм чак такава преследвачка

# 82
  • Galaxy 13197853088
Добре де, съществува ли мъж, който да се откаже от  безплатно чукане - е така както казвате че му се предлага на тепсия. От него се иска само да си свали ципа. Кой ще е тоя дето няма да иска Thinking.
има.
що за въпрос.

# 83
Ще ме извиянваш авторке за грубото питане, ама чий го търсиш при този  newsm78
Нали си имаш мъж, за който даже слагаш това  Heart Eyes човече?
Наистина не разбирам, честна дума

# 84
  • Варна
Е, недейте така, желанието за разнообразие не е смъртен грях.  Laughing
Просто не е уцелила мишената, то мерака понякога замъглява доста преценката.

# 85
Учудена съм, че ми задаваш този въпрос.Мисля казах какво  търся у него. После мъжете не ни разбирали....

# 86
Ами ако го нямаше това  Heart Eyes човече, нямаше да попитам ..
Но то хем показва някакви топли чувства към съпруга (значи не е гад неземна), хем пък някак не ми се връзва с мерака към други мъже  Rolling Eyes
Изобщо не твърдя, че мъжете не ни разбират. Много добре ни разбират даже, когато поискат. Иначе просто се правят на неразбрали, защото така им изнася

# 87
Нека не обръщаме темата към евентуалните проблени в семейството на авторката, има толкова много други такива. Тази е против този изтървал късмета си мъж! И за успокоение на нашата съфорумка разбира се. Нали сме тук за взаимопомощ.   Hug  

# 88
Нямам проблеми в семейството. Човечето избрах защото обичам мъжа си, но ако искате ще кажа, че съм сбъркала емотикона.
Обичам  обаче и различен секс.
Благодаря пасинет, успокоена съм, всъщност и доста развеселена
забавно било да пускаш теми

# 89
Нямам проблеми в семейството. Човечето избрах защото обичам мъжа си, но ако искате ще кажа, че съм сбъркала емотикона.
Обичам  обаче и различен секс.

Леле.... не ми се иска да съм ти мъж Confused Но, ти си знаеш Peace

Общи условия

Активация на акаунт