Британците, британците! - тема 47

• 17 578
  • 728
  •   1
Отговори
# 600
  • КиТ
Не ми се искаше да се намесвам,ма  Blush Гледала съм и двете екранизации Mr. Green Шведската е по-добра със сигурност Peace В американската са наблегнали над ефектите,допълнили са някои неща за цвят,но не е същото.... Wink

# 601
Добре де, признавам си  Mr. Green На мен космите ми дойдоха в повече и Микаел ми дойде въз мазничък, некрасив и неподходящ. Секс сцената, неестетична...и това постоянно показване на снимката на Хариет, страшно много ми напомни за сцената със снимката на Лора Паумър от Туйн Пийкс.

Аз ефекти не видях  Peace

# 602
Само не знам, защо американците бяха решили да лишат Рууни от вежди.

Еми Финчър си е имал някаква идея че Лизбет трябва да е грозна затова бил отказал на продуцентите да вземе Скарлет за ролята.

Ето и другото ми мнение по въпроса

The Girl with the Dragon Tattoo

Аз съм гледала и двете екранизации и съм съгласна, че екранизацията на Финчър стои значително по-добре визуално, повечето актьори наистина впечатляват, дори и Мара се справя на ниво, НО ... еми но-то е Нооми Рапас за мен тя изцяло се слива с представата ми за Лизбет от романа, уточнявам, че първо съм чела книгите, всички знаем какво е разочарованието когато някой актьор в екранизация не ти се връзва с представата за книгата  Simple Smile
Рууни не е лоша, но Нооми е Лисбет  Peace

пп Ще ми бъде още по-интересно, ако американците екранизират и на другите две книги
 Thinking

Цитат

Това е виц  hahaha
По-смешна номинация не съм срещала от години

И то вместо ТИЛДА    #Cussing out

По-горе си говорихме за сравнения,
точно нея всички можем да я сравним с Нооми Рапас и поне за мен, това не е в полза на Рууни.

Спирам с нарцисизма да се цитирам  Joy Joy Joy

# 603
Какво?  Shocked Скарлет Йохансон ли са я гласили за ролята? То пък щото тя голямата красавица  Joy

Руни е красавица за мен(във филма, не много  Mr. Green) има прекрасно тяло, нещо с което Нооми не може да се похвали.

# 604
  • Ænima/Albuquerque
Абе, к'во ви става?  ooooh!
Аз пък не съм гледала нито един филм!  Mr. Green

# 605
Аз не държа на перфектното тяло.

Антиспам  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 606
Айде малко антиспам и от мен.

# 607
  • срещу двата комина :)))
по темата с Момичето - тялото на Нооми на мен много ми хареса, възхитих ь се на мускулите, честно  Peace а и много ми харесва в лице
Мацката от американския е доста по-обикновена в нормален вид, и да кажа че на американската веризя ми хареса точно пищността , а за началните надписи нямам думи  Heart Eyes
аааа, и да не забравя саундтрака беше велик, чичко Трент - президент  Joy

# 608
  • в сърцето на един мъж...
Аз да си кажа - гледах Желязната лейди и съм леко разочарована Confused Очаквах повече история, повече интересни неща - не е шега, все пак Маргарет Тачър е доста значима фигура, първата жена премиер, вместо това, получих бледо копие на историческата фигура и един дебилен образ. Толкова ме доядя, че накрая и заспах Sad

# 609
Аз да си кажа - гледах Желязната лейди и съм леко разочарована Confused Очаквах повече история, повече интересни неща - не е шега, все пак Маргарет Тачър е доста значима фигура, първата жена премиер, вместо това, получих бледо копие на историческата фигура и един дебилен образ. Толкова ме доядя, че накрая и заспах Sad

кофти, аз не знам кога ще го гледам  newsm78 след Хюго искам готини филми  Mr. Green

# 610
  • в сърцето на един мъж...
Съжалих, че го гледах Sad Очаквах повече, единствено обаче си мислех, докато го гледах, какъв безумен хамелеон е Мерил Стрийп Heart Eyes

# 611
глейте Гея с какво ме поздрави  smile3544 smile3544 smile3544
как да си легна сега  Crazy

# 612
Айде и аз при гледалите Хюго. Малко излишно длъжък беше за тази постничка история, но пък много красиво направен. Нямам забележки към актьорите, а Саша е велик!  Heart Eyes

# 613
Брютру! Интересна дискусия е станала, да я продължим:

Джия, ето това не искам да гледам - красиви актьори (макар че Даниъл Крейг ми е далече от това определение), естетични секс-сцени. Искам реализъм, поне от време на време. Затова нито Микаел Никвист ми мазнееше, нито космите под мишниците на Нооми ме дразнеха. ПиснАло ми е на шапката от американските визуални пиршества, честно ти казвам, имам нужда от разнообразие. Затова и Tinker, tailor, soldier, spy толкова ми хареса - защото е муден, бавен, спокоен и красив без да е разточително визуален (ебаси фразата, а?  hahaha). И те така.  Mr. Green

# 614
  • София
Ах, Муриииии! Този не го познавам ама... няма да го върна  Heart Eyes

Добро ви утро!

Общи условия

Активация на акаунт