Британците, британците! - тема 47

• 17 744
  • 728
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Ма да! Какви са тия своеволия...  Naughty Crossing Arms

# 316
  • в сърцето на един мъж...
Аааааааааа, Анииииииииииии... сега как да си легна след Джейсън Blush

# 317
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Изгледах "Балада за Джак и Роуз", щастлива съм- рядко прекрасен филм Heart Eyes

# 318
Много трясък много нещо днес Grinning Всички са  с много хубави аватари, а Джо, моля те не ми се сърди, а кажи коя е мацката на аватара ти Simple Smile
Спам-филтър

# 319
Вал, така дали ще я познаеш?

Или с най-известната и роля Heart Eyes?

Пуци, звинение за жабарския спам Hug

# 320
Алеле Стефане, изложих се на Изабел Аджани, отивам да се застрелям някъде и да спра кабелната в кухнята-баба ми ме е побъркала с нейните сериали Shocked

# 321
 hahaha hahaha hahaha
Споко, на никой няма да кажа Laughing

# 322
Отивам да се самонакажа с учене, но в своя защита утре ще намеря снимка на турската актриса! Приличат си

# 323
Хм, днес освен спам, зърната на Сарк, спам, черно-бели vs. цветни аватари, спам, Фасбендър на проценти, спам и още малко спъм не съм изпуснала много.  Mr. Green Дабре, че се появи Анелка да оплакна очо със Стейтъм, който е на път да бие Брус Уилис по трудно умиране и спасяване на света.  Laughing

И един музикален поздрав  Joy Joy Joy hahaha hahaha

# 324
Ама, Злате, бива ли да си толкова жестока посред нощ Crossing Arms? Така като си ги изтипосала един до друг, и любовта ми към Фасбендер започна да вехне Embarassed. Не стига, че Джеймси е по-хубав, ами и по-естествен и чаровен, докато Майкъл сякаш се пъне да е забавен Rolling Eyes. Пфуу, да тегля по-скоро "Срам", че да се върнат трепетите на сърчицето ми разочаровано Mr. Green

# 325
Хоооп, айде ставайте, петък е.  Mr. Green

# 326
Изгледах "Балада за Джак и Роуз", щастлива съм- рядко прекрасен филм Heart Eyes

Е, добре явно аз съм сбъркана.  Laughing Май само аз не мога да го нарека прекрасен.

...................... Фасбендър на проценти, .................
.

Ко речи  Thinking

Ама, Злате, бива ли да си толкова жестока посред нощ Crossing Arms? Така като си ги изтипосала един до друг, и любовта ми към Фасбендер започна да вехне Embarassed. Не стига, че Джеймси е по-хубав, ами и по-естествен и чаровен, докато Майкъл сякаш се пъне да е забавен Rolling Eyes. Пфуу, да тегля по-скоро "Срам", че да се върнат трепетите на сърчицето ми разочаровано Mr. Green

Praynig Praynig Praynig

Хайде и Мъри да го гледа тогаз  Mr. Green

Да си призная честно и на мен лекинко ми опротивя, ама после си оправих ввкуса. Все пак той каза, че не е искал да изглежда красиво  Mr. Green

Ъъъ  newsm23 Дейниал Крейг( ба  Crazy така ли се пише?) под чие нежно крило е?  Flutter

# 327
Добро утро!

Джо, гледайтииииии завиждайтиииии!  Laughing

цък

"Срам" и на мен ми се гледа, да го видя колко точно е сканделен, Фасбендър не го ща.

# 328
  • София
Ти си бурята в сърцето мииииии... дойде и преобърна... Днес се събудих с тази песен на кака Софка в главата и си я пея... Искам четвъртъкът да се намести на конкретно място, защото не може да идва като факс постоянно!  #Silly
Та исках да кажа Добро утро!

# 329
  • Ænima/Albuquerque
Хоооп, айде ставайте, петък е.  Mr. Green

smile3532 smile3532 smile3532

Мъ!  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт