Стига вече студ и сняг, молим Вселената за принцопад! :) - Клюки 30

• 21 587
  • 756
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Фури, като каза климатик..и пак се сещам за ужаса, който преживях преди 2-3 часа...Изведнъж климатика в хола взе да бълбука и по стената започна да се излива вода и аз  Shocked Shocked Shocked Shocked Тичам веднага в стълбището - скапания олук се заледил и всичката вода, която някой идиот полива от горните етажи, за да маха висулки май - тече по стената ми! Полудях! Едва извадих скапания маркуч! ooooh! ooooh! ooooh! Дано лятото като го включа климатика да се сетя да ръгна обратно маркуча...иначе ще поливам минувачите с конденз  Laughing Laughing Laughing

Снеже, що така в отпуск? Платен или неплатен?

# 31
Снеже, що така в отпуск? Платен или неплатен?
Платен, но 1/3 от отпуската за 2012 година я взехме, като оставим и за празниците между Коледа и Нова година...
Не е добре. Не, че не се очакваше, но нищо не може да се направи или поне не зависи от теб самия.

# 32
  • София
Това е гадно с излизането в отпуска...Попоглеждаш ли за други възможности..абе направо - за друга работа? То сега е доста стегнато положението, ама човек винаги трябва да поглежда....

# 33
  • София
Кога изписахте 3 страници?
 Hug Hug

# 34
Това е гадно с излизането в отпуска...Попоглеждаш ли за други възможности..абе направо - за друга работа? То сега е доста стегнато положението, ама човек винаги трябва да поглежда....
Къде, като имам и 25 годишен трудов стаж там.
На тези години и при това положение?
Ще мислим като дойде времето, ако въобще има върху какво да мисля.

# 35
  • София
Къде, като имам и 25 годишен трудов стаж там.
На тези години и при това положение?
Ще мислим като дойде времето, ако въобще има върху какво да мисля.

Това с принудителната, макар и платена оптуска е кофти. В каква сфера работиш?

# 36
В промишленост. Зле.
По- лошото е, че се задържахме толкава години и преди кризата бяхме сравнително добре. Ако не се отвори пазара не виждам как ще издържим.

# 37
  • София
Снеже, дано се отвори пазара! Четох, че уж започваме полека да дърпаме от кризата нагоре..ама бавно щяло да бъде Cry Cry Cry

# 38
Здравейте и от мен! Аз съм решила утре като за начало да взема нещо на работа да се почерпим за празника  Sunglasses.

# 39
Момичета , много ви благодаря , дано Бог е с мен утре , както винаги досега ! Praynig Praynig Praynig
Пепи , любов , нали още сутринта ще ти честитя празника , делото е от 14 ч. Peace
Снеже , дано ви потръгнат нещата , този месец е кошмар за много фирми , в много сфери ! Hug

Усмивка , песничката е супер , приемам идеята на Фури за наш химн ! Grinning

# 40
Хепи, ще ти стискам много, много палци утре!  Hug Това е за делото за повишаване на издръжката, нали? Или пак нещо не съм чела като хората...  Embarassed

Снеже, голям зор е намирането на работа в днешно време, така че на първо време си пази тази работа. Пък за кризата който писа, че нещата тръгвали нагоре, го слагам към оптимистите, ама не и към реалистите. Хвърлете един взор само какво става в съседна Гърция, има и доста други проблемни държави в Европа, при това далеч от Балканите. Чакат ни още доста кризисни годинки, няма да се оправят така скоростно нещата. Така че аз лично съм се подготвила за затягане на колана и си търся работа свързана с неща от по-първа необходимост. Освен това си държа и втората работа и, колкото и да е изтощително, ме е страх да я спра, защото току виж някой ден съм останала пак само на нея.

# 41
  • София
То снощи имаше репортаж точно за крезата, че удря средната класа!
 #2gunfire #2gunfire АКо въобще има такава вече

# 42
  • в моя свят на мир и любов
Много сте активни, трудно се настигате. Laughing

Днес си стоях в моята дюнерджийница и си се представях като касиерка по 12 часа на ден до края на живота си  Sad, Освен това  беше студено, уморително и нямаше никакви клиенти. И така, потънала в мрачни мисли, изведнъж телефонът ми звънна и ми казаха, че съм одобрена за работа в една от фирмите, в които кандидатствах. Започвам от утре. bowuu Дано да ми хареса и да ме харесат.

Снеже, знам какво е да работиш на едно място толкова време. След това е почти невъзможно да си намериш работа, която дори малко да ти харесва.

# 43
Стигне ли се до пазене, няма да има начин да я опазя.
За сега ще го отдадем на сезона. Да пукне пролет. Е, не да се хванем за зелено, но дано се по раздвижим.
Хепи, какво ще правиш утре? Ад също не съм разбрала.

# 44
Честито Луда!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт