Минахме средата вече, през МАЙ ще гушнем мъничко човече!

• 31 671
  • 743
  •   1
Отговори
# 675
  • Sofia
Беки_Б и тук да ти честитя! Да сте живи и здрави и дълги години да се радвате един на друг! Grinning

# 676
Беки, честито и тук. Много, много любов, щастие, разбирателство и къща пълна с детски смях!  bouquet

# 677
Беки_Б, ЧЕСТИТО! Бъдете здрави, щастливи, обичайте се и се вслушвайте един в друг!   loveuuu  txtloves

# 678
Mamche88 честит рожден ден,да си жива и здрава newsm59
Беки_Б честито мила,много се радвам за теб и да не забравиш да пуснеш снимки txtloves
Lolyta и аз се потя много през ноща,хем спя по тениска Rolling Eyes
Боби много се радвам за хубавите резултати от изследването Hug
Аз лично не бих рискувала да вземам обувки предварително,понеже не се знае какъв размер ще ви трябва.Лятото по принцип не мисля да ползвам,Даниел се роди с голямо краче,за първи път му купих обувки като беше на 6м и по него време вече носеше 21 номер.
Аз днес бях на ЖК,хемоглобина ми много е паднал,пия по една ампулка желязо на ден и въпреки това от 102 е паднал на 97,има ли някой друг с толкова нисък хемоглобин newsm78Удвоиха ми дозата и отделно ми предписаха магнезий,заради крампите,пак оставих 30евро в аптеката #Cussing outнаправо ми писна,от началото на годината съм похарчила към 80евро само за моите лекраства,а иначе се води безпроблемна бременност WhistlingИ тъкмо се зарадвах,че съм качила само 2кг през последният месец,защото януари бях качила 4кг и като взеха да ми се карат,че 9кг от началото са много и,че трябва да внимавам повече с храненето и се скапах тотално Rolling EyesПосле пък си харесах едно страхотно костюмче за изписване и се оказа,че имат само размер 50см и се отказах Rolling Eyes

# 679
Беки,честито! Да сте много щастливи заедно и много да се обичате! married

# 680
Благодаря на всички за топлото посрещане и поздравления на всички празнуващи!   bouquet

За нощниците и аз да кажа - за всички, които са харесали онези на Vieneta Secret и са от Варна, има щанд на фирмата в Гранд Мол срещу Карфур. Имат различни модели и цветове и поне като качество съм сигурна, че са страхотни, защото през Декември се сдобих с 2 пижамки от там и са много меки и удобни!  Party
Иначе аз все още се чудя какво да си взема, защото като не ми харесва модела или не я усетя дрешката, и не се чувствам добре и себе си.

# 681
merry-mimi , Благодаря за съвета, относно храненето, тъкмо се бях заблудила че не трябва и толкова въглехидрати да приемам или поне бял хляб!
Беки, честито!  luvbed 

# 682
Беки и тук да те поздравя - прекрасно събитие! Много се радвам за вас и ви пожелавам да сте безкрайно щастливи, да се обичате все повече и повече с времето, да се подкрепяте, уважавате и да отгледате прекрасни дечица!  Hug   bouquet

# 683
здравейте,имам въпрос относно киселините.знам,че преди няколко месеца се коментираше това тук,и за моя нещастие аз не обърнах никакво внимание на писанията ви,защото никога не бях и имала киселини..а и до сега (28 г.с) не ми се бяха появили.

та не разбирам зашо и след ядене дори на плодове пак се появят,главно вечер.вземам талцид..има дни в които помага и не ме притесняват 2,3 дни...но има дни не помага никак

благодаря

п.с корекция..попаднах отново на разискването за киселините в темата.

Последна редакция: чт, 23 фев 2012, 21:52 от little_didi4

# 684
Мили ми сладурки! Сърдечно ви благодаря за прекрасните пожелания! Усмивката ми стана още по-широка!  smile3525 smile3525 smile3525
Пожелавам на всички ви да се чувствате така магично, както аз в този прекрасен ден! И разбира се най-хубавото тепърва да ни предстои!  newsm32

Мамче, честит рожден ден! Жива и здрава да си, много щастлива, обичана и най-хубавия подарък напролет да се появи!  Hug

# 685
Ехееее Беки,браво бре момиче,хайде честито,много  семейно щастие ти желая,много красиви моменти,много усмивки и още децааа  Joy
Колкото за срещата и аз се записвам
1-во мартенска и 8-мо мартенска среща
Кога: 10 март 2012г., от 13:00 часа
Къде: Mr. Pizza, бул. Васил Левски 53 (http://mrpizza.bg)

1. Drina
2.sweetye85
3.Jalto_pate
4. Jia_m
5.Anjella
6.janin4eto_87
7.Мишока

# 686
извинявам се за офтопика,но как прекачихте лентичката с инфо за бебето?

# 687
Добро утро сладурки!

Ех, че хубави новини ....

Беки, мила, честито! Желая ви да сте много щастливи, да се обичате, уважавате и подкрепяте взаимно дъъъълги години  married

mamche88 честит рожден ден! Да си здрава, щастлива и обичана  Tada

Това за нощниците го бях пропуснала и не бях се замисляла, че ще трябва Shocked, защото си мислех че от болницата ти дават, но добре че има мами дето се сещат  Laughing

merry-mimi честно да ти кажа като прочетох статията за количките нещата ми се изясниха около 30%, но за сметка на това мъжлето вече е спец и утре ще щурмуваме магазините да видим какво е научил  Joy

Аз да ви се пооплача малко. Почти всяка вечер чуствам огромна тежест в корема долу ниско. Тъй като не съм сигурна точно какво представляват контракциите (не ми се смейте) не съм и убедена, че е точно това. Обаче има една гадна болка като пред цикъл там където са яйчниците, която болка продължава около минута и изчезва. И така по няколко пъти, основно вечер, даже нощем се будя и се чудя какво се случва. Особено като лежа и се въртя понякога е нетърпимо....Сигурно ще става и по-зле от сега нататък. Чуденката ми беше дали въобще има смисъл да се звъни на доки ако стане по-зле, въпреки че имам доста голяма търпимост към болка...

Хайде слънчев петъчен ден от мен и много Hug

# 688
little_didi4 , направи си такава лентичка в някой сайт, например mamaibebe.com и по-надолу ще ти излезе кой линк да копираш за форуми, именно този линк ще копираш в настройките на профила си, т.е. изгледа.

jo_anna  , аз съм в 26 г.с. и вече имах такива болки, особено силно бяха изразена през нощта, когато се въртях. Доктора ми каза, че това е от разпъването на матката, на мен ми се изразиха по-рано може би, защото бебчето ми е ниско разположено, сега ми поотминаха тези болки, но пък стомаха ме притеснява, дори вчера цял ден не можех да стана.
Някой имал ли е  проблем със стомаха или жлъчката? Още се чудя дали да ходя до доктора.

Усмихнат и ползотворен ден желая Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 689
  • София - Младост 1А
Добро утро дами,

Тук в Младост се е заформил един ураганен вятър... добре, че са ми повече килцата, та няма да ме отвее като изляза. Виждам, че поприключваме темата. Новата е готова, но като се върна ще я пусна. Надявам се за 3 часа да не изпишете 4 страници.
Ще се понасям на училището на 9 месеца в The Mall. Някой друг ще ходи ли? Миленка?

Беки... ЧЕСТИТО МИЛА! Да се обичате и разбирате! Да съградите дом, пълен с любов, топлина и радост за малкото човече!

mamche88, честит рожден ден на патерица! Много здраве, късмет и най-голямата радост на пролет!   bouquet

Anjella, няма как да минеш без нощница, само по халатче. Има доста свежи модели – даже не са бабешки – нощница с къс ръкав и същото памучно халатче отгоре. Поне при нас тук в магазините за бельо има много такива модели. Там има и халати, но повечето са тип хавлиени.
А Дилянски ви е писала за РУМ-а в Младост 2. Точно там има поне 3 магазина за бельо. И наистина не са скъпи.

Mountain, не знам от кога, но май вече в Тина Киркова нощници не дават. Поне са включени в списъка с багаж, който трябва да носиш при раждането.

Jia_m, мисла, че съм виждала на овце... и аз съм им фенка. Другата седмица ще овършея магазините при нас и ако има ще ти пиша.

little_didi4, ето тук можеш да прочетеш как да си сложиш лентичка - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=76041.0

jo_anna, за всяко нещо, което те притеснява си заслужава да се обадиш на лекаря ти. Не знам какво ви притеснява момичета. Наистина може и да е нищо... голяма работа – ще ти се нацупят. Ами ако е нещо сериозно... и не се обадиш. Я не ги жалете. Пациентки сте им само 9 месеца. Няма цял живот да ги тормозите я.

Хайде хубав ви ден и мнооого усмивки!

Общи условия

Активация на акаунт