Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 16

• 39 734
  • 725
  •   1
Отговори
# 540
Някой сигурно е върнал една 4-ка от готините апрески Skechers, защото се появи на сайта. Имайте предвид, че са уголемени и 4 си е отвсякъде 5.
Аз нося 7 и купих 7, но ми е голямо с цял номер и спокойно щях да вляза в 6. Приятелката ми си ги носи вече всеки ден и е адски доволна!

# 541
Записвам се.Сестра ми сега реши,че иска бАтушки,ще зяпам за нея нещо изгодно  Peace

# 542
След обикаляне по софийските магазини, поръчах тези гумени ботуши за мен и за детето

# 543
Някой сигурно е върнал една 4-ка от готините апрески Skechers, защото се появи на сайта. Имайте предвид, че са уголемени и 4 си е отвсякъде 5.
Аз нося 7 и купих 7, но ми е голямо с цял номер и спокойно щях да вляза в 6. Приятелката ми си ги носи вече всеки ден и е адски доволна!
Бижу благодаря ти. Отдавна си търся нещо такова топличко  Laughing Laughing Laughing 38 номер съм и веднага ги налапах. Peace Peace Peace  bouquet  bouquet  bouquet

# 544
 Laughing Хайде, честити!  bouquet Пиши как са ти като ги получиш. Hug

# 545
Задължително.  Hug Hug Hug Hug ще черпя само да ми станат.

# 546
  • София
Взех от пощата два чифта:

http://www.javari.co.uk/dp/B004WIO9AS?ie=UTF8&ie=UTF8 - тези обувки, за които толкова време се чудих дали да ги откажа, за да се върнат направо обратно, страхотни са, много удобни, красиви, червеното е приятно, а не дразнещо ярко... абе, идеални са... но, наистина са уголемени - по-скоро със сгрешена номерация, защото тези, които получих, също са с един номер по-големи - поръчах 4-ка, а получих 5-ца (пише UK 5, EUR 37). Ужасно ме е яд, защото са невероятно удобни обувки, подходящи за дълги разходки - точно за целта, за която ги поръчах... Tired Ако някой не си ги хареса (ще ги обявя в другата тема), ще ги върна на Джавари, като ще си искам и пощенските, тъй като са ми пратили номер, различен от този, който съм поръчала. Все пак, горещо ги препоръчвам на всеки, носещ 38 номер. Peace

http://www.javari.co.uk/dp/B00567GKHO?ie=UTF8&ie=UTF8 - случайно докопах тези ботушки в кафяво, като с кода ми излязоха 15 паунда. Страхотни са и ми залепнаха.  Party
chocolina, Lotus -а искаш да кажеш, че си отговарят ?   bouquet

# 547
  • Варна
Бижу, много, много благодаря!  bouquet Само последно да питам, аз ги гледах в мъжкия сектор, ще дойдат мъжки, нали? Не детски?

# 548
Ама синовете ми са на 19, аз говоря за мъжки обувки - 45 и 46 номер! Laughing Няма да дойдат детски! Wink Peace

# 549
  • Варна
Бижу, за теб, каквото ти допада!  bouquet

# 550
И трите! Laughing Hug  newsm24

# 551
здравейте, има ли някой отзиви за тези ботуши?
http://www.javari.de/s/ref=topnav_sk__s/279-1909383-8094741/?ons … 65%26pageCode%3Dd

# 552
Здравейте,много отдавна не съм пускала поръчка от англ.вариант на сайта,но днес синът ми си хареса едни боти,та въпроса ми е защо ми начислява ддс накрая,преди нямаше такова нещо?

# 553
  • Sofia
Здравейте,много отдавна не съм пускала поръчка от англ.вариант на сайта,но днес синът ми си хареса едни боти,та въпроса ми е защо ми начислява ддс накрая,преди нямаше такова нещо?

На детските начислява,защото там детските стоки са освободени от ДДС, но ако ги пуснеш до английски адрес няма да ти начисли ДДС.

# 554
Извини ме ако съм те питала вече, но колко е стелката на номер 7   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт