Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 16

• 39 750
  • 725
  •   1
Отговори
# 555
Някой сигурно е върнал една 4-ка от готините апрески Skechers, защото се появи на сайта. Имайте предвид, че са уголемени и 4 си е отвсякъде 5.
Аз нося 7 и купих 7, но ми е голямо с цял номер и спокойно щях да вляза в 6. Приятелката ми си ги носи вече всеки ден и е адски доволна!
Извини ме ако съм те питала вече, но колко е стелката на номер 7   bouquet
Не мога да бръкна вътре, но като меря отвън до където влизат пръсти и където е петата, се предполага, че е 27 см стелката. Така пише и в Амазон. И толкова някъде голяма я усещам.

# 556
Здравейте,много отдавна не съм пускала поръчка от англ.вариант на сайта,но днес синът ми си хареса едни боти,та въпроса ми е защо ми начислява ддс накрая,преди нямаше такова нещо?

На детските начислява,защото там детските стоки са освободени от ДДС, но ако ги пуснеш до английски адрес няма да ти начисли ДДС.
http://www.javari.co.uk/Sterling-Cobalt-SS902CM-Brown-Wide/dp/B0 … ;asins=B001U0OEYC на тези ми начисли ддс,не са детски. Сега няма код за англ.нали?

# 557
  • Sofia
Аз съвсем изключих, писах и вчера , че пуснах тези , които също не са детски, но ми начисли ДДС. Явно има нещо ново  newsm78

# 558
Бижy къде четеш размерите в Амазон? Аз гледам в таблицата срещу УК7 са написали 25,5 см, което ми се струва малко вероятно  Thinking
Чета коментарите и повечето пишат, че си отговарят.
mimi_msm ако са ти малки апреските, пиши ми едно ЛС преди да ги върнеш. Ако отговарят и са УК 4 би трябвало да ми станат на мен. Аз искам черни, но какво пък, може да размисля  Wink

# 559
Значи не е било в Амазон.  Rolling Eyes Но някъде го прочетох. newsm78 Ще се опитам да го намеря.

http://www.dickssportinggoods.com/info/index.jsp?categoryId=1424019

И гарантирам, че това са реалните размери на Skechers! Миналата година връщах маратонки №8, които си бяха направо №43!!!

Последна редакция: сб, 18 фев 2012, 22:43 от Бижy

# 560
  • Варна
http://www.javari.co.uk/Sterling-Cobalt-SS902CM-Brown-Wide/dp/B0 … ;asins=B001U0OEYC на тези ми начисли ддс,не са детски. Сега няма код за англ.нали?
И аз със същия въпрос?

# 561
http://www.javari.de/Rohde%20Hanna%202533%20Damen%20Hausschuhe/d … CM053E,B004FV61LC   41 номер

Я кажете някой ако има Кубанас отговарят ли. че Ред я няма да помоля да мери стелка  Sad

# 562
Значи не е било в Амазон.  Rolling Eyes Но някъде го прочетох. newsm78 Ще се опитам да го намеря.

http://www.dickssportinggoods.com/info/index.jsp?categoryId=1424019

И гарантирам, че това са реалните размери на Skechers! Миналата година връщах маратонки №8, които си бяха направо №43!!!
Благодаря! Вече съм сигурна, че съм за УК 4   bouquet

# 563
Бижу,а ти не искаш ли като са ти големи да се разделиш с тях Flutter  Blush

# 564
Искам! Но искам № 6 вместо тези Laughing
Ако изскочат от някъде №6 без значение от цвета, веднага ти давам тези!
Обаче ги няма и в сайта на Скечърс даже www.skechers.co.uk/
Само в Амазон но по 54 лири!...

Последна редакция: сб, 18 фев 2012, 22:54 от Бижy

# 565
Пуууу то и на майка ми й е по-добре 6-ца,ама може и 7 да носи и затова питам така лекичко,ако нещо такова решиш Mr. Green

# 566
Някой може ли да ми каже дали Cubanas си отговарят горе-долу? От английската номерация нося 6.5, а те такъв номер нямат и се чудя дали 7 няма да е много голямо. Thinking Конкретно става въпрос за тези.

# 567
  • София
Аз отдавна не съм се появявала .Особено сега покрай намалението стратегически избягвах темата..за да не се изкушавам. Crazy

За протокола и архива, получих тези:
Columbia Men's Wallawalla Mid Omni-tech Walking Boot  може би с една идея по тесни и по къси..нося 38.5 /39 , кракът ми е нормално широк. На мен са ми ок.Супер удобни.  Heart Eyes
Merrell Women's Enuma Walking Shoe ,  са ми с една идея по широки и големи.Отново много удобни, страхотна подметка. Поръчах ги за 34 лири.

Отделно чакам Karrimor Men's Bodmin II Mid Weathertite Walking Boot за ЛМ. Когато пристигнат ще дам отзиви.

# 568
Бижy къде четеш размерите в Амазон? Аз гледам в таблицата срещу УК7 са написали 25,5 см, което ми се струва малко вероятно  Thinking
Чета коментарите и повечето пишат, че си отговарят.
mimi_msm ако са ти малки апреските, пиши ми едно ЛС преди да ги върнеш. Ако отговарят и са УК 4 би трябвало да ми станат на мен. Аз искам черни, но какво пък, може да размисля  Wink
Ще се обадя няма проблеми.  bouquet  bouquet

# 569
Искам! Но искам № 6 вместо тези Laughing
Ако изскочат от някъде №6 без значение от цвета, веднага ти давам тези!
Обаче ги няма и в сайта на Скечърс даже www.skechers.co.uk/
Само в Амазон но по 54 лири!...
Бижу, 39 номер от немското може да поръчаш  Peace

Общи условия

Активация на акаунт