Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 16

• 39 951
  • 725
  •   1
Отговори
# 135
Мислех, че ОББ са най-зле. Laughing

Днес на празника, с покупките на обуща, снабдих две семейства с подаръци за възлюбените - моето и на приятели. Crazy Егати смеха, ще подарим на половинките си обуща за Св.Валентин. hahaha Само да не им се видят много удобни и да хукнат нанякъде. Twisted Evil

# 136
  • Бг
Аааа, не, не Бижу, има и други.
kkk_taralejka, защо направо не звъннеш на картов център и там да искаш мейл, на който да партиш отказа.
Бижу, ти остави ами да не се зарибят и те hahaha.

# 137
Те са зарибени вече... Laughing
А днес зарибих цяла детска градина начело с директорката! Joy
Какъв успех пожъна приятелката ми с апреските на Skechers в тая шляпавица навън, не е истина.  Crazy Всичките ѝ колежки искат такива, но се уреди само една, преди да свършат в английския сайт и да се появят по 30€ в немския...
Да не говорим, че мъжът ѝ, който ни се смя, че сме като от мисията на Аполо13 и буча да ги върнем тия ботуши, сега си суши всяка вечер кожените обуща от 100 и кусур лева, и мърмори тихичко, и завистливо. Mr. Green

# 138
Тука има доста намаление Геокси
http://www.tkmaxx.com/search?q=geox#!&sort=price&order=asc

И тоя бял ботуш за 17 лири от 170 http://www.tkmaxx.com/womens-shoes+boots/off-white-woven-ankle-b … ots/invt/39585987 но само малки номера

# 139
Аааа, не, не Бижу, има и други.
kkk_taralejka, защо направо не звъннеш на картов център и там да искаш мейл, на който да партиш отказа.

Еми там им звънях, не им вършел работа мейл, докато ония не решели какво да правят с мойте парите, това е. Заболяме главата, развалих си празника за некви тъпи смешни пари, остави ами и вас натоварих, извинете за което.  newsm50

# 140
@ Netty  - ако още търсиш удобни и топли ботуши за широк крак - вече писах на последната страница на предната тема за моята поръчка от която съм много доволна:
http://www.javari.co.uk/dp/B004TP8WPM?ie=UTF8&ie=UTF8
Стават за широк крак и са точни като номер и даже с малко аванс вероятно заради това, че все пак са ботуши. Обиколката по горния ръб е 40 см + ластик който дава още около 2 см. Ватата е доста дебела и за начало може би "неутрализира" 1-2 см от ширината, но ще се слегне. В английския вече няма големи номера освен една 8-ца, но в немския още има всички номера, само са малко по-скъпи:
http://www.javari.de/s/ref=topnav_sk__gw/278-4472841-0297165/?on … _4%26pageCode%3Dd

И да повторя отново за забавянето - моите ботуши бяха поръчани от английския сайт, а дойдоха реално от Германия, но не с DHL, а с обикновена поща ( т.е. за първи път толкова бавно, а имено 10 дни). Може би има и други подобни случаи.

# 141
Здравейте.
И моята поръчка пристигна днес след 10 дни. Получих това http://www.javari.co.uk/dp/B004DI682E?ie=UTF8&ie=UTF8 за мъжо УК 11. Отварям ги и какво да видя - някакви огрооомни лопати вътре  Crazy . Ужким на ЕМУ 11ката отговаряла на 45. Ама на тях си пише 46 и както са и по-широкии...огромни ви казвам. Сега като се прибере, ще мери, ноо.... не е на добре работата  Laughing Иначе са много хубави, малко по-тъмен е цветът (оранжевия), бие на охра, но си личи, че са супер качествени  Peace 

# 142
Енерга дано му станат, че са много хубави, но ако ги връщаш, те ще ти поемат пощенските.
Моите последни ботушки, които получих бяха малко по-различен модел, от снимката и като ги извадих от кутията си викам, поне ако не ми станат, ще ги върна безплатно  hahaha
Добре, че станаха, че са големи красавици  Heart Eyes

# 143
Я! Викаш те ще ми поемат пощенските? Защото таблицата с размерите им е сбъркана ли? Хммм, ако е така - супер, имам компесаторен вариант.

Оххх, сега като няма намаление тука и ми е няк'во тегаво  Confused ОткАчена работа  Crazy

# 144
Pip88  Hug
И аз много ги харесах като пусна коментара, но в английския няма 39.Ще чакам в немския да пуснат някакъв код, но трябва да разменя тези или да ги върна, няма пари в картата за нови Wink.
И тези ботушки, които дойдоха големи са пуснати от немското джавари. Я да ви питам ако реша да ги върна до Англия или до Германия трябва да ги пусна newsm78.Поръчах ги от Англия, а дойдоха от Германия?

# 145
Я! Викаш те ще ми поемат пощенските? Защото таблицата с размерите им е сбъркана ли? Хммм, ако е така - супер, имам компесаторен вариант.

Оххх, сега като няма намаление тука и ми е няк'во тегаво  Confused ОткАчена работа  Crazy
Остана с впечатление, че си поръчала 45, а те са пратили 46 номер. Ако срещу УК номера, който си поръчала в таблицата им пише 45, а на твоята кутия 46, може да претендираш за пощенките и сигурно ще ти ги върнат  Peace
Аз съм доволна от тяхното обслужване на клиентите, за разлика от друг английски сайт, от където ми дойде разлят един продукт, но беше много евтин и аз реших да го задържа, но им писах да си опаковат по-добре нещата. В рамките на 5 дена ми отговориха 2 момичета, едното искаше да го върна за тяхна сметка и да ми прати нов, а другото ми обесняваше, че това не било тяхна грешка и нищо не можела да направи, вината била на куриерите им  ooooh!
Та да сме благодарни на политиката на Джавари и Амазон, не случайно са ми любите сайтове, а тая зима обух две приятелки и колежките им  hahaha
Съжалявам за офтопика  Embarassed

Netty като връщаш обувки, се следват няколко стъпки в самия сайт от който си ги поръчала и накрая той ти вади един етикет с адреса на който трябва да се върнат. Етикета се лепи на кутията  Peace

# 146
На нашето EMU пише това:

# 147
  • sofia
Тези дали ги има някой, много ли са лъскави  newsm78 -

http://www.javari.co.uk/Gabor-Youth-Candy1-Classic-3733301/dp/B0 … ;asins=B004TP8VF8

Получих едни Manfield (не ми харесва изработката, иначе красиви на вид но имам чувството че ще се сцепят на 2ро обуване). Яд ме е само че изпуснах кода , ама...

# 148
Дали някой може да ми измери стелката на затворена обувка Gabor,4 или 5,дамско. Simple Smile

# 149
Дали някой може да ми измери стелката на затворена обувка Gabor,4 или 5,дамско. Simple Smile

Az,но детско 4-ка = 24см,боти Peace

Общи условия

Активация на акаунт