Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век" ( Muhteşem Yüzyıl) тема 30

• 62 098
  • 747
  •   1
Отговори
# 510
  • Мюнхен
Здравейте момичета! Благодаря за преводите и за всичко, което правите за нас. Искам и аз да изразя недоволството от последните развития в нашият филм. И на мен лично започнаха взаимоотношенията между Хюррем, Махито и Валиде да ме дразнят. Толкова опити да я убият, а тя като Джеймс Бонд все се разминава на косъм, после неуважението към Хюррем и то след сключването на бракa. Толкова чакахме този момент, а то нищо. На мен всичко това ми е доста недостоверно. Не мога да си представя как тези момичета за секунда не се замислиха за последствията. Не може да не им е ясно, че това се наказва със смърт. Хайде подбудителката я разбирам, но тях не. Някакси този екшън ми идва  в повече. И колко пъти им се размина и на Махито, Валиде и Ибрахим. Лично на мен вече ми писва. Обичам напрежението, но да не е толкова пресилено. Крайно време е Хюррем да получи заслуженият и респект, а за Махито, която е никоя в сравнение с Хюррем, въобще не мога да се примиря. Самите серии и случки са много интересни и напрегнати, всяка за себе си, но събрани общо са ми прекалени.

# 511
Ех, сега ми стана много интересно и за след-Хюррем ерата - Михримах султан също е играла важна роля в държавата и е била следващата валиде (каквато Хюррем всъщност не е станала). Не намерих много информация, но ще се радвам ако някой сподели какво знае или от къде може да се прочете  Hug

Ето нещо интересно  Mr. Green

# 512
  • Атлантис, Галактика Пегас

малко хумор

# 513
ще ми се защитнички на Махидевран да се изкажат след всичко... Crossing Arms ooooh!

Ее по отношение на "защита" на Махидевран няма такова нещо - по-скоро става въпрос за "оправдание" - че е разбираемо как и защо може да се озлоби толкова и т.н., а не че е хубаво това, което прави. Все пак да не забравяме, че и Хюррем я дразнеше отначало, когато тя беше никоя, а Махидевран - майка на шехзаде  Wink Peace

# 514
ще ми се защитнички на Махидевран да се изкажат след всичко... Crossing Arms ooooh!

Ее по отношение на "защита" на Махидевран няма такова нещо - по-скоро става въпрос за "оправдание" - че е разбираемо как и защо може да се озлоби толкова и т.н., а не че е хубаво това, което прави. Все пак да не забравяме, че и Хюррем я дразнеше отначало, когато тя беше никоя, а Махидевран - майка на шехзаде  Wink Peace
да ми кажат Хюрем какво направи на Махидевран лично... Тя Махидевран, а трови, праща я в затвора, би я, сега предизвика бунт срещу нея, е разбира се зад гърба на велика Валиде, че без нея тя е нищо (много добре го каза хюрем че без нейно знание и вода не смее да пие)като гледам резултат обезобразяване... и какво... Хюрем отново да подложи друга буза???

# 515
Момичета, някоя от вас сънувала ли е, че е била в харема на султана  Joy Joy Joy
на мен вече често ми се случва  Grinning

# 516
Хм, на първо четене се сещам там където парадираше с пръстена и изобщо с всичко, с което можеше, а и хладнокръвието, с което причини брутално обезобразяване на Гюлнихал (Мария) - май всичко се връща   ooooh! Интересен е образът на Хюррем за това, че хем не е изцяло положителен, хем е симпатична - и тя не се примири с порядките в харема, нали така? Искаше да е единствена жена - постигна го, но с това, че накара СС да се влюби в нея  Hug

А, а и Махидевран се крие зад Валидето, защото султанът не я иска - зад него пък се крие Хюррем - кой както може се пази  Mr. Green

# 517
Хм, на първо четене се сещам там където парадираше с пръстена и изобщо с всичко, с което можеше, а и хладнокръвието, с което причини брутално обезобразяване на Гюлнихал (Мария) - май всичко се връща   ooooh! Интересен е образът на Хюррем за това, че хем не е изцяло положителен, хем е симпатична - и тя не се примири с порядките в харема, нали така? Искаше да е единствена жена - постигна го, но с това, че накара СС да се влюби в нея  Hug

А, а и Махидевран се крие зад Валидето, защото султанът не я иска - зад него пък се крие Хюррем - кой както може се пази  Mr. Green
Гюлнихал и прости, но май само това беше злото което причини лично.
Аз казвам какво причини тя на Махидевран???

# 518
Хюрем не се крие.

# 519
Че то "дразненето" с пръстена не беше ли след като затвориха Хюррем в тъмница. След един неин танц и свитите от яд устнички на Махидевран. Не тръгна ли от там цялата интрига. И от влизането в стаята на Сюлейман на Махи, докато чакаше той Хюррем.

Пак невинната е Хюррем.  Grinning

# 520
Че то "дразненето" с пръстена не беше ли след като затвориха Хюррем в тъмница. След един неин танц и свитите от яд устнички на Махидевран. Не тръгна ли от там цялата интрига. И от влизането в стаята на Сюлейман на Махи, докато чакаше той Хюррем.

Пак невинната е Хюррем.  Grinning
абсолютно... аз на място на Сулейман за това че му скършиха хатъра веднага в Иске сарая щях да я заточа Махи  Joy

# 521
Този номер го направи и Хюррем, но тогава никой не разбра, че тя дори така спаси живота му. Може би по-късно си дадоха "сметка".
С онази, която дори кръстиха "Вярната". Както всичко в живота и в сериала се видя абсурдите на събитията. Да кръстиш "вярната" най-големия си враг. То от хитрост на Валиде май беше.

# 522
Жестоко клипче! Joy hahaha Моля те, Корделия преведи го на български, аз ще сложа субтитрите, много те моля!  Praynig Praynig Praynig

# 523
Жестоко клипче! Joy hahaha Моля те, Корделия преведи го на български, аз ще сложа субтитрите, много те моля!  Praynig Praynig Praynig

ок
на лични не обещавам днес обаче...   bouquet

# 524
Че тя валидето прати Махидевран.
Ха, както и да е - не ги приемайте толкова навътре нещата - ще пребъде царството на Хюррем  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт