SUPERNATURAL: Ruby

• 42 920
  • 730
  •   1
Отговори
# 255
  • # супернатурална #
Joy Ей така се умира от токов удар Joy .

Не, така излизат афти по езика  Mr. Green Ей така се умира от токов удар.

# 256
абе хората искате да умра ли....

от токов удар и подсушаване...

за какво съм ви суха, като се гътна...

а сетих се, за да може по-лесно да се запаля като ме посолите   Mr. Green

а между другато така се бях разгорещила от вашите поздрави, че за малко да ме изберат за домоуправител....

щях да въведа наредба да се слагат плакати на СПН навсякъде във входа Simple Smile))))

# 257
  • София
Белс, прекрасни идеи имаш. Ако беше в моя блок, правим те домоуправител и се залавяш с лепенето на плакати на SPN, а другата работа ще ти я върша аз(за да имаш повече време за плакати, нали  Wink)

Да им е честито на сем. Падалеки. Да се обичат още дълги години така силно и да са още сто пъти по толкова щастливи.

Heart Eyes

Клипчето със снимките от сватбата наистина беше прекрасно. Страхотна двойка са двамата. Blush

Аз май ще забавя преговора на SPN  до към 17ти, че ще се ходи на някакво подобно на състезание по химия и ще трябва да си науча всичко от двата учебника за отрицателно време.  Tired Стискайте ми палци!  Praynig Praynig

# 258
Ох, Галче, ох, гифче, ох, загинах  smile3544 . Нарочно го прави Crazy .

Белс,
Права си, суха не ни трябваш Mr. Green . Но ако сухотата ти е проблем, ето ти специалист. Е, не точно по областта, но навлажняването ти е сигурно.

Edit: Ай! Чак сега дочетох, че за офертата е специално за мъже Joy . Представих си ярко всичко, включително изплющяването на латексовата ръкавица Joy Joy Joy .

И накрая допълвам с една спойлерска моя снимка, която изобщо не ми харесва Confused .

Последна редакция: пн, 27 фев 2012, 23:47 от Impala

# 259
Белс,
Права си, суха не ни трябваш Mr. Green . Но ако сухотата ти е проблем, ето ти специалист. Е, не точно по областта, но навлажняването ти е сигурно.

Е, неее! Grinning Grinning Grinning Цвиля от смях! hahaha Joy

Тези руснаци не се ли научиха да не използват снимки на Джаред и Дженсън за рекламни лица на разни клиники, болници и темподобни?
И как, моля ви се, си представяте, че ще има мъж, който да отиде и да си разкрие проблемите пред доктор, който изглежда като показания на картинката... ми нали ще получи комплекси за половин живот напред. Mr. Green

Виж, ако въпросния специалист е по женската част, със сигурност пред кабинета му ще се вият дълги опашки. (Въпреки че не съм чувала някоя жена да обича да ходи на гинеколог, този ще прави изключение). Mr. Green

# 260
  • # супернатурална #
 Joy То да те е страх да пратиш мъжа си при такъв уролог, току виж Хартишеш  Laughing
Oniyuri , стискаме и на краката  Peace  Химия  ooooh!

М-хъъ, нарочно  Tired С пълното съзнание за пулсирането, което предизвиква. На сърцето също   Rolling Eyes

# 261
Да са все така щастливи семейство Падалеки и да направят още поне две Падалечета!!!

Всъщност на мен никога не ми е било неприятно да ходя на онзи преглед, но аз по принцип съм си чалната, така че това не е някакъв критерий newsm62 А пък ако имам гинеколог с вида на Дженсън, никога няма да съм му пациентка, защото не  е етично да забършеш гинеколога си smile3521 smile3521 smile3521

А аз Антонио Купо го знам още от Елиза. харесвах го много повече от Алесандро Прециози, който играеше Фабрицио. И после участва и в биографичния филм за Роулинг, макар че там беше в отрицателна роля, пак ми сгря душата. Ако в СПН е лош ( сигурно ще е така, защото нашите момчета са добрите) се надявам поне да не е левиатан, защото това няма д аго преживея лесно.

# 262
  • гр. София
Oniyuri, и аз ти стискам палци.

Нощес пак сънувах Дейна. Четяхме от нейния компютър, че на Джаред му се е родило момИченце и аз я помолих да стане замалко от компа, че да му напиша поздравителна картичка и да му я пратя  Laughing

# 263
Добър ден Hug !
Имаше ли тук почитателки на Джефри Дийн Морган, a.k.a първият и незабравим импалски Уинчестър, който й предаде опита си в много области Laughing ? Май да. Ето малко инфо за новия му проект - сериала 'Magic City':
'The beautiful life is about to get ugly -- this according to the poster of Starz's new period drama Magic City.
Set in the 1950s, the series follows the mobsters, politicians and entertainers involved in establishing Miami's first big-name hotel, just as Fidel Castro is taking control of Cuba and putting an end to gambling in Havana. The Miramar Playa Hotel is run by Ike Evans (Jeffrey Dean Morgan), who essentially sells his soul to the devil, aka mob boss Ben "The Butcher" Diamond (Danny Huston), to finance his dream.
Mitch Glazer (The Recruit) created Magic City, and executive-produces with Geyer Kosinski (Hope & Faith).
Check out the sexy new poster for the series, which debuts Friday, April 6 at 10/9 on Starz:

И още една новина, свързана с актьор, участвал в 'Supernatural': Себастиян Роше ще играе в епизод oт 'Grimm'. Ще го гледам с половин око, защото не понасям актьора, въпреки че ми хареса изпълнението му в ролята на Балтазар. Странна работа Crazy .

Нощес пак сънувах Дейна. Четяхме от нейния компютър, че на Джаред му се е родило момИченце и аз я помолих да стане замалко от компа, че да му напиша поздравителна картичка и да му я пратя  Laughing
Предполагам, че тези от нас, които имат регистрация в Twitter, биха могли наистина да му пишат с поздравления за новия член на с-во Падалеки.
Имайки предвид, че като нищо ще започна да кръстосвам между двата бряга Shocked , скоро мога да изгубя и девствеността си откъм социални мрежи. Засега стискам колене и се държа, но с възрастта хоризонтите трябва да се разширяват Wink Joy .

Последна редакция: вт, 28 фев 2012, 12:43 от Impala

# 264
  • # супернатурална #
Много неща, които по принцип не бих харесала, огряни от СПН ми стават любими. Като например песента на "Джеферсън старшипс" - изобщо не бих я отразила, ако я бях чула извън контекста  Laughing

Имайки предвид, че като нищо ще започна да кръстосвам между двата бряга Shocked , скоро мога да изгубя и девствеността си откъм социални мрежи. Засега стискам колене и се държа, но с възрастта хоризонтите трябва да се разширяват Wink Joy .

Чакам  Laughing

Нощес пак сънувах Дейна. Четяхме от нейния компютър, че на Джаред му се е родило момИченце и аз я помолих да стане замалко от компа, че да му напиша поздравителна картичка и да му я пратя  Laughing

Joy Ох, много се смея тука и много ви обичам всичките  Hug

# 265
Не знам какво чакаш, при положение, че дланите ти са стиснали нежно задните ми калници #Shocked Joy . Всъщност знам - братята Уинчестър Mr. Green .
Песента, с която са известни 'Jefferson Starships' била тази: http://www.youtube.com/watch?v=TxGGckAc1rs
Поздравявам те/всички с тази:

# 266
  • # супернатурална #
Ох, много ми е позната и не се сещам от къде  newsm78 Но като знам, че последните 3 години други интереси почти нямам, предполагам, че съм гледала фен - клип на неин фон.

Пфф, много съм тттт...умничка  Mr. Green Сега се сетих кой си я припяваше и как се кефеше  Joy

Чакам аз...Но единия се държи

А другия като

Последна редакция: вт, 28 фев 2012, 18:54 от Г. Краули

# 267
Добре, че се редактира - точно щях да те порицая Joy Hug .

Белязала съзнанието и подпалила сънищата ми снимка от LA Con 2010 Heart Eyes ... В периода 2-4 март, т.е. в края на седмицата, очакваме тазгодишното й издание.
PS. А какво филмче си извъртях по двете снимки Whistling Crazy .

# 268
Здравейте.Ровя  се в едни сканове от списания и намирам тази статия.http://twifun-bg.com/wp-content/uploads/2010/12/scan0007.jpg
В долния ляв ъгъл пише, че Дженсън и Джаред са щели да участват миналата година в някакъв филм  Child's PLAY 3D.
А в тази статия им пише имената, че са от каста.
http://www.comicbookmovie.com/horror_movies/news/?a=24885
Вярно ли е?  newsm78 Нещо повече знаете ли?Снимки, нещо друго.

# 269
Бяха слухове из Интернет пространството с неясен произход, но не е имало никаква официална информация. Ако имаше нещо вярно щяхме да знаем, най-малкото от интервюта и конвенции. За съжаление не на всички източници като сайтове или дори списания можем да се доверим напълно - често преписват грешно едни от други Laughing . Откривала съм неточности дори в официалните книги по сезони и официалното списание, но така или иначе на тях вярвам най-много.

Общи условия

Активация на акаунт