Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 16

• 39 810
  • 725
  •   1
Отговори
# 435
# 436
Знам , че е обсъждано, но кой бутон трябваше да натисна, за да опитат отново да ми изтеглят пари от сметката. Вчера я захраних, но още не са си дръпнали.

# 437
  • София

Мерси zakobako  Hug Колегата  по метода на Ронка "без да искам" се уреди Laughing
Бутона е  Mode de paiement : Modifier le mode de paiement

# 438
# 439
  • зад парка
Как разбирам по какъв начин ще бъде направена доставката - по пощата или по куриер?

"1 item - delivery estimate: 23-Feb-2012

Delivery #1: Dispatched on 16-Feb-2012

Delivery Address:
...

Delivery Speed:
Standard..."

# 440
  • Бг
InaDot, това от английският сайт ли е, ако е така, чакай ги по пощата.

# 441
  • София
При опит за плащане във френското Джавари ми се изисква код за сигурност на картата. За пръв път плащам с тази карта във френския сайт, но дали наистина е небоходимо да се въвежда кода, при положение че в английското и немското джавари не се въвежда никъде?
 Hug

# 442
  • зад парка
InaDot, това от английският сайт ли е, ако е така, чакай ги по пощата.

Мерси

# 443
  • Бургас
Защо не ми се отваря файла с отзивите за различните марки?  Rolling Eyes

Как върви номерацията при Ara? Умалени, уголемени?
Според мен, файла и мъжа ми  Wink, си отговарят точно. Става въпрос за ботуши 45 номер.

Благодаря, но аз се интересувам за дамските. Явно съм пропуснала да уточня.  Embarassed

Ето тези Ara и тези Be Only гледам... Според вас кои са по-добрият избор?
Ara-та май са доста широчки, това ме притеснява.

А, оправили са начина на показване на линковете, така са много по-видими.

# 444
  • зад парка
При опит за плащане във френското Джавари ми се изисква код за сигурност на картата. За пръв път плащам с тази карта във френския сайт, но дали наистина е небоходимо да се въвежда кода, при положение че в английското и немското джавари не се въвежда никъде?
 Hug

Аз не съм обърнала внимание как съм платила в английския сайт, но тези последни 3 цифри от обратната страна на VISA ми ги искат навсякъде другаде където съм плащала досега, май без javari/. Според мене няма проблем.

# 445
  • зад парка

Като се опитам да поръчам ми излиза един бутон , на който пише "In den Einkaufswagen" и знак, че не мога да поръчам. Какво означава това?

# 446
  • София
 Hug

Аз не съм обърнала внимание как съм платила в английския сайт, но тези последни 3 цифри от обратната страна на VISA ми ги искат навсякъде другаде където съм плащала досега, май без javari/. Според мене няма проблем.

Благодаря, InaDot   bouquet
Преди се чудих защо не го искат в немския и английския, сега пък се чудя защо не ми го искат  Grinning

P.S. Сега стана с кода, ама то с тази подозрителност българска и моя... #Crazy

# 447
Като се опитам да поръчам ми излиза един бутон , на който пише "In den Einkaufswagen" и знак, че не мога да поръчам. Какво означава това?
Добави в количката. Peace

# 448
  • на 90 км от морето

А избра ли размера?  newsm78
Ако си, тогава не би трябвало да прави проблем  Wink

# 449
  • зад парка
Мерси! Но защо не мога да ги поръчам?! Всички 38 номер ли сте ги изкупили?  Joy

Общи условия

Активация на акаунт