Британците, британците! - тема 47

• 17 758
  • 728
  •   1
Отговори
# 285
Ох, пак сте трещяли  Laughing

Пропуснах зърната на Дженифър, но все пак съм гледала "Приятели", та загубата не е голяма  Mr. Green  Laughing

# 286
  • Ænima/Albuquerque
Пропуснах зърната на Дженифър, но все пак съм гледала "Приятели", та загубата не е голяма  Mr. Green  Laughing

Псулютно!  hahaha

# 287
Мда, там често бяха на показ  Laughing

# 288
  • вятър в маслините, вятър над хребета
А аз тази вечер ще протегна хищни крайници към него Whistling Whistling Whistling

# 289
 newsm43 Във филма е по симпатичен.

# 290
Моя хубавец  Heart Eyes+ Сашето - мога да ги плюсна поне в три теми  Laughing

# 291
Мен рогата на Пръц ме притесняват повече. Confused Mr. Green

Още веднъж видя ли Пръц, шви бия! Веднъж ме кефи, дваж - не.  Crossing Arms Чувствам се газирана кат я видя тая дума, пък не съм.  hahaha

# 292
  • София
Юхуууу! И аз с черно-белите аватари  Heart Eyes
Саркииии, много си красива и най - сетне си себе си.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Ще замълча за предния ти аватар предвид романтичната и добра душа, в която се беше превърнала раздавайки проценти от твоята конюшня!

# 293
  • КиТ
Къв е тоя спам бе Crazy,4-5 страници  hahaha hahaha hahaha

Саркс прекрасна си Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes,кви зърна Джой,Джой е бръщолевила тука  Thinking

Пуци при мен така се получи,то наистина като се огледаш всички сме черно-бели  Blush

много си хубава, бай дъ уей  Hug

Плами, много си готина Heart Eyes.

bowuu bowuu bowuu Ох как съм го избирала  Blush повечко ще се задържа и аз,така че някой да сложи цветно да се уравновесим  Mr. Green
Държа и да прочетете текста под ника,след пИпИруда Joy Joy Joy

# 294
  • София
Плами, напоследък с много готини аватари се киприш. Радвам се, че се отказа от мърдащите картинки в подписа  Hug

# 295
Повечето хора живеят според пътя, който са им предначертали. Страхувайки се да се впуснат в друг възможен...

Страхотно е това  Peace

Ти на Фасбендър спам ли викаш?  Crossing Arms

# 296
  • Ænima/Albuquerque
Саркииии, много си красива и най - сетне си себе си.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Ще замълча за предния ти аватар предвид романтичната и добра душа, в която се беше превърнала раздавайки проценти от твоята конюшня!

Маххахаа  hahaha hahaha hahaha

# 297
  • срещу двата комина :)))
Фаааааасбеееееееендъъъъъъъъъър  smile3544 smile3544 smile3544

# 298
  • София
Муриии, да викам ли линейка?!?!?! Или да нащипя Мичо, за да се освестиш?  Mr. Green

# 299
  • срещу двата комина :)))
Муриии, да викам ли линейка?!?!?! Или да нащипя Мичо, за да се освестиш?  Mr. Green

няма да щипеш никой , ей  Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт