Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век" ( Muhteşem Yüzyıl) тема 30

• 61 890
  • 747
  •   1
Отговори
# 150
  • IT
Под хасодабашъта са 100%  Joy
дааааа - Heart Eyes

# 151

Поздравявам фенките на Бали бей с този изящен колаж на Thali, но аз съм от царствения отбор, и със сигурност не съм единствена... Joy Joy Joy

# 152

За всички от моя отбор - султанския - е това:

Thanks, Miki! Hug Hug

# 153
  • София
Момичета, ето ме отново. Flutter
Знаете - върнах се в Абърдийн, имах изпити, след 41ва серия не можах да гледам епизодите. Току-що приключих с всички, плюс с трейлъра на 47ми епизод. Flutter
Ибрахим буквално се срути в очите ми... ooooh! Хатидже, милата, продължава да си ми е любимка, де.
Отново Бали бей и неговите любови почват да ме дерзаят. Но Айбиге хатун е много красива, много. Heart Eyes Пак непокорна. hahaha

Hug Hug Hug

# 154
Под хасодабашъта са 100%  Joy
Не са!!!  smile3503 newsm53

# 155
  • София

За всички от моя отбор - султанския - е това:

Thanks, Miki! Hug Hug

ЖУ,  newsm10 smile3501 smile3525 smile3525

# 156
  • Атлантис, Галактика Пегас
така е не са 100%  Wink
Нещо се ошашавих аз с новия вид на бг мама.  newsm78

# 157
Да бе! Смениха ни стайлнга! Какво ли са забърсали? newsm78 newsm78 newsm78

# 158
Джу, сьрце като е широко има място и за Султана и за хасодабашъта  Laughing

# 159
  • Русе/София
Гледам на първа страница са само 2 линка за он лайн гледане,а всяка сряда почваме да се чудим и за други възможности за гледане.Винаги се дават поне още 2 линка.Тааа да предложа,ако може да се добавят и другите,за да не ровим назад да ги търсим.Благодаря.

# 160
  • Истанбул
Моите уважения, Михайлов, към интереса и знанията ти за Османската империя. Винаги съм се респектирала от обективността и трезвото тu отношение към Историята на Балканите, като цяло и на Османската, в частност. Но в мнението, дадено по-горе личи, че нямаш никаква представа за Ататюрк и делата му. Нямам намерение да уча никого, който иска сам ще намери и ще проучи, но даже и Викито на български, заедно с това, че е много едностранчивo, не дава Ататюрк като туранист.

Доколкото за посланията на сериала: никoй не е задължен да го следи и да се влияе отрицателно. Всички филми в света носят послания, няма изключения. Така,че е много важно кой какъв сериал ще си избере, за да не се влияе. Поласкана съм, че помагам на сънародниците си да опознаят и преразгледат историята на новата ми родина, която (колко срамно, но не е мой срамът), така погрешно съм познавала. Исках и в  държавата, в която съм се родила да имат по-обективен поглед. Лошо е да се гледа филм, с такива отрицателни чувства в сърцето. Аз не бих го направила...

# 161
  • somewhere near the sea
Моите уважения, Михайлов, към интереса и знанията ти за Османската империя. Винаги съм се .......Исках и в  държавата, в която съм се родила да имат по-обективен поглед. Лошо е да се гледа филм, с такива отрицателни чувства в сърцето. Аз не бих го направила...

Мistik, не се натъжавай.  newsm51
Нека не забравяме, че Моисей е водил юдеите 40 години из пустинята, за да умре и последният, роден в робство. Толкова години ни беше втълпявано за робството, че нашата същност не иска да го приеме. Няма да забравя какъв културен шок преживях, когато първия път отидох в Турция. Сега ходя по два пъти годишно и винаги е нещо ново и различно. И досега се прикриват и преиначават много неща, нека не задълбавам, че наистина има други теми.
Мисля, че никой не би могъл да гледа или чете нещо с отрицателни чувства.   love001

# 162
# 163
# 164
 Embarassed Embarassed Embarassed
Скрит текст:
Беше ми в мишката и го изтървах Embarassedсъжалявам.
  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт