SUPERNATURAL: Ruby

• 43 233
  • 730
  •   1
Отговори
# 450
Преборихме 'Титаник', сега е ред на 'Батман' - http://uk.eonline.com/news/watch_with_kristin/ultimate_fan_battl … ound_three/300403

Напомням да погласувате и тук: https://www.facebook.com/TVGuideMagazine?sk=app_248544898565253

# 451
И малко спамче от мен, сори за което, но просто няма с кой да споделя, така че да ме разбере -
официално открих филм, в който основната секс-сцена по тъпотия и нелогичност бие тази на така любимия ни "Devour"! Mr. Green Не че нещо, но Дженсън там толкова набързо го "опукаха", че чак не разбрахме какво става (само дето има едни мъркащи звуци, които са незабравими, ама това е друга тема).
Въпросният филм се казва "Immortals" и в него играе едно сладко изкушение на име Хенри Кавил и е хАмериканска свободна екранизация по мотиви от гръцката митология в стил "Троя", ама с повече кръв и насилие и определено без Брад Пит. Wink Heart Eyes
(Да не се чудите с кого изневерявам на момчетата, когато няма серийка).

# 452
Пост след пост е, но не мога да не ви поздравя за "Добро утро" с тази...

Много спойлерска снимка

Мирка да не гледа. Wink

# 453
  • # супернатурална #
Сигурна съм, че Мирка изобщо няма да погледне  Laughing

И аз като Дейна това бебЕнце го чакам като на близък човек  Laughing

Нови снимки

Скрит текст:

# 454
Ох, не, не Joy Joy

Добро утро и хубав ден и от мен Grinning

# 455
Supernatural CHCH Promo 7x16 - Out With The Old:

Дейна,   bouquet
Изгледах пак 'Devour'. Ми, харесва си ми Mr. Green , и проточената слюнка и "опукването", не мога да му се наситя Joy . Опитвам се сега да си подредя в класация 'Аа!', последвано от примигване, и 'Хуу..'-то. Гласувам за на живо, едно след друго, в този ред, благодаря.
И 'Batman Under the Red Hood' изгледах (Джен, отново   bouquet ). Насладих се на гласа на Дженсън - 'щот' друго не ми задържа вниманието -, като през цялото време си представях как би изиграл ролята Crazy : разни погледи, муцки, устни, вежди. Добавих си и тежко дишане по време на екшън сцените hahaha . Стоически игнорирах лекия хомосексуален елемент, ама 'айде, можем да го приемем като странни отношения между бащина фигура и син. Това, което така и не мога да приема са непреходните гащи върху спарващи найлонови клинове.
Два елемента, които cа показателни за състоянието ми:
- когато обезвредиха робота на пристанището и от него потече масло, Импала плесна с ръце и възкликна: 'Левиатан!' В отговор получи отчаяни погледи, поклащане на глави и цъкане с език като израз на дълбоко трагичното положение на лирическите герои;
- колата на Червената качулка в последвалото преследване приех за спортен мой вариант. Не допускам друга освен мен да е до/около Него и туй то Crossing Arms .

Последна редакция: вт, 13 мар 2012, 16:51 от Impala

# 456
още ли няма бебе?

# 457

Не съм срещнала информация да се е родило още.И аз за това бебе се вълнувам сякаш е на мой много близък роднина.

Малко оф топик, но да ви питам гледате ли още Дивайн с Миша.Аз на третия епизод го оставих.Не знам още колко са излезли.Просто нищо не разбрах от сериала, но видях една снимка на Миша от сериала та се сетих.

И една снимка контраст на това.
Миша и Уест   So cute

"My dad taught me how to use a chainsaw & shoot a gun & i'm teaching my son to do manly stuff with his hands too."

Последна редакция: вт, 13 мар 2012, 19:04 от Jennifer3

# 458
Какво става с това бебе? Все се надявам, че като се прибера и туитъра и фейсбука ще преливат от радостни възклицания, а то...  Heart Eyes Go, Go, Go, Gen!

# 459
На мен ми стана чак малко гузно, щото даваме зор на жената, а най-важното е и тя и бебето да са здрави.

# 460
Вижте кака ви Трейси, а.к.а медиумката Памела Барнс какви ги разправя току-що из Туитъра относно стария въпрос "Какво е чувството да нацелуваш Дженсън":

# 461
По принцип английския ми е много добре, обаче какво, в името на Кастиел, е starburst?

# 462
По принцип английския ми е много добре, обаче какво, в името на Кастиел, е starburst?
О, това са едни страхотни кендита Heart Eyes

# 463
Приядоха ми се бонбони.

Е чак в кой сезон беше тази целувка и Трейси още не може да се успокои. Laughing

Последна редакция: вт, 13 мар 2012, 22:47 от Jennifer3

# 464
Еми и аз си го преведох като избухваща звезда, ама си викам после, че няма логика в устата й да избухват звезди и ще да е нещо за ядене Laughing Laughing Laughing
Стичи, много благодаря за разяснението Wink

Общи условия

Активация на акаунт