SUPERNATURAL: Ruby

• 43 000
  • 730
  •   1
Отговори
# 75
Аз го свалям и ....
Скрит текст:
нали казаха, че в този епизод демоните се завръщали??? от коментари в ФБ-то.

Импалка  Heart Eyes, прекрасно начало   bouquet на новия епизод.
И забравих вчера да кажа: Джен радвам се че те осени музата. Края е  Hug  bouquet

# 76
Здрасти и честита събота! Още не съм гледала епизода, но се очертава към довечера да го гледам.
Харесва ми потокът на (по)мисли, които сте подели във среднощната сЕкспресна авантюра. Wink

Освен Лу, Краули няма ли да го видим пак до края на настоящия сезон?

# 77
Здравейте.
Изгледах епизода, но по-късно ще коментирам.Но иначе и на мен ми липсваха демоните.

А видяхте ли промото за следващия епизод?Защо Миша се появява?Нали щяхме да го видим за първи път в 17-ти епизод?

Радвам се, че харесахте края на епизода.

Импалка, много интересно начало на следващия.  bouquet

А иначе някой ще събира ли на едно място предишния епизод?

# 78
Ето го и него ...

Епизод 11

Джен, аз по принцип събирам (или поне се опитвам) всички епизоди, но вчера имах малък проблем с едната програма  Rolling Eyes

# 79
Много ти благодаря, Бичи, за събирането на  епизода   bouquet Не исках да те пришпорвам да бързаш.

Ето и видео от акцията на Миша, за която спечели рекорда.Жалко, че Миша го няма в клипчето.
http://www.youtube.com/watch?v=4KzJ5xd75kg&feature=youtu.be

# 80

Ауууу Джен, аз ти благодаря. Ни най малко си ме пришпорила, аз го имах готов  Hug

# 81
Бичи Hug ,
Благодаря ти   bouquet  аз за труда. Отивам да чета, после ще гледам пак епизода и после ооо, аааа Joy ...

# 82
  • # супернатурална #

Леле, Би! Какво те чакаа  Heart Eyes Има два варианта и все хубави  Laughing Иначе и аз благодаря. И да те питам, какво е "Карабма мика беса"  Joy

# 83
  • Sofia
запис

# 84
И да те питам, какво е "Карабма мика беса"  Joy
На мен ми звучи като 'По дяволите! Главата ми!', ама да видим Joy .
Edit: О, това е от епизода! Боже, колко съм зле ooooh! . Така е с нас, "мултилингвистите" Shocked - разбираме всичко и не се питаме на какъв език е  bowuu Joy .

Записана си Laughing .

Последна редакция: сб, 18 фев 2012, 16:56 от Impala

# 85
Лелееееее момичета направо ми убаркахте фантазиите .... Импалка, как само ме размечта  Blush
Галче, не само два варианта, а ми хиляда и два ...  Twisted Evil

... И да те питам, какво е "Карабма мика беса"  Joy

"Уау/ Леле, главата ми" ... Caramba - израз на учудване, изненада, яд, радост, ... зависи от контекста.

На мен ми звучи като 'По дяволите! Главата ми!', ама да видим Joy .

и така също може да се преведе  Joy

# 86
  • # супернатурална #
 Joy Много се изкефих Луци като проговори на испански, веднага за Би се сетих.
Изобщо много свежа игра на Марк, видяхте ли двойния език?  Laughing Даже на детето му хареса, вика: "Тоя дявол много готин"

# 87
Joy Много се изкефих Луци като проговори на испански, веднага за Би се сетих.

Hug Heart Eyes

А да ви питам, субтитри от къде си изтеглихте ?!?  Sad , че никъде не ги намирам явно ще се мъча на английски

# 88
СПОЙЛЕРИ!!!

# 89
  • # супернатурална #
А да ви питам, субтитри от къде си изтеглихте ?!?  Sad , че никъде не ги намирам явно ще се мъча на английски

Заповядай За съжаление нищо общо с тези на Папи.

Общи условия

Активация на акаунт