SUPERNATURAL: Ruby

• 43 213
  • 730
  •   1
Отговори
# 480
"Аз пе-ея под дъжда"(*припява фалшиво*) Галче, от къде го намери този мокър до кости Самчо - певец? Аз си мислех, че в сем. Уинчестърови този с певческите наклонности е баткото: http://www.youtube.com/watch?v=Zjvu8gf3tCs Grinning Grinning

Само това ми липсваше - сега ще сънувам пеещ Дженсън отново.... http://www.youtube.com/watch?v=iihEYh5mO94&feature=related

# 481
Дейна, мен също ме разплака видеото. Без бой признавам, че за сефте чувам песента, но е просто прекрасна, а подбора на кадрите...просто  smile3518 smile3518 smile3518
А нека сега аз ви паздравя с моя лубима песен. съвсем случайно открих, че има и видео с нашите момчета на нея, благодарение на видеото на Дейна Wink

# 482
  • София
О, този пеещ Сами е невероятен! Прекрасно може да ни попее за лека нощ... ама надали ще е лека после!  Whistling Whistling Whistling

Diana, невероятно е клипчето! RyanDan са невероятни, всичките им песни, а в комбинация с нашите момчета е още по-прекрасно. Poets of the Fall от другия клип, също имат страхотни неща! Благодаря, че споделихте!  Heart Eyes

Ех, а какво чакане пада покрай малкото Падалече, дано всичко да е наред!  Praynig

# 483
  • # супернатурална #
Като заговорихте за фен-клипчета...сетих се за един с  българска песен, май съм ви го показвала

Много ми е интересно да видя и други подобни, но само този съм засичала.
Иначе и аз много обичам да си гледам момчетата с любим музикален съпровод. Много им припкат Куин и Продижи  Wink
Oniyuri, бях написала нещо, но сама се цензурирах. Като навършиш 18 първо тук да почерпиш  Laughing

Ех, а какво чакане пада покрай малкото Падалече, дано всичко да е наред!  Praynig

Бях си написала във ФБ статуса "Чакам бебе", но набързо го изтрих, след като получих радостни възклицания и поздравления. Не прецених, че не всичките ми приятели са в течение кое точно бебе чакам  Laughing

Последна редакция: ср, 14 мар 2012, 23:57 от Г. Краули

# 484
  • София
...
Oniyuri, бях написала нещо, но сама се цензурирах. Като навършиш 18 първо тук да почерпиш  Laughing

Говори си спокойно, имам И пубери около мен, няма как да ме изненадаш.  Joy  Hug Иначе, разбира се, че ще почерпя тук, даже и реално може, ако решите да дойдете към Варна, ама има мноооого време дотогава.  Laughing

Айде и аз да се включа към клипчетата:

О, сега като си гледам в предишния пост колко тафтология вкарах... ужас.  #Cussing out

# 485
  • # супернатурална #
Аа, съвсем нормално си звучи  Peace  То освен невероятно, прекрасно и страхотно няма друго какво да се каже.

... ама има мноооого време дотогава.  Laughing

Е, тука добре ме успокои  Joy

# 486
  • София
Аа, съвсем нормално си звучи  Peace  То освен невероятно, прекрасно и страхотно няма друго какво да се каже.

... ама има мноооого време дотогава.  Laughing

Е, тука добре ме успокои  Joy

Предлагам да ви почерпя за имения ден скоро и да го водим като порастване, за да не се налага да се самоцензурираш повече.  hahaha

# 487
Бях си написала във ФБ статуса "Чакам бебе", но набързо го изтрих, след като получих радостни възклицания и поздравления. Не прецених, че не всичките ми приятели са в течение кое точно бебе чакам  Laughing

Галче, същата работа и при мен! Mr. Green Едва на второто "лайкче" и първия коментар "Честито", които дойдоха към 40-тата секунда на поста се сетих, че това можело да има и двоен смисъл и го трийнах. Wink
Иначе като го написах като #PadaBaby, SPN фенбазата ми в Бука веднага реагира да ме осведомява, че още нямало нищо.

# 488
  • София
http://blog.zap2it.com/frominsidethebox/2012/03/supernaturals-mi … son-8-return.html

Една статия за Миша, Кастиел и потенциалния 8ми сезон.  Hug

# 489
  • # супернатурална #
Добро утро

# 490
Ох, тaкъв дечко и глезан е Джаред Heart Eyes .

График:
16.03 - 7.16 Out With The Old
23.03 - 7.17 The Born-Again Identity
30.03 - 7.18 Party On, Garth
почивка, но кратка - предполагам, че на 13.04 ще си получим дозата с 7.19 Of Grave Importance

7x16 Out With The Old Producer's Preview:

Последна редакция: чт, 15 мар 2012, 20:44 от Impala

# 491
Голямо зло имало в града, освен прокълнатите предмети...голямо, голямо, колкото да е голямо? Laughing Laughing Laughing Я некой демон да им изскочи пак, ама пък ще се повторят с предния епизод...или пък някоя голяма уста Whistling

# 492
Крайно време е според мен да започнат да ни занимават с левиатанците, защото накрая ще се получи като с Майката на всичко-гад - цял сезон я гониха, а накрая я затриха за 3 минути и 42 секунди. Wink (Буквално докато батко ви Дийн си пийваше уискито).

Последна редакция: чт, 15 мар 2012, 22:29 от Dana_Scully

# 493
Ако не греша тотално, мисля, че на конвенцията в Нешвил Джаред обясни, че обикновено основната линия на сезона бива развита в последните 2-3 епизода, и понеже седми сезон ще е от 23 епизода, най-левиатано-наситените Grinning ще са от 20-ти натам. И аз очаквах вече развитие в тази посока, но и така съм доволна. Най-нетърпеливо ми е за 7.19 'Of Grave Importance' Wink .

# 494
Най-нетърпеливо ми е за 7.19 'Of Grave Importance' Wink .

Импалко, там ли ще се завърнеш в пълния си блясък? Ай-дано, защото и на мен ми омръзна да гледам как Дийн ти "изневерява" с разни crappy cars. Simple Smile

Колкото до "най-нетърпеливо", след като изгледах трейлъра на епизода с амазонките, мога да кажа, че с най-голямо нетърпение за този сезон съм чакала именно "Хууу"-бавият Whistling - епизодът с Дийн и леля Джена. Wink)

Ето го и новоизлязлото director's preview на предстоящия епизод. Нищо ново (и спойлерско) не казват, така че предполагам ще трябва да почакаме до утре вечер, за да разберем какво става.

Общи условия

Активация на акаунт