Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 16

• 39 815
  • 725
  •   1
Отговори
# 420

мисля, че е естествен велур. Cuir - кожа

и аз поръчах в сряда два чифта ботуши и снощи се зарадвах, че вече имат тракинг номер, обаче днес  вече го нямааа newsm78 ...  малко странно, но явно са решили и моите неща да ги пращат отделно
от 13.02 май е доста рано да се търси в България, аз имам една от 11.02  и я няма, а по-предната я чаках седмица преди да се появи в DHL.bg.
забелязвам, че асортимента в Javari.de  взе да се изчерпва доста бързо  - поне това, което аз си преглеждам де

# 421
  • София
Я кажете сега, току-що видях, че в английския амазон са се появили моите все още непристигнали сандали...ако в крайна сметка не  дойдат... практиката е да бъдат заменяни, нали? Поръчала съм от английското Джавари, там ги няма още, но нали все пак двата сайта са свързани, ще ми ги пратят ли отново в крайна сметка... ама и аз едно обяснение дадох.... надявам се сте ме рабрали...  ooooh!

# 422
Я кажете сега, току-що видях, че в английския амазон са се появили моите все още непристигнали сандали...ако в крайна сметка не  дойдат... практиката е да бъдат заменяни, нали? Поръчала съм от английското Джавари, там ги няма още, но нали все пак двата сайта са свързани, ще ми ги пратят ли отново в крайна сметка... ама и аз едно обяснение дадох.... надявам се сте ме рабрали...  ooooh!
За съжаление са свързани, но си имат отделни политики и ако ги няма на сайта на джавари, няма да ги вземат от амазон, ако това ти е тайната надежда.

# 423
  • София
Я кажете сега, току-що видях, че в английския амазон са се появили моите все още непристигнали сандали...ако в крайна сметка не  дойдат... практиката е да бъдат заменяни, нали? Поръчала съм от английското Джавари, там ги няма още, но нали все пак двата сайта са свързани, ще ми ги пратят ли отново в крайна сметка... ама и аз едно обяснение дадох.... надявам се сте ме рабрали...  ooooh!
За съжаление са свързани, но си имат отделни политики и ако ги няма на сайта на джавари, няма да ги вземат от амазон, ако това ти е тайната надежда.
anitsa така не се говори....  Joy
Мерси, това ми беше идеята...   bouquet

# 424
Споко, на мен ми разделиха ботите и чехлите така. Днес може да ти шипнат и останалите. Явно им излизат по-евтино така доставките.
Пуф - явно се разрастна бизнеса и вече не е както миналата година - поръчваш и шипват веднага и всичко накуп. Явно вече обувките са пръснати в различни складове и различни страни, защото на доста от нас обувки поръчани от английския сайт дойдоха от Германия. Вероятно затова делят поръчките.

Няма лошо! И тук един да отворят складец ... Ти да видиш! Joy

# 425
anitsa така не се говори....  Joy
Мерси, това ми беше идеята...   bouquet
Просто и аз имах една такава тайна надежда преди време, но свързана с цени и те бързо-бързо ми попариха надеждите.
Но да стискаме палци да ти дойдат нещата и да не се налага разправии.

# 426
Споко, на мен ми разделиха ботите и чехлите така. Днес може да ти шипнат и останалите. Явно им излизат по-евтино така доставките.
Пуф - явно се разрастна бизнеса и вече не е както миналата година - поръчваш и шипват веднага и всичко накуп. Явно вече обувките са пръснати в различни складове и различни страни, защото на доста от нас обувки поръчани от английския сайт дойдоха от Германия. Вероятно затова делят поръчките.
Тогава си представям как разни "кротки" женици от форума биват обвинени за навлизане с взлом във въпросния склад. Simple Smile

# 427
http://www.javari.de/Damenschuhe-Stiefel/s/ref=topnav_sd__d?ie=U … 56%26pageCode%3DdМоля отзиви за тези интересува ме дали са водоустойчиви и ако някой ги има вече да каже дали си отговарят на номера Praynig Peace

# 428
  • София
Тогава си представям как разни "кротки" женици от форума биват обвинени за навлизане с взлом във въпросния склад. Simple Smile
  Joy Joy Joy                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       
Относно изпращането и на мен всички обувки ми бяха пратени по отделно,явно така им е най евтино.Дори и тези който пратих до UK адрес(един и същи модел,различни номера) също ги разделиха едните с Royal Mail,а другите с куриер иди,че им хвани логиката.
Получих тези http://www.javari.co.uk/dp/B0051SGQ7M?ie=UTF8&ie=UTF8  - номер 11 Child(30)за дъщеря ми  стелка 19 см. и номер 5(38)за мен, стелка 24.5 см.Много са хубави и предполагам няма да пропускат сега ходим с миналогодишният модел и съм много доволна.Надявам се и този да е така днес ще ги тествам.

# 429
  • София
http://www.javari.de/Damenschuhe-Stiefel/s/ref=topnav_sd__d?ie=U … 56%26pageCode%3DdМоля отзиви за тези интересува ме дали са водоустойчиви и ако някой ги има вече да каже дали си отговарят на номера Praynig Peace
На петата снимка се вижда желязна табелка с някакво еуротекс, тоест според мен са водоустойчиви.

# 430
На петата снимка се вижда желязна табелка с някакво еуротекс, тоест според мен са водоустойчиви.
DUO-TEX Peace Grinning Което не знам какво значи.

# 431
  • Бг
Значи, че имат двойна мембрана, която е дишаща и водоустойчива, но пък никъде в описанието не пише "Wasserdicht", което значи водоустойчиви.
Dzuls, би ли споделила моля, ти от детската номерация ли си поръчала това UK5, че си бях харесала едни Тимбърленд-ки и единствено това ме спря, че бяха в детска секция и не знаех дали това UK5-UK5 ще отговаря на номер 38. Благодаря   bouquet.

# 432
  • София
Alexa_a, да тези са детски и UK 5 си е 38 номер.Аз много пъти си поръчвам от детските и досега не съм имала проблем.На приятелка поръчах този модел(също от детските)  http://www.amazon.co.uk/gp/product/B000VIAOXO/ref=oh_o00_s00_i00_details  -  станаха и идеално.

# 433
# 434
  • Бг
Dzuls, сърдечно благодаря за информацията  bouquet. Вече ще знам за английския като си харесам.
Сега съм си поръчала от немско тази Ricost-а, дано си отговаря, че и тя е от детската номерация  Mr. Green.

Общи условия

Активация на акаунт