SUPERNATURAL: Ruby

• 43 361
  • 730
  •   1
Отговори
# 435
Ох, ама аз не заради това, а заради самия израз за фазите на луната. Вече съзнанието ми е толкова "деформирано" под влияние на СПН, че първата ми мисъл беше за върколаци Joy Joy Joy

# 436
Още малко снимки на Екълсови.Нещо много лятно се е облякла Данийл за разлика от Дженсън.

Останалите тук (вижте коментарите под снимките в линка)  Laughing
http://newsflic.blogspot.com/2012/03/jensen-and-danneel-head-south.html

Прекрасна е снимката на Дженсън с фенката

# 437
  • # супернатурална #
И странна. Не знам как се е объркал Дженсън, та е дал да го яхне така  Laughing

Марк  Heart Eyes

Сега ми е още по-сладък, като се е поошишкал

# 438
Тая фенка със сигурност си е продала душата на съответните диаболични институции, за да се сдобие с въпросното кадро с Дженсън! Не казвам нищо - много е готина мацката (за разлика от повечето американки по конвенциите), може би и затова Дженсън се е навил на въпросната "поза" за снимка.

Завиждам грозно! Mr. Green

# 439
  • София
Много е сладка снимката с фенката наистина! Обаче... нещо ми бие на русото Руби, не знам защо... професионално изкривяване сигурно.  Joy

# 440
Хайде на Самито за закуска: част 1 и част 2. Пу! за мен да съм алтернативната риза Joy ! ПУ! ЗАПЛЮВ! Ако се омотая правилно и на точните места, Галче, мога да бъда и къси гащи или поне калъфка ня'ква за скъпоценности Mr. Green .

# 441
Импалко, няма такъв смях, като на "Алтернативното развидие на сезон 7 с алтернативната риза на Сам Уинчестър", което си пуснала. Wink С глас се разхилих на момента:

Dean shrugged, "Weird. Okay well maybe you should go take a shower? Maybe your shirt's sliding off because you're so sweaty?"

"Okay- worth a shot!" Sam said.
He took a shower and came back out a few minutes later:

"I'm not sure that helped Dean. I tried to put my shirt on after the shower and it just...vanished!"

"Good thing you still have the towel, then!" said Dean, finishing off the last slice of pizza. "Sam...?"

hahaha hahaha

"Yeah, Dean?"

"Where'd your towel go?"

Sam thought long and hard.

"I don't know."

"Well...don't you think you'd better look for it? Or at least put on some damn pants?" Dean snapped.

# 442
  • # супернатурална #
Закусих обилно, благодаря! Ще ми държи влага цял ден  Mr. Green

# 443
Нов туит от бъдещия татко Heart Eyes :

http://twitter.com/#!/jarpad/status/179053030812024833

Разговор между съвършеното тяло Джаред и хърбата DJ Qualls:
DJ Qualls‏: @jarpad Ive decided if Supernatural goes an 8th season, Im gonna get abs. Where did you buy yours?
jarpad: @TheOnlyDJQualls -in Mexico right b4 season 2. Got a GREAT exchange rate and tax refund. Don't think they have children's sizes tho Sad
Joy

Статия за следващите два епизода - няма нещо, което да не знаем. Най-важното от нея е: "And, hey, there's snow! How often have we seen snow on this show? Apparently it happens so infrequently that the boys can't spring for real winter coats." (Оооооо.... 'бичам палта или по-скоро мъже в палта или най-вече хубави мъже в палта или всъщност само четирима-петимата хубави за мен мъже на света в палта, а отдолу - Mr. Green .)
PS. Превъзбудена съм заради епизода в петък Crazy , не се притеснявайте, ще ми мине Tired .

Последна редакция: пн, 12 мар 2012, 13:35 от Impala

# 444
поздрав за фенките на GG

Joy Joy Joy

а нямаме ли бебе вече?????

Последна редакция: пн, 12 мар 2012, 18:01 от Bella

# 445
  • # супернатурална #
Май не. Но очакването е тренд (айде и аз с новата думичка  Mr. Green )

Ейй, Дженсън много дашен станал  Whistling

# 446
Още ли нямаме новина за Пада-бебче? Тръпнем всички в очакване значи. (А може и да са ни метнали с датата, за да не създаваме излишна истерия и бебчо да трябва да се появи едва след няколко дни). Wink

Много се вълнувам, не чак колкото, ако е мое, но се чувствам така, сякаш някой мой братовчед чака бебе. Джаред и Дженсън наистина в съзнанието ми съм започнала да ги чувствам близки (веднага викайте линейка и ми запазвайте третото легло до прозореца в лудницата). Mr. Green

# 447
веднага викайте линейка и ми запазвайте третото легло до прозореца в лудницата). Mr. Green

е, аз съм на него де.....

# 448
веднага викайте линейка и ми запазвайте третото легло до прозореца в лудницата). Mr. Green

е, аз съм на него де.....

Добре, Белс, ако нямаш нищо против, ще шерваме (и леглото и любезния по-нисичък доктор, който редовно ще наминава да види дали няма подобрение в състоянието ни). Иначе ако не може да шерваме, запази ми легло близо до твоето. Wink

# 449
няма проблем.... ще делим...

то този доктор дава, дава... има по много за всяка...

Общи условия

Активация на акаунт