Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 16

• 39 837
  • 725
  •   1
Отговори
# 390
  • По широкия бял свят
Получих тези Wrangelr http://www.javari.fr/Chaussures-homme/b/344090031/ref=topnav_sd_ … _3%26pageCode%3Dd , но са с дефект. Мислех да поръчам други, а тези да ги върна, но сега са вдигнали доста цените. Въпросът ми е може ли да ми направят замяна и да ми изпратят друг чифт, а не да ми връщат парите?

# 391
  • Бургас
Някой още да чака поръчка от 06.02 или преди това да се успокоя, че не съм единствена и може да има забавяне заради времето?  Rolling Eyes

Аз чакам от 02.02 Sad Искам да попитам какви са ви общите впечатления - само поръчки от френското ли изчезват? То от немското е ясно, че няма как вече... Ако е само от френското, ще им пиша с предложение да пуснат и те накаква жалба - няма заради крадците в Бг да спрат да ни доставят, защото ако твърде често трябва да въстановяват загубени поръчки няма да са много на сметка...

И моята от 03.02. от френско я няма.  Sad Така, като чета, наистина повечето липсващи пратки са от френското Джавари.

# 392
Искам да похваля тези   Взех ги за дъщеря ми,страхотна кожа и модел,а пък и произведени в България Laughing
http://www.javari.co.uk/s/ref=land_brand_Miss%20Sixty?node=21337 … 16%26pageCode%3Dd

# 393
Получих тези Wrangelr http://www.javari.fr/Chaussures-homme/b/344090031/ref=topnav_sd_ … _3%26pageCode%3Dd , но са с дефект. Мислех да поръчам други, а тези да ги върна, но сега са вдигнали доста цените. Въпросът ми е може ли да ми направят замяна и да ми изпратят друг чифт, а не да ми връщат парите?
Пиши им, че ще връщаш тези, защото имат дефект, искай да ти покрият пощенските и им кажи, че искаш да ги поръчаш отново, но на старата цена, на която си купила дефектните.
Джавари не правят замени, само приемат върнатите обувки и връщат парите, а ти трябва да си поръчаш пак това което искаш. Като се разбереш с тях, те ще ти пратят същият чифт на старата цена  Peace
За да върна чанта,заради тяхна грешка,кое подменю да избера от ''Select What You'd Like to Return''
Не искам да объркам нещо,защото пощенските ще са ми около 20 евро,ако  не ми ги върнат после...тя  чантата струва толкова   newsm78
Ти също можеш да си поискаш парите за пощенките, щом грешката е тяхна  Peace

# 394
Рони, тези Мис отговарят ли си на номера и до къде са дълги? 4 дали ще е 37?

# 395
Аз получих тези . Много ми харесват  Heart Eyes Струват ми се умалени с около половин номер, очаквах да са ми леко свободни, а са ми съвсем точно. Предполагам, че ще  се отпуснат малко де.

Sisley, пак си със слънчевия аватар   Heart Eyes

# 396
Момичета, моля ви кажете ми как става връщането ,в колко дневен срок , с кой куриер или по пощата и колко е шипинга ...Благодаря!  Конкретно ме интересува   Javari.co.uk ,но и за другите информацията би ми била полезна!

# 397
  • Бургас
Защо не ми се отваря файла с отзивите за различните марки?  Rolling Eyes

Как върви номерацията при Ara? Умалени, уголемени?

# 398
Добро утро, някой има ли поглед дали тези ботуши си отговарят като номер http://www.javari.de/Indigo%20Schuhe%20466%20537%20Mädchen/ … DNVKH2,B004AE2STI newsm78

# 399
  • София
Аз получих тези . Много ми харесват  Heart Eyes Струват ми се умалени с около половин номер, очаквах да са ми леко свободни, а са ми съвсем точно. Предполагам, че ще  се отпуснат малко де.

Sisley, пак си със слънчевия аватар   Heart Eyes
А как мислиш са тесен или широк крак са? Токчето колко см. е? Наистина ли е 2 инча? На мен ми се струват по-високи  newsm78

# 400
  • пловдив
Момичета, моля ви кажете ми как става връщането ,в колко дневен срок , с кой куриер или по пощата и колко е шипинга ...Благодаря!  Конкретно ме интересува   Javari.co.uk ,но и за другите информацията би ми била полезна!
Аз наскоро връщах пратка до англия, с бг пощи препоръчано до 1 кг. ми взеха 17лв.За около 10 дни пристигна до англия,а специално за Javari.co.uk мисля че може да върнеш стока до 1 година,но не съм много сигурна някъде тука във форума го прочетох.

# 401
Тези кой ли номер са? НЕ ми дава опция за избор

http://www.javari.co.uk/Trueform%20Womens%20Davis%20Trimmed%20Tl … 0SLIJO,B0050SLMOU

# 402
Днес съм получила известие, и то второ  Rolling Eyes По принцип очаквам и друга пратка, но едва ли е тя. Така че утре най-вероятно ще се похваля с поръчката си от 06.02.  Grinning

С прискърбие съобщавам, че си получих другата пратка, а не обувките. Продължавам да чакам.

# 403
  • София
Защо не ми се отваря файла с отзивите за различните марки?  Rolling Eyes

Как върви номерацията при Ara? Умалени, уголемени?
Според мен, файла и мъжа ми  Wink, си отговарят точно. Става въпрос за ботуши 45 номер.

# 404
geri_pam Аз получих такива. Много са хувави, за тесен крак. Поръчах 37/4 , но отговарят на БГ 36.

Общи условия

Активация на акаунт