"Маха със ръчички, рита със крачета, веселата ДЕКЕМВРИЙСКА чета"

• 32 824
  • 726
  •   1
Отговори
# 345
Marie, на нас педиатъра ни го предписа и май пише, че е за деца над 2 години. Каза ни да го използваме в краен случай и по-половин свещичка.  Simple Smile

den23, аз четох листовката в нета, че и ние акаме на 2 дни веднъж, днес на 3-тия се изака, но е от доста време така ... но щом док ви е казал да давате значи може...

Честит рожден ден на Теди   bouquet ,
и ММ днес има ЧРД, да почерпя и аз за негово здраве

# 346
  • София
Честит празник на всички - малки и големи!

Lyubi, аз със закъснение, ама ако не си сигурна в УНГ доктора, мога да ти препоръчам д-р Владимирова, в Дружба 1 й е кабинета. Моя син нали след всяка хрема е с отит - редовни клиенти сме. Даже сега пак трябва да го водя  Sad , само да ми запали колата, че иначе ми е сложно с двете.

# 347
 Hug  Hug  Hug
Силни прегръдки за всички, аз нямам време да ви следя тук, но поглеждам чат пат какво става в фейса Simple Smile

# 348
  • Стара Загора
Теди, честит рожден ден! Да си жива и здрава, много любов и щастливи мигове с малкото слънчице.
Ние пием от доста време капки Биогайя, по 5 капки вечер, изключително съм доволна, но много бързо свършва шишенцето.
Да допълня за първа страница, че съм пропуснала, от Стара Загора сме.

# 349
Мария, ако ударим на дърво с това лечение, ще се възползвам от предложението за УНГ Wink
Момичета, някоя от вас прави ли инхалации на детето си при хрема и кашлица?

Последна редакция: пт, 24 фев 2012, 21:56 от Lyubi

# 350
  • Варна
Привет!
И ние бяхме на консултация днес - качил е 1,500кг  Crazy и вече е 6,100кг и 59 см, но виждам че има и по едрички бебенца  Grinning Доктора каза - браво, все така, аа викам- как все така, той на годинка ще стане 20 кила шишо  Laughing
Препоръчайте ми, моля, медицинска козметика за тяло и лице! Много е бял и кожата му е суха на Марти. Досега бяхме на зехтин, но все има проблем с кожата и доктора каза да минем на медицинска козметика. Имах тестер на Нахтхерцен и ми допадна.
Еййй, дано събота и неделя е хубаво времето  Praynig

# 351
  • София
Здравейте момичета  Laughing

Най-накрая да успея и аз да пиша  Grinning Днес бяхме на консултация и Криси вече е 6,350 кг. и 57 см.  Simple Smile много съм доволна страшно си дръпна, като се има предвид, че се роди 2,475 кг. и 47 см. ( в 36 г.с. )  Simple Smile Иначе и биха само едната ваксина, другата ще е следващата седмица.Добре я понесе, плака съвсем малко, а като се прибрахме веднага и дадох панадолче и залепих охлаждаща лепенка.

Честит рожден ден на Теди   ura и честити месечинки на всички бебенца  passifier

# 352
Малко и аз да попиша:
Мимето, плюнчат се,защото започва да секретира слюнчната жлеза. Дивна и тя ми се слюнчи и прави балончета. Доставя й истинско удоволствие.

Честито на всички малки месечинки!

Честито и на Теди - Бъди щастлива![/b]

Аз съм в едно тъжно състояние. Моето Дивне по кантара вкъщи не е наддало за последните 10 дни. Щи видимконсултациите другата седмица. Утре пък ще я водя при доцентката-гастроентерелог, за да я види как е.
Иначе се развива толкова бързо. Наддига рамене и глава, а с моя помощ се изправяме. Държи ме тя с двете си ръчички. Също и гука и се смее с глас. Има много смешен гъдел. Иска да е все изправена, но пусто неядене и мъка. Устата й понякога ми мирише на ацетон, а знам, че е от малкото течности, които приема. И сега не минава 500мл на денонощие. Cry Просто ми се иска да погледна в бъдещето след 2 г. и да видя, че всичко е ок, тя поне да спя спокойно.

Браво на порастналите дечица -  Hug!
Биогаята я капя наведнъж. Но може да опитам и на повече пъти.

Последна редакция: пт, 24 фев 2012, 22:41 от chip4e

# 353
Чипче, дано кантара ти не отчита вярно. Нали имаше голямо отклонение и последния път, когато се теглихте.  Thinking Знам, че когато децата станат много активни и наддаването е почти на половина. Явно Дивнето е много енергично дете. Предполагам, че всичко ще е наред и като е толкова жизнена. Замислих се във вашия случай има ли разлики при захранването- по-късно, по-рядко, кои храни ще изключвате...

# 354
  • София
Привет и от мен, супер темичка  bouquet
Не съм се включвала тук от доста време, но едни вируси ни бяха изпонатръшкали, едни чудеса, и трите дечурлига в нас болни, бях се видяла в чудо.
Според последната консултация преди няколко дни Галя е вече 57 см и 5170 г. Наддала е нормално, почти килограм, аз се бях притеснила заради едноседмичното разстройство, което изкара. Сложиха й ваксините, относително добре ги понесе и така, другата седмица педиатърката ще ни даде направление за ортопед, та в този ред на мисли исках да попитам и тук мамите от София, които са ползвали такова направление- къде заведохте бебоците на преглед и платихте ли нещо допълнително? Аз миналия път водих при Алексиев, но сега ми се иска да си се възползвам от направлението и без туй толкова рядко ми се случва Crazy
Вече сме изцяло на адапте, както може би споменах.
Връщам се да прочета темата и да се включва адекватно по някой друг въпрос.
Само на прима виста искам да кажа: *Mishela* , Нахткерцен са страхотни, точно за суха кожа, вземи си, ще останеш доволна Peace

Последна редакция: сб, 25 фев 2012, 08:19 от Marleen

# 355
Има ли някоя от Вас, която да е ползвала или ползва електрическа помпа за цедене?
Каква бихте ми препоръчали?

Имам една идея, която ще споделя с докторът днес и ако се съгласи, ще трябва да подновя цеденето и стимулирам кърмата отново, та затова питам.

# 356
Добро утро мами.

Сервирам кафенцето, малко късно но нали сме един час назад.  Grinning

После ще се отчета за вчерашната консултация. Иначе плакахме много докато ни поставяха ваксините и после след като се къпахме малко. Спим дълбоко и само ставаме да ядем. Едното и краче беше почервеняло там където я боцкаха, но не беше топло и нищо не съм слагала.

# 357
Аз имам на Медела,но 1 път съм я ползвала.Моя приятелка ползва същата цеди  се и така дава кърма и е доволна.
Моето момче снощи заспа в 19.30.Събуди се да яде в 4.30.и пак заспа до 8.30.И от 9 пак спи Crazy
Дано да е за добро ,че усещам къркорене в нослето когато е буден иначе не  newsm78
Колко време е инкубационният период на вирусите.Каката я излекувах за 2 дена.Минаха 5 дена от оздравяването

# 358
  • София
Люби,не можеш ли да се сместиш между столчето на каката и бебешкото кошче?Та да не се притесняваш като пътувате.

# 359
Marsa, смествам се, малко трудничко, но успявам. Няма как обаче  да преобуя или накърмя  така Лили. Дори да я взема за 2 минути в мен да се успокои не е удобно...
Ватци, на повечето вируси  7 дни инкубационния период. И нашата кака е по-добре, кърти вече секретите, ама явно малката прихвана и нейните сополки зачестиха и станаха леко жълтеникави. За моя радост не е имала хриптяща кашлица от 2 дни, като не давам сироп през това време. Надявам се новите капки да пресушат секрецията.

Общи условия

Активация на акаунт