Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 16

• 39 816
  • 725
  •   1
Отговори
# 405
fannyy

точно за тези ботуши писах на джавари, отговориха ми да изчакам - има номера, но няма възможност за техния избор. писаха ми, че ще съобщят след 2-3 дни когато това ще бъде оправено. Нямам имейл, няма и оправяне Mr. Green А писах им още когато имаше код. Така че към следващия код може би ще разберем какво има и какво няма  Grinning

# 406
Аз получих тези . Много ми харесват  Heart Eyes Струват ми се умалени с около половин номер, очаквах да са ми леко свободни, а са ми съвсем точно. Предполагам, че ще  се отпуснат малко де.

А как мислиш са тесен или широк крак са? Токчето колко см. е? Наистина ли е 2 инча? На мен ми се струват по-високи  newsm78
За тесен до нормален крак са. Токът, измерен отзад, е 9см,  а отпред-6см. Обхващат добре крака и токът някак си не се усеща.

Последна редакция: пт, 17 фев 2012, 09:40 от Фенси

# 407
  • Варна
Чоколина, аз ги получих в кафяво. Бях поръчала ук5 , т.е. 38номер. Обаче ми пратиха ук6, на който пише 38номер. Писах им, че съм поръчала ук5, а са ми пратили ук6. Обещаха да си поемат пътните, ако ги върна. Наистина номерацията е странна. Тези, които ми пратиха ук6, 38номер са уголемени поне с един номер и са много широки на пръстите. Аз обаче съм с много слаби крака и приличам на патица. Laughing Иначе обувките са качествени.

Благодаря ти, Натали! Hug И аз съм със слаби крака и най-вероятно ще ми стоят по същия начин. Rolling Eyes

Ще отида да се разпиша в пощата, че отказвам пратката, за да се върнат обратно. Peace
Извинете, че ви се меся, но ако става дума за Groundhog са умалени- пробвай ги преди да ги върнеш  Hug

Вече тотално се обърках, последно уголемени или умалени са?! Ако може някой да ми премери стелка, че да се ориентирам! Praynig

Стелка на ук6 -38номер - 25см, измерена с рулетка. Много са широки на пръстите.

# 408
  • зад парка
Един въпрос:

Поръчах 3 чифта обувки. От кредитната ми карта javari изтеглиха пари и за трите. Това беше преди 2 дни.
Днес получих съобщение , че е изпратен от тяхна страна само 1-ния чифт, а за другите 2 има забавяне.  

Моля някой, който се е сблъсквал с подобен проблем, да ми обясни какво трябва да направя. Да чакам или ...  newsm78 Мога ли да се откажа да  получа 2-та чифта, за които има забавяне и в този случай , дали ще си получа обратно парите и как?

Благодаря предварително!

# 409
  • зад парка
Момичета, моля ви кажете ми как става връщането ,в колко дневен срок , с кой куриер или по пощата и колко е шипинга ...Благодаря!  Конкретно ме интересува   Javari.co.uk ,но и за другите информацията би ми била полезна!
Аз наскоро връщах пратка до англия, с бг пощи препоръчано до 1 кг. ми взеха 17лв.За около 10 дни пристигна до англия,а специално за Javari.co.uk мисля че може да върнеш стока до 1 година,но не съм много сигурна някъде тука във форума го прочетох.

Ето какво ми писаха последно по въпроса за връщането:

"Javari.co.uk allows you to cancel this contract and return items for a period of 365 days!  This is far better than the 7 day rights of return that is required by the UK's Distance Selling Regulations.  This applies to all of our products."

# 410
Момичета ,според вас -тези ботуши имат ли отвътре дебела вата http://www.javari.de/Remonte-Dorndorf-D0972-21-Stiefel-Schwarz/d … O6SC%2CB004CFAUMM
Искам ги за напролет,та ако са с вата не ми връшат работа  Thinking

# 411
  • София-Лагера
Получих тези в сиво за малкия
http://www.javari.co.uk/s/ref=topnav_sk__s/279-2674150-3936222/? … 29%26pageCode%3Dd
Страхотна зимна обувка.Стабилна,с хубав грайфер.
Сега гледам ,че номерата им стигат до 9 UK ,което си е мъжко 43номер. Thinking
Заслужават си всеки лев.

# 412
Доста намалени, от 160 на 32 евро, само 41 нр.
http://www.javari.fr/Bench-Meta-Tranch-Boots-femme/dp/B004773QH6 … p;nodes=344089031

# 413
  • София
Според вас дали е естествена кожа  http://www.amazon.fr/Donna-Stella-8067-8092B-31-Boots-femme/dp/B006FJH81Y   Thinking

# 414
Един въпрос:
Поръчах 3 чифта обувки. От кредитната ми карта javari изтеглиха пари и за трите. Това беше преди 2 дни.
Днес получих съобщение , че е изпратен от тяхна страна само 1-ния чифт, а за другите 2 има забавяне.  

Споко, на мен ми разделиха ботите и чехлите така. Днес може да ти шипнат и останалите. Явно им излизат по-евтино така доставките.

# 415
Ох,аз си чакам още чехлите от събота Crossing Arms Що не идвааааат???? То не че ще го нося точно сега  Mr. Green ама да са ми тук при мен Crazy

# 416
  • Sofia
имам поръчка пратена от Германия на 13-ти, но я виждам само в немския сайт на dhl. в българския я няма, какво да правя?

# 417
  • София
имам поръчка пратена от Германия на 13-ти, но я виждам само в немския сайт на dhl. в българския я няма, какво да правя?

Не е стигнала още до БГ. Една поръчка от немското, пратена на 8.02, едва вчера е пристигнала тук. Днес се надявам да я донесат.

# 418

Четеш първия пост в темата.

# 419
Споко, на мен ми разделиха ботите и чехлите така. Днес може да ти шипнат и останалите. Явно им излизат по-евтино така доставките.
Пуф - явно се разрастна бизнеса и вече не е както миналата година - поръчваш и шипват веднага и всичко накуп. Явно вече обувките са пръснати в различни складове и различни страни, защото на доста от нас обувки поръчани от английския сайт дойдоха от Германия. Вероятно затова делят поръчките.

Общи условия

Активация на акаунт