Британците, британците! - тема 47

• 17 577
  • 728
  •   1
Отговори
# 615
  • Ænima/Albuquerque
Брю!  Mr. Green

Гледал "Жената в черно" снощи.  Shocked
Така зверски се изкефих, че ви е бедна фантазията! Ще го гледам пак, като излезнат някакви субтитри, щото Киаран Хиндс си мънкаше мноу кофти на места.
Да се гледа на приглушена светлина и много внимателно в детайлите.

Ей тоя филм чаках толкова време!  smile3544

# 616
  • срещу двата комина :)))
Ах, Муриииии! Този не го познавам ама... няма да го върна  Heart Eyes

Добро ви утро!

как бе, Ване,  hahaha Джон Сноу е това  Joy

# 617
  • Казанлък of all places

Джия, ето това не искам да гледам - красиви актьори (макар че Даниъл Крейг ми е далече от това определение), естетични секс-сцени. Искам реализъм, поне от време на време. Затова нито Микаел Никвист ми мазнееше, нито космите под мишниците на Нооми ме дразнеха. ПиснАло ми е на шапката от американските визуални пиршества, честно ти казвам, имам нужда от разнообразие. Затова и Tinker, tailor, soldier, spy толкова ми хареса - защото е муден, бавен, спокоен и красив без да е разточително визуален (ебаси фразата, а?  hahaha). И те така.  Mr. Green
+1. И за първото, и за второто.

Понеже шведската версия ми е прясна в главата, а книгата - прясна в Киндъла, аз лично смятам,че американците излишно са се напънали. Няма начин не-скандинавец да предаде мракът в душите им достоверно.Даниел Крейг при цялата си ръбатост да си гледа работата. Разказът е за друго.

Да свалям сега "Жената в черно", викате?

# 618
  • Ænima/Albuquerque
Да свалям сега "Жената в черно", викате?

Сваляш, сваляш.  Twisted Evil

# 619
  • Казанлък of all places
Може ли едно оптимистично британско парче да ви лепна за добрютро?  Даже две?

# 620
  • Mars Hotel
На мен ми дойде много освежаващо да видя недотам красиви актьори. И Микаел, и Ерика... Просто така филмът придобива друг оттенък, а с мегазвезди това ще се изгуби.

# 621
За мен Даниел Крейг не е известен.  Embarassed Гледала съм го само в Къщата на сенките. Не е красив, но е приличен  Laughing Без космърлаци, със стегнато поддържано тяло. Руни са се постарали маааксимално да я загрозят.

В книгата описват ли я с косми под мишниците?  Thinking

1)В американската версия Лизбет ми изглежда категорична, умна(да умна), жестока(във всеки смисъл на думата). Докато шведската мома, ми сори ама имах чувството, че не знае какво прави, с тоя празен поглед. И след изнасилването тръгна да гледа записа. Не се прави така  Naughty влиза се в банята, да текне малко кръв по краката, както са направили американците.  Laughing
Шегувам се разбира се, но след едно изнасилване взимането на душ е нещо като инстинкт. Жертвата изпитва крайна необходимост, да отмие спомена.

2) Сцената в която вече Микаел е с белезници и разпнат не ми хареса при шведите. Единствено ми хареса, как му да де вода и репликите на убиеца след това. Само това обаче.
В американската версия, убиеца му каза, знаеш ли, до сега не съм го правил с мъж. Вдигна му тениската, взе нож и започна да опипва корема и гръдния кош, търсейки място от къде да започне с касапницата...тогава направо изтръпнах.

В момента не се сещам за друго, но със сигурност за мен, американците бият шведите по всички параграфи.

Това е моето, неангажиращо никой с нищо, мнение.

# 622
  • Mars Hotel
Лизбет е социопат, с всиките плюсове и минуси, които носи това. Мълчанието й е страшно красноречиво. И това е предадено идеално в шведския филм.  Peace

# 623
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Джия, Даниел Крейг е агент007, как пък да не е известен newsm78?

Добрутро, като свършите с нищенето на момичето, ще намина да похваля Perfect Sense Mr. Green

# 624
Лизбет е социопат, с всиките плюсове и минуси, които носи това. Мълчанието й е страшно красноречиво. И това е предадено идеално в шведския филм.  Peace

Да знам.  Peace  От героинята(Руни) ме побиваха тръпки. Остър ум, психически отклонения и страшна готик визия, за мен бият шведите.

Смятам, че тези които не са гледали американската версия, трябва да и дадът шанс.  Peace И не защото Джия от форума, казва така.  Crossing Arms

Забравих да спомена, че в мотора й направо се влюбих  Heart Eyes

Джия, Даниел Крейг е агент007, как пък да не е известен newsm78?

33uu Аз не съм го гледала  Embarassed

# 625
  • София
За мен Даниел Крейг не е известен.  Embarassed Гледала съм го само в Къщата на сенките. Не е красив, но е приличен  Laughing Без космърлаци, със стегнато поддържано тяло. Руни са се постарали маааксимално да я загрозят.

В книгата описват ли я с косми под мишниците?  Thinking

Шегувам се разбира се, но след едно изнасилване взимането на душ е нещо като инстинкт. Жертвата изпитва крайна необходимост, да отмие спомена.

Ох, до къде се стигна! Публиката да оценява филми по космите...  ooooh!

И защо пък реши, че задължително след изнасилване жертвата си взима душ...  newsm78
Това в някой наръчник ли го пише?

# 626
  • Ænima/Albuquerque
Още ли сте на Момичето? smile3507

# 627
Както споменах по горе, мнението ми неангажира никого.

Аз не оценявам филма, а актьотите и това, че на мен ми изглеждаха нечистоплътни.

И защо пък реши, че задължително след изнасилване жертвата си взима душ...  newsm78
Това в някой наръчник ли го пише?

Да, в наръчник за хигиената на изнасилените жертви.

# 628
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Аз пак да кажа- снощи гледах Ева по цици и Юън по тутуровки, как си губят сетивата и се обичат Crazy

# 629
 hahaha hahaha hahaha Космиииииииииииии

Обяснявам, това за космите е съществен елемент в някои еЛ-среди,
а също и в някои европейски страни,
сещам се, че Колин Фарел имаше фундаментален цитат по въпроса, нещо от сорта, че американките са вманиачени на тема обезкосмяване, докато в Европа жените не се вживявали толкова.
Пък той има богат опит както вече знаем от първа камера  Whistling

Така, че още една точка в полза на шведския реализъм  Peace

Общи условия

Активация на акаунт