Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 16

• 39 421
  • 725
  •   1
Отговори
# 690
Дойдоха ми официалните ботушки, направени с любов в Испания - Wonders, които не се перат, не се гладят и не се ядат, както е видно от подметката.  Joy Joy Joy  Ама тези верно нямат два модела с еднакви подметки, много ме кефят.

Тази марка като цяло май не е за широки крака (като ги видях ми изглеждаха миниатюрни отвсякъде и се уплаших, че няма да вляза и пак ще си остана боса по по-официални рокли да шляпам). Но успешно се наврях и са ми добре на усещане, мекичка е кожата, не убива никъде. Ние 41 сме си за 42 на тази марка (и едни балеринки техни имам 42), за по-малките номера не смея да твърдя за умаляване, помня имаше коментар да си отговаря марката, а не виждам UK номер нито на кутията, нито на обувките, може би просто UK 8 да го водят 42. Хубави са ботушите, отвътре е чиста гладка кожа, няма подплата, но това според мен си е официален ботуш, не е за навън по снега да се джапа. И на прасеца имат ширина, успях с дънки да ги намъкна без проблем. Много ми харесват, но не успях да ги докарам фотогенични на снимките нещо, на сайта са си реалистични снимките - цък и цък.

благодаря ти за информацията. мога ли да те помоля да измериш ширина на прасеца, на глезена и евентуално подметка. в джавари се свършиха, но в амазон е останал един 41ви номер и се чудя дали ще ми стане. аз по принцип нося 40ти номер. на мен са ми необходими за костюми

# 691
  • FR
И аз на джапанки съм виждала ама на обувки не бях,сигурно е грешка. Уф много ми харесаха.Трябва някой с френски.

Писах им, като отговорят ще пиша какво са казали  Simple Smile

# 692
  • София
Glattleder каква кожа е?

# 693
  • Бг
Елица, естествена кожа е това.
Ама четете бе хора, на първа страница го има написано.

Превод на материалите на обувките:

от немски:                                                                         от английски:

Glattleder - естествена гладка кожа                                 Leather - естествена кожа
Leder - естествена кожа                                                    Leathermix - естествени кожи комбинирани
Veloursleder - естествен велур                                          Grain - естествена кожа
Kalbsleder - телешка кожа                                                 Suede, Velour - естествен велур
Lammfell - агнешка /овча кожа /вълна                              PU, Manmade - изкуствена кожа
Schafleder - овча кожа                                                       Faux Fur - изкуствена кожа с косъм
Ledermix - естествени кожи комбинирани                        Rubber - гума
Synthetik, PU - изкуствена кожа
Lack - лак
Gummi - гума

# 694
Мегало, меря ги свити, т.е. за обиколка - двойно. Прасец (най-горе): 19.5 см, глезен (при възела): 13.7 см, стелка (доколкото успявам да меря, че сламки нямам): 27.5 см. Отпред на върха си е остро, няма как да се напъхат докрай пръстите по принцип. На мен краката ми са 26.5 и 27 см, даже на по-малкия крак ги усещам по-добре.  Laughing Дано успееш да се ориентираш.  

# 695
  • София
Alexa_a, мерси.
Усъмних се, че на едни пише Glattleder, на други само Leder, пък не виждам разликата.

# 696
  • Бг
Елица, естествена е кожата, аз също имах съмнения, че може да е изкуствена, но ти го гарантирам, т. к. имам чанта с такова описание.

# 697
Мегало, меря ги свити, т.е. за обиколка - двойно. Прасец (най-горе): 19.5 см, глезен (при възела): 13.7 см, стелка (доколкото успявам да меря, че сламки нямам): 27.5 см. Отпред на върха си е остро, няма как да се напъхат докрай пръстите по принцип. На мен краката ми са 26.5 и 27 см, даже на по-малкия крак ги усещам по-добре.  Laughing Дано успееш да се ориентираш.  

много ти благодаря. ще се измеря довечера и сигурно ще ги поръчам. мисля, че мога да ги върна също безплатно, ако толкова не стават. харесала съм още едни на манас, но те малко височки ми идват за все пак ежедневна обувка

# 698
  • FR
И аз на джапанки съм виждала ама на обувки не бях,сигурно е грешка. Уф много ми харесаха.Трябва някой с френски.

Писах им, като отговорят ще пиша какво са казали  Simple Smile

Получих отговор, ако не друго поне са бързи  Joy Та отговорът е, че ще се свържат с щефа на бутика и най-късно до 24/02/2012 ще ми дадат по-прецизен отговор по моя въпрос.

# 699
Някой да е пазарувал с карта Maestro?? Това е единствения начин да пазарувам, без да ме усети мъжо  Crazy

# 700

Таралежке, някои банки освобождават блокирани пари след 15 дена. Обади се в банката да ти дадат информация, също дали отблокират с мейл от търговеца, т.е. и мейла с отказа на поръчката може да ти свърши работа, но зависи коя ти е банката.

yoshko  Hug Да са ти честити новите ботушки, със здраве да си ги носиш, много са хувави и благодаря за съвета, какво ли не говорих с тия тъпанарки от Райфайзен, не и не, търговеца да си ги отблокирал, Джаварци ми пишат моита банка да си ги отблокира  ooooh!, не мога се разбера с никой.
Добре, че сега попаднах на някакво свястно момченце в банката та му препратих мейлите пък да видиме  Tired

Последна редакция: пн, 20 фев 2012, 20:38 от kkk_taralejka

# 701
  • София
Здравейте, аз да се пооплача  Cry Дойдоха ми тези El Naturalista, черни, номер 7, много хубави, но са ми големи и сега се чудя какво да ги правя. Ще ги пусна първо в другата тема за начало, а ако никой не си ги познае, ще трябва да се запозная с процедурата по връщане. Confused

# 702
Момичета харесах си тези ботушки на Buffalo нося номер 39, трябва ли да поръчам 40 според файла пише че са умалени
http://www.javari.de/Damenschuhe-Stiefel/s/ref=topnav_sd__d?ie=U … 57%26pageCode%3Dd

Последна редакция: пн, 20 фев 2012, 19:25 от Netty

# 703
# 704
Моля за помощ Embarassed
Трябва да върна ботушите, които се оказаха с дефект за тяхна сметка. Как беше точно изискването?
 След като си принтирам  формата за връщане и го залепя на кутията, сумата която е за тяхна сметка от фактурата къде я слагам?
Предварително  ви благодаря  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт