ПЛЕВЕН - 150

• 64 069
  • 749
  •   1
Отговори
# 615
През уикенда бяхме цялото семейство в Стара Загора. Влюбих се в този град. Много е чисто, подредено, уредено, зелено и мноооооооооооого красиво! Старозагорци са щастливци!

# 616
През уикенда бяхме цялото семейство в Стара Загора. Влюбих се в този град. Много е чисто, подредено, уредено, зелено и мноооооооооооого красиво! Старозагорци са щастливци!

Мечтая си да живея там, това е любимия ми град.  Hug

# 617
# 618
Ей,къде ни се загуби темата,чак на втора страница.
Кажете от къде мога да си купя стикери с детски мотиви за стена? Поръчахме детската стая на Мира и ми се иска да поукрася малко стените?

# 619

Кажете от къде мога да си купя стикери с детски мотиви за стена? Поръчахме детската стая на Мира и ми се иска да поукрася малко стените?
Виж тук http://bubub-shop.com/

# 620
Виж тук http://bubub-shop.com/
[/quote]  Интересни неща има .  А някой магазин в града,от който да мога да си ги купя?

# 621
di_p, пробвай в магазините за тапети. Или в Мосю Бриколаж.

# 622
Ди, в Баумакс има.

Утре съм на другарска среща. 19 години........ ooooh!

А от понеделник заминавам за две седмици на курс в Сф. Без деца и мъж....студентка  Mr. Green Пу-пу, да не ми мине котка път нещо.

Така, друго за споделяне нямам.

А, утре ще водя децата да чистим на големия язовир, в Кайлъка. Ако има желаещи да се видим там.

# 623
Мерси,като имам време,ще се поразходя из тези магазини  Simple Smile

Дикси,благородно ти завиждам за ваканцията в София  Mr. Green

Не знам в нашето село дали ще се чисти,би било хубаво да се поразчисти каньона,защото неделя вечер след "туристите" от града е пълно с боклуци. Обаче аз едва ли ще мога да се включа.Решила съм и в къщи основното чистене да го правя като наближи раждането,т.е. да си "помогна" малко.

# 624
  • гр.Плевен
А някой магазин в града,от който да мога да си ги купя?

В Джунджурийката в бившето кино "Димитър Благоев". Гледах ги миналата седмица.

# 625
Търся информация за лекар, който прави безкръвни (може би лапароскопски?) операции за вадене на камъни от бъбреците в Плевен? Не е за мен, за познати от друг град, чули са че има такъв специалист, но не знаят името му.

# 626
Тес, за какви точно камъни става въпрос, колко са големи?
Правят операции, но....апарата е в Плевен от година и нещо и...бих им препоръчала да отидат в София, във ВМА. Мъжа ми си прави там операция януари месец.
За там мога да ти дам телефона на професора, който преглежда 1път в месеца, да си запишат час.

Иначе клиниката тук в Плевен се намира на ул. Дойран (беше биш магазин за фаянс)

# 627
Търся информация за лекар, който прави безкръвни (може би лапароскопски?) операции за вадене на камъни от бъбреците в Плевен? Не е за мен, за познати от друг град, чули са че има такъв специалист, но не знаят името му.
В нашата болница "разбиват" безкръвно камъни в  бъбреците . На моя братовчедка й правиха тази процедура и е доволна за сега

# 628
Мерси много, а кой е специалиста, който ги прави тези операции?

# 629
Мерси много, а кой е специалиста, който ги прави тези операции?
Колев

Общи условия

Активация на акаунт