Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век" ( Muhteşem Yüzyıl) тема 30

• 62 120
  • 747
  •   1
Отговори
# 270
В харема се водеше по-голяма война, отколкото на бойното поле  Laughing

# 271
# 272

И накрая - снимката за лека нощ.

# 273
В харема се водеше по-голяма война, отколкото на бойното поле  Laughing
Да бе! ooooh! Аз сцените на бойното поле не ги следях много и даже съм пропуснала че бащата на Айбиге се е появил.
Последната сцена беше достойна за филм на ужасите, с тия побеснели вампирки. Shocked Олеле, с голямо нетърпение ще чакам следващата сряда да видя как Сюлейман раздава възмездие.  Party А Хатидже мисля че ще бъде на страната на Хюрем, няма да защити Валиде, пък и как ли би могла след този погром.

# 274
Мистик благодаря за превода!  bouquet  bouquet  bouquet

# 275
Мистик, благодаря ти за превода в ефир.  newsm51  love001 smile3501
Аз си свалих пълната серия и сега ще я изгледам  Peace
Аз също нямам кирилица в мамата и добре, че имам на компютъра си. Иначе нямаше да мога да пиша.

Ето линк към дизито:

http://www.ddizi.com/izle/31120/Muhtesem-Yuzyil-47.-Bolum.htm

# 276

Явно от мода не разбирам, но цветовете на Бергюзар са ми слабо казани странна комбинация  newsm78

# 277
# 278
# 279
Лека нощ на всички  Hug

# 280
# 281
Благодаря на Мистик за преводите!  bouquet  bouquet  bouquet
Не успях да догледам серията снощи, останах без нет. Crossing Arms И аз чакам СС да раздаде справедливост в следващата серия... Mr. Green

# 282
  • Атлантис, Галактика Пегас
Този път Хюрем има свидетел- Айбиге че в дъното е Валиде.

# 283
Добро утро на всички. С малко закъснение и аз да благодаря на Мистик за превода на серията снощи. За съжаление нета ми беше ужасен. Гледането он-лайн беше невъзможно, а после и с дизито имах проблем. Но все пак добих ясна представа за това, което се случваше. Това си беше направо филм на ужасите. Ще си спестя гледането на целия епизод без превод, ще чакам субтитрите. Нямам нерви да изживея отново ужасните сцени в харема. Валиде мина границите, както и разпасаните наложници. Каквото и наказание да измисли СС, а съм сигурна, че няма да им се размине, все ще е малко. Все пак Хюррем е законната съпруга на Султана, а той вече ги "посъветва" да й отдават необходимото уважение. Ако са верни подсказките, на Валиде й предстои да преживее може би най-тежкото - пълното й игнориране от страна на СС. А след като Султана не я зачита, може би това ще я лиши и от почитта и уважението и на целия харем. Тя си го заслужава напълно. За Махи не ми се говори. Достолепния й вид е просто маска, която не може да прикрие злобата и неистовата омраза към Хюррем. На какво се надява? Че със смъртта на Хюррем освободеното сърце на СС ще се обърне към нея? Нима й беше малко унижението, че СС дори не я докосна при няколкото опита на Валиде да му я пробута?
Аз мисля, че Дайе ще си влезе в ролята и ще спаси Хюррем с помощта на охраната. Дайе е вече наясно с целите на Валиде и определено е на страната на Хюррем. СС е прекалено далеч, за да пристигне в сюблимния момент, но пък знае ли човек до къде се простира фантазията в сценария?

Скрит текст:
П.П. Как ви се струва новия вид на БГ-мама? Мен ме дразни тази претовареност на екрана.

# 284
  • somewhere near the sea
На мен е много интересен пътят, който измина във филма Дайе. От пълна всеотдайност към Валиде, до превръщането й в закрилница на Хюррем. Тя е един честен и много изстрадал човек. Не знам дали е реално съществувала, но като образ е изградена изключително. А актрисата е перфектна.

Общи условия

Активация на акаунт