ПЛЕВЕН - 150

• 63 133
  • 749
  •   1
Отговори
# 660
Момичета, да сте чували дали няма да откриват някъде нещо като занималня, или др. подобно за лятото за деца колкото Калина?
Че цяло лято съм плътно на работа и се чудя вече какво да я правя. А детето си иска игри, забавления...

# 661
Момичета, да сте чували дали няма да откриват някъде нещо като занималня, или др. подобно за лятото за деца колкото Калина?
Че цяло лято съм плътно на работа и се чудя вече какво да я правя. А детето си иска игри, забавления...

Мира,давай я у нас.Малкия син ще се погрижи за нея.

# 662
ri4ko, хехе, той на колко е?. )))) едва ли му се занимава с такива дребосъци като щерката. )

# 663
Момичета, благодаря!

# 664
ri4ko, хехе, той на колко е?. )))) едва ли му се занимава с такива дребосъци като щерката. )

Малкия е на 15.,той много обича да си играе с дечица.Големия е на 21.Той е страхотен аниматор,нооо..живее в Бургас от две години и не може да свърши тая работа.Абе,толкова майки има тук,що не си направите една малка група за лятото и да се редувате да гледате децата,а ние с по-големите ще ги пращаме за помощ!

# 665
Яко раздруса,а

# 666
Яко, да. В София съм все още, беше доста силно. Бяхме и навън, но бързо се прибрахме. Все още по улиците си гъмжи от хора. Някои даже се установиха да изкарат ноща  в колите си  Sad

# 667
  • София
На 11 етаж в Люлин беше приказно просто...

# 668
Ха добро утро Simple Smile Валенце- за вас се сетих....При нас на 2-рия етаж беше страшно, а при вас... не искам и да си представям.Поне разбрах че и в Плевен се е усетило.Не посмях да звънна на родителите.Сега се прибрахме  по къщите.ДАно да няма повече Praynig

# 669
  • Плевен
Страшничко беше. Дано не се повтаря!

# 670
Поне разбрах че и в Плевен се е усетило.
О, аз звъннах. Мисълта къде е епицентъра не ми даваше мира и звъннах. Общо взето събудих Емо  Crazy Усетил го, но не му отдал нужното внимание.

# 671
  • Плевен
Имало е още 4 труса след това, но тях не съм ги усетила.

# 672
аз съм на 4-тия етаж в Плевен /3-ти жилищен/, но нищо не сме усетили. Включително и котката. Казаха ми колеги, че са го усетили на "Дружба".

# 673
Аз пък нищо не съм усетила чак на сутринта разбрах по новините че е имало земетресения-на 1-вия етаж сме.Явно че на по-ниските етажи не се усеща.

# 674
И аз не съм усетила земетресението сутринта по новините разбрах,макар че сме на 4-тия етаж.

Общи условия

Активация на акаунт